Лидл 87

• 122 276
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
А,то остава сега и точките да им свършат. Laughing

Нали? Laughing

Е това вече ще е революция  Crazy
Ще отпечатат нови тутакси в услуга на "гигантски" заинтересуваните bowuu

# 631
  • София
Вкъщи много харесахме тези макарони:
Скрит текст:
Видях, че има и същите спагети, но тъй като имахме огромни запаси от паста вкъщи не взех. Чудя се дали са в постоянния асортимент? Thinking

# 632
Ходих днес да се раздвижа и да разгледам, взех си от сладоледа стратичела и много ме е яд. Принципно е хубав, има вкуса на сметана, мляко, а не на ванилия, напомня ми вкуса от детството, но ми е страшно мазен. А другите два - с черен шоколад и орехи са ми толкова любими, че вземам и от двата, защото не мога да реша кой искам повече. Те също са мазни, но ми харесват. Случвало ми се е да забравя шоколадовия сладолед, като се разтопи се превръща във вкусен шоколадов мус.
Взех и разни дреболийки, кашу, 150г. на 2,99, излиза 20лв/кг, което е супер-цена за кашу и шоколад за готвене, при ванилиите и захарта се намира, който не е сух като другите и обичащите черен шоколад ще го харесат.
Гумените ленти за гимнастика са на много добра цена, защото, ако правилно съм разбрала, са 4 в кути/ 8 лв. В Декатлон, мисля, че е по десетина лева само една такава и забравих да си взема.

# 633
Този готварския шоколад е доста далеч от черен шоколад. Готварския е само с 52 процента какао..
черните са с над 70 процента Peace

# 634
  • Варна
Този течен перилен препарат хубав ли е?

Видя ми се ниска цената от 4,99 лв за цели 40 изпирания.

Киса, хубав е, но виж количеството препарат за едно пране за колко кг е дадено.  Peace

Ок, благодаря!  bouquet

# 635
Миланда, за кои гумени ленти говориш? Моля за снимка или поне насока в коя брошура... въобще не съм ги видяла  Rolling Eyes

# 636
6tastliva, ето линк за лента, която си взех от Алиекспрес:
http://www.aliexpress.com/item/EA14-1-2m-Elastic-Thick-Pilates-Y … /32630929810.html
Доста се мотам с тая брошура, лентите са в пластмасови бурканчета Grinning

teta75
Готварския шоколад е хубав за ядене и не е млечен (така става ли?)

# 637
  • Варна
Гледах, че са обсъждани обувките. Аз си бях купила от Лидл туристически обувки, нося ги само зимно време, в киша и мокро. Имам ги от 3 - 4 години поне, много съм доволна от тях, краката ми са сухи и топли. На планина през зимата съм ходила малко с тях, като под "малко" имам предвид по няколко дни в годината. За лятото не съм ги ползвала, предполагам, че ще спарват. Да уточня, моите са от туристическите, които пускат есенно време. Поне на снимка тези са с такова мрежесто, което би трябвало да "диша", но и да пропуска вода при дъжд. За лятото си купих от Декатлона, някакви евтинки, супер съм доволна, тези обувчици доста пообиколиха, пера ги в пералня и са си съвсем здрави. Ако другата седмица ми остане време за Лидл, ще взема по едно яке на всички вкъщи.
Имаме стъклена дъска от Лидл, и тя от няколко години, но нещо така и не ми стана удобна и си режа на старите дървени. Седи си като за украса на плота, щото шкафовете са в същия резидав цвят. Нямам керамични котлони и не мога да споделя опит с тях.

# 638
Миланада, не се заяждам, но държа на точно поднедената информация. Аз консумирам черен шоколад заради начина си на хранене, но готварския не попада в тази категория. Уточних,за да няма подведени.

# 639
  • БУРГАС
Пуснете снимка на вече поставен стол да добия представа колко място е необходимо. Купихме, но ми се струва че изисква повечко място.

# 640
Ми той не е за катерене и люлеене силно, но аз си знам децата...според мен трябва доста място, 4*4 метра примерно

# 641
Мнения за ръчния такер от другата седмица? Може ли да се ползват различни по размер скоби? И дали може да се закупят допълнително от други магазини

# 642
  • Асеновград
Ми той не е за катерене и люлеене силно, но аз си знам децата...според мен трябва доста място, 4*4 метра примерно
Нещо не ми се получава с качването на снимките, но от центъра където ще е закачен е добре да имаш поне 3 м. във всяка посока свободно място, че се засилват и се въртят във всички посоки.Новия така и не съм го окачила още само заради това, че му търся подходящо място в стаята  та да не пострадат и витрините и нечия детска глава. Laughing.

# 643
  • София
Имам питане към дамите (и господата), които имат тенджерата под налягане. Доволни ли сте?
Спомняте ли си кога горе-долу я пускаха?

# 644
Някой питаше за био спагети и макарони дали са в постоянния асортимент. Днес ги имаше в нашия магазин, бяха намалени на 2,69 (мисля).

Общи условия

Активация на акаунт