Лидл 87

• 122 399
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
А как перете играчките - чудя се дали няма да им стане нещо ако ги изпера целите, но пък иначе не мога да ги дам на бебо?

# 406
В слънцезащитните продукти с по-висок фактор има по-високо съдържание на физични филтри-цинков окис и титанов диоксид.Те придават белия цвят и трудно се размазват.Другият вариант е олио със слънцезащитен филтър.
По принцип си права, но dani_keranova казва, че детския спрей с фактор 50 е най-труден за нанасяне, а в него няма физични филтри. Peace

Сега забелязах, че на слънцезащитния лосион пише, че предпазва само от UVA лъчи. По принцип на всички съм виждала, че предпазват от UVA+UVB. newsm78
Всички слънцезащитни продукти предпазват от UVB, но не всички предпазват (ефективно) от UVA, затова UVA се споменава изрично. Peace

# 407
Ние имаме котешка чесалка във формата на коте, котката не я поглежда. Бих я разменила с някой за стандартна.
Извинявам се че ми стана смешно за слънцезащитата, но от години се дискутира и хвали  Grinning

# 408
А как перете играчките - чудя се дали няма да им стане нещо ако ги изпера целите, но пък иначе не мога да ги дам на бебо?
Всички плюшени играчки минават през пералнята на 40градуса.  Peace
Досега всички са оцелявали.

# 409
  • Варна
Ще ме просветлите ли кое е толкова смешно? На гърба на другите е лесно да се забавляваш или ме взехте за мезе нещо?  ooooh! newsm78
И аз се извинявам ,просто не се сдържах!
Heppy много ме разсмя.. ooooh!

Относно слънчезащитните продуктите ..и ние ползваме от Лидл ,и съм много доволна ,няма изгаряне с него.Използваме детския крем ,с фактор 30 ,цялото семейство. Peace

# 410
  • София
И що да не можеш да ги дадеш? Пише ли някъде да се изпере преди да се даде на бебе? Никога не пера плюшките, предпочитам прашни да ги налапа отколкото с детергент.

Вече трети ден ядем от мидите. Много вкусни и чисти.

# 411
И аз харесвам мидите, не ми е удобно да пазарувам от другите места, тези са наистина чисти. Днес може да взема грах от хваления.

# 412
И що да не можеш да ги дадеш? Пише ли някъде да се изпере преди да се даде на бебе? Никога не пера плюшките, предпочитам прашни да ги налапа отколкото с детергент.
И аз винаги ги пера, не защото са прашни, а заради химикалите и оцветяването. Знам баткото как ми се беше обринал от нова плюшка и що боя падна при прането. А и плюшките са развъдник на акари и разни други твари.

# 413
  • София
Племеницата разви ужасна алергия заради постоянното пране на плюшките. Така че,не мерси. Пера ги само ако са падали на земята навън. Вкъщи не. На 1г 4 месеца е не имал проблеми с това.
Ние взехме и прахосмукачка за колата, ще я видим дали става. Peace

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 11:18 от Мацето

# 414
  • София
Водата за уста на Листерин има ли я цялата гама?
Напр. Stay white?

# 415
Миди ли похвалихте, о, имам път през магазина днес, и щом ги препоръчвате ще взема. bouquet

# 416
Напр. Stay white?
В Лидл е скъпа. В DM половинлитровата бутилка е намалена на 5,49 лв. Има 5 - 6 вида.

# 417
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Кои са мидите?

# 418
  • София
Напр. Stay white?
В Лидл е скъпа. В DM половинлитровата бутилка е намалена на 5,49 лв. Има 5 - 6 вида.
2.90лв са от 250мл. Мерси Peace

# 419
Комодът от понеделник дали е влагоустойчив?

Общи условия

Активация на акаунт