Лидл 87

• 122 382
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Взех червения балсам на Сиен и шапоана към него, за да ги пробвам.
Видях, че имаше део мъжка Рексона на 2,60 и взе една.
Взех зехтин, но се натъжих, че срокът му на годност е до февуари 2017.

# 466
Взех зехтин, но се натъжих, че срокът му на годност е до февуари 2017.

зехтинът, при редовна употреба, ще свърши за месец, най-много два - предполагам, че го ползваш за салати
ако е за готвене, дори и за един месец може да не стигне

# 467
  • Перник
Докато само аз ядях салати със зехтин, 1 литър ми стигаше за около 3 месеца. Откакто и синът ми ме "подяжда", бутилката ни стига макс. за месец и половина.

# 468
  • Ст Загора
Е доволни ли сте от четката за лице от 28. 07

# 469
Писаха хората, че са доволни....върни назад страница две и сама ще прочетеш...

Кой каза за бекона, нарамих едно парче и се наядох царски току що.... Laughing

# 470
  • На брега на реката
Момичета, от седмица и нещо, забелязах, че няма охладени пилешки дробчета. Да знаете нещо по въпроса?

# 471
  • София
Ще доставят дробчета спокойно. В София, бел. Черни връх има и дробчета, и воденички.
Даже май са с червен етикет от днес.
Видях ги с периферното си зрение.

# 472
Аз си взех ръчния чопър. Пробвах го веднага с няколко орехови ядки за таратора. Не стана. Ножът ги гонеше из купичката, но това, което успя да нареже, беше почти като смляно. С по-голямо количество продукт вероятно ще е по-добре.  newsm78
Няма да е по добре аз така занъпих ножа, не че не реже но се усеща разлика и сега си купих нов.

# 473
  • Mediterraneo
Аз си взех ръчния чопър. Пробвах го веднага с няколко орехови ядки за таратора. Не стана. Ножът ги гонеше из купичката, но това, което успя да нареже, беше почти като смляно. С по-голямо количество продукт вероятно ще е по-добре.  newsm78

Тъкмо правих сладкиш и нарязах две шепи ядки без никакъв проблем. Не знам, вероятно 2-3 ядки наистина идват малко.

# 474
  • София
Пък аз уж не съм нескопосна у ръцете, а с ножа на тоя ръчен чопър нокътя си срязах на дълбоко, че и на още 2 места се резнах....

# 475
Момичета, от седмица и нещо, забелязах, че няма охладени пилешки дробчета. Да знаете нещо по въпроса?

Вчера имаше в магазина на Ботевградско.  Peace

# 476
  • Sofia
За чопърчето  може да знаете,но аз да си кажа Simple Smile Не се върти само в една посока,а напред-назад. Хваща се в двете ръце и се редуват посоките. Дано разбрахте Simple Smile  С 5-6 завъртания  глава лук + морков са готови .

# 477
Взех червения балсам на Сиен и шапоана към него, за да ги пробвам.
тъкмо да кажеш как е като го пробваш. и шампоана също.Аз се пристраших да купя на Сиен млякото за почистване на грим и дисковете за грим.Дисковете са супер по-добри са от Кауфландските,по-късно ще пробвам и млякото.Също взех ролка против изпотяване на мен и ММ и сме много доволни.

# 478
Шампоанът бързо сплесква косата. Поне моята. След измиване всеки косъм си има мнение и на втория ден вече е добре. Но на третия .... е пак за миене. Това не ми харесва. Иначе мирише супер....  Flutter след къпане поне 20 часа ароматът стои на главата ми като парфюм.  Crazy

Но ще пробвам и балсама. Трябва ми надолу да прави косата плътна и тежка, че и без това моята е много хвърчаща.

# 479
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз засега да похваля червения Ш и Б на Сиен.Косата ми днес изглежда супер и е приятна на пипане. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт