Страх, нерешителност ??

• 15 412
  • 248
  •   1
Отговори
# 240
  • В сърцето на любимия човек
 дружките ми хванаха 36- 37 годишни
Кхъ, хванали те. Чисто са ги взели от зор, защото вече са се усетили, че готините не им вързват.

хванали, вързали, взели все тая ... имат ли деца имат ...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Имат те ама ти нямаш.И като чета че гаджето ти не иска май в скоро време няма и да имаш.Виждаш ли че не става твоятата

ми ще намеря някой друг такъв да му харча парите  Peace Peace Peace Peace Peace
Ама гледай още от началото да го излъжеш, че си на хапчета, че да те забремени набързо и после да не може да се "измъкне" като осъзнае с какъв "уникат" се е забъркал. Пък така - чиста работа :"Ами мило, то сигурно хапчетата не са подействали, пък ти нали си ме обичкаш, ще си го гледаме" и той ще подскочи от кеф   Mr. Green

Само гледай докато търсиш забременителя с пари да не лепнеш някоя хламидия, че да не ти се запушат тръбите. Щото, ако трябва да се плаща за инвитро ще се сбогуваш с парцалките и мола за доста дълго време.

# 241
 дружките ми хванаха 36- 37 годишни
Кхъ, хванали те. Чисто са ги взели от зор, защото вече са се усетили, че готините не им вързват.

хванали, вързали, взели все тая ... имат ли деца имат ...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Имат те ама ти нямаш.И като чета че гаджето ти не иска май в скоро време няма и да имаш.Виждаш ли че не става твоятата

ми ще намеря някой друг такъв да му харча парите  Peace Peace Peace Peace Peace
Ама гледай още от началото да го излъжеш, че си на хапчета, че да те забремени набързо и после да не може да се "измъкне" като осъзнае с какъв "уникат" се е забъркал. Пък така - чиста работа :"Ами мило, то сигурно хапчетата не са подействали, пък ти нали си ме обичкаш, ще си го гледаме" и той ще подскочи от кеф   Mr. Green

Само гледай докато търсиш забременителя с пари да не лепнеш някоя хламидия, че да не ти се запушат тръбите. Щото, ако трябва да се плаща за инвитро ще се сбогуваш с парцалките и мола за доста дълго време.

записвам си  Peace

# 242
Гледай да го криптираш, щото иначе елемента с "ама аз не зная как забременях" отива в Дунава.

# 243
Бърборанке, ти не може да си истинска! Ай, полигави се, кажи си, че темата е пързалка, да си отдъхнем. Отказвам да повярвам, че има такива прости същества като теб!  ooooh!

# 244
Бърборанке, ти не може да си истинска! Ай, полигави се, кажи си, че темата е пързалка, да си отдъхнем. Отказвам да повярвам, че има такива прости същества като теб!  ooooh!

ами ще те разочаровам  Wink Wink съвсем истинска е

# 245
Отказвам да повярвам, че има такива прости същества като теб!  ooooh!
Пълно е с такъв бял боклук, не само в дълбоката провинция.
Софиянки и те не им отстъпват.
Лошото е, че младите мъже със заплата над средната се усещат вече и не поддават.
Мъкааааа

# 246
И защо я пусна тази тема?

# 247

ами ще те разочаровам  Wink Wink съвсем истинска е

извинявам се за личният въпрос ,но майка ти и баща ти с какви професии са ?

# 248
Темата отдавна не е сериозна. Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт