Страх, нерешителност ??

• 15 511
  • 248
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
А защо 31 годишния ти убавец разчита на маминка за парички?  newsm78

сигурно му харесва ... и на мен ми е добре
И защото ти е много добре пусна тема, в която не спря да се жалваш. Сладурана  hahaha

# 106
Трябва да я копирам тази тема, преди да замине в небитието. Изключително образователно четиво ще е за щерката.

# 107
  • София
И да тропа с краче...  Laughing Laughing Laughing

# 108
Дано не последва съвета на Сирен и да надупчи презервативите, че после ще има тема "как да му взема по-голяма издръжка, заплатата му е 1500лв, пък ми дава само 100".

# 109
С тия 1500 лева няма да може да й купи дори секцио по желание и епидурална, нито частна болница...ще трябва да се напъва да си ражда децата естествено без упойка. Не си е оферта...

# 110
С тия 1500 лева няма да може да й купи дори секцио по желание и епидурална, нито частна болница...ще трябва да се напъва да си ражда децата естествено без упойка. Не си е оферта...
ами ако трябва на пет места ще работи  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 111
  • София
Като чета - утрепал се е заради теб да работи, еле пък на 5 места...  Laughing

# 112
Мисля че темата е или пързалка или се пише от човек с психични проблеми та няма да е зле да се намеси модератор.

Значи не само аз ами и приятелките ми които ги издържат мъжете трябва да тръгнем за лудницата ....  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 113
Пързалката става доста стръмна...

# 114
Като чета - утрепал се е заради теб да работи, еле пък на 5 места...  Laughing

ще работи ако иска да е с мен ... и да ще ме издържаа  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 115
А ти предлагаш насреща какво?

# 116
  • София
Че как какво - инвестиране на парите му в парцалки и раждане на бебета... малко ли е?  Crazy Само не ми е много ясно, защо смяташ, че изобщо някой трябва да те издържа? Интересно ми е как ще го обясниш? Или просто не ти се работи, та е по - лесно някой батко да ти плаща всичко?

# 117
ще работи ако иска да е с мен ... и да ще ме издържаа  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ама той не ще бе, тропличке Laughing

# 118
  • Бургас
Ох, още ли й обръщате внимание на тази кукувица. Човекът й купува гащи и сутиени от пазара срещу малко секс, тя пък си повярвала, че е единствената  Joy

# 119
А ти предлагаш насреща какво?

E как какво, тропане с крак и чупене на стойки. Малко ли е.

Общи условия

Активация на акаунт