Лидл 87

• 122 278
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Този течен перилен препарат хубав ли е?
Видя ми се ниска цената от 4,99 лв за цели 40 изпирания.
Моят скромен опит показа, че концентратът е доста по-добър. Това, което си показала на снимката не е концентрат. А и доколкото помня, се сипваше повече количество за едно пране.

Сьомговата пъстърва е превъзходна, много ни хареса. Няма да повторя обаче.

# 646
  • София
Фортуна, благодаря ти много! преди няколко часа ходих до Лидл, взех си пак от тези макаронки. Видях, че са си при останалата паста, така, че предполагам за постоянно ще си ги има.
Киса, днес загледах Формила за черно. Дозировката е за 2-3 кг. пране.  Т.е. за нормална пералня x2 и реално опаковката е за 20 пранета, а не за 40 Simple Smile

# 647
  • Пловдив
И аз много ги бях харесала, но точно това ме отказа. Ще споделиш ли за какво друго ги ползваш?
ползвам ги за подложки като мажа с лепило и горещ силикон - почистват се много лесно от остатъците hahaha

# 648
Аз нахълтвам за прахосмукачката от днес.
Понеже сме в строеж и ни е необходима промишлена прахосмукачка ММ му се иска да я вземем.
Друга техника освен миксер не сме взимали и се чудя.
Някой купувал ли е такава прахосмукачка и върши ли работа?

# 649
  • оттам, откъдето започва България
Този течен перилен препарат хубав ли е?
Видя ми се ниска цената от 4,99 лв за цели 40 изпирания.
Моят скромен опит показа, че концентратът е доста по-добър. Това, което си показала на снимката не е концентрат. А и доколкото помня, се сипваше повече количество за едно пране.

Сьомговата пъстърва е превъзходна, много ни хареса. Няма да повторя обаче.
Точно това е концентратът, но аз затова казах да погледне дозировката за колко кг е дадена, защото по спомен не беше за 4-5 кг пране. Аз съм ползвала неконцентрирания: https://www.google.bg/search?q=%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B8%D0 … osGXWnG0aCgtBM%3A Той си е с дозировка за 4-5 кг пране.

# 650
Рошличка, тези макарони от какво брашно са? Не съм ги опитвала, но ми стана любопитно и може да пробвам.  Сладки или солени ги приготвихте?

# 651
   И аз питах преди дни за прахосмукачката, но нямаше отговор.

# 652
Приятелки коментират за някакви панталони в лидъл, които били като стреч и можели да се носят зимата в ботушите.

# 653
  • БУРГАС
Ми той не е за катерене и люлеене силно, но аз си знам децата...според мен трябва доста място, 4*4 метра примерно
Нещо не ми се получава с качването на снимките, но от центъра където ще е закачен е добре да имаш поне 3 м. във всяка посока свободно място, че се засилват и се въртят във всички посоки.Новия така и не съм го окачила още само заради това, че му търся подходящо място в стаята  та да не пострадат и витрините и нечия детска глава. Laughing.

Май ще е върна, то цялата ни стая е 15кв, ако трябва  9кв. за люлката ....Вие в какви помещения е слагате?

# 654
Приятелки коментират за някакви панталони в лидъл, които били като стреч и можели да се носят зимата в ботушите.

Другата седмица са. Надолу са по крака и наистина за ботуш са идеални...

# 655
  • Sofia
Вчера ги гледах в нашия магазин тези панталони, сега даже отивам да си взема един. Хубава, стегната материя.

# 656
О, от тази седмица ли са Embarassed извинявам се тогава. Гледах ги и аз онлайн, но не съм запомнила от кога са...

Имам такъв от предното пускане, доволна съм. Като дебел клин стои по тялото..

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=43995

# 657
Купихме прахосмукачката, за целта става, в случая събирах циментов прах преди да сложим дюшеме.
Торба се напълни, тежеше поне 3 ки. Сега сме в търсене на нова торба, защото беше само една в кутията.
Като приключим със строежа, ще я ползваме за камината.

Тази в къщи с която чистя в момента ми се струва по-силна, но не бях убедена че ще удържи  на килограмите прах.

# 658
  • София
Имам питане към дамите (и господата), които имат тенджерата под налягане. Доволни ли сте?
Спомняте ли си кога горе-долу я пускаха?

Аз имам тенджерата - много съм доволна  Peace Купихме я миналата година, пролетта май -юни  newsm78

# 659
  • оттам, откъдето започва България
В Кауфланд също ще има тенджера под налягане на 21.99 лв. от понеделник.  Peace По принцип в началото ме беше страх от тези тенджери, но са голямо удобство.

Общи условия

Активация на акаунт