Страх, нерешителност ??

• 15 448
  • 248
  •   1
Отговори
# 210
Аз сега не разбрах: искаш деца, за да ги гледаш заедно с приятелките, или искаш деца, за да имаш пари за гащи и Ейвън...

# 211
Инвестира, дет се вика  Laughing Laughing Laughing

# 212
Аз сега не разбрах: искаш деца, за да ги гледаш заедно с приятелките, или искаш деца, за да имаш пари за гащи и Ейвън...

и за двете щото като гледам приятелките и те така действат  Peace Peace Peace Peace Peace

# 213
оф, кифло, кифло.. много си зле!  ooooh!
Надявам се темата да е пързалка, защото иначе много жалко за човешкия род.. и твоя в частност ако тъпо парче като теб вземе, че се размножи! Ти наистина си уникална.. не в добрия смисъл!
Хората ти написаха реални неща, истински, преживени, то тъпото си знае неговото..искало ли нещо, го правело.. ми направи го, да те видим.. ама като гледам младежа нещо не те иска.. Освен да го залъжеш верно докато е пиян..
И да, има семейства и с 600 лв си гледат децата, но ключовата дума в изречението е СЕМЕЙСТВА. Т.е осъзнати индивиди, взели напълно съзнателно желанието да бъдат заедно, да създадат дом и семейство и да се борят с живота. Тогава е различно. Ако си с един човек, защото го обичаш, защото искаш да износиш и родиш децата му и той вижда в теб майката, жената, любимата..можете да постигнете много заедно. А ако си проста селска пръчка с елементарна култура, търсеща само някой да я дондури, отглежда и заплоди, за да го върже и поради мега основателната причина, че селските и приятелки вече са с две деца напред..няма да постигнеш нищо.

# 214
Добре де, защо ще усложняваш с деца, усъвършенствай свирките и ще си го държиш на връвчица по-дълго време. Като станеш на 28-29 и нахитрееш, ще хванеш някой друг и ще го вържеш и за женене и деца.

Обаче е много гадно така- хем гладуваш, хем спортуваш, хем се натягаш, ама не става на твоето...и няма да стане никога.

Ако темата е истинска и мадамата вземе, че забременее, представям си как още във втория месец ще си каже- ау, това гадене не е за мен, и ще направи аборт, като види каква е работата реално.

# 215
Тя се шегува, нали? Или не се? Приятелките и са хванали по някой бачкатор, баби и дядовци гледат децата...

Иска и тя така, явно.

# 216
Като искаш нещо правиш го ама не е вярно.Ето нали за това пусна темата.Не можеш да накараш човека да се събере с теб , не можеш и да го накараш да имате дете
И умираш от яд че не става твоята, че на чивека не му дреме, докато твоите дружки са се уредили.
Ама явно те са и по умни от теб и по оправни.

# 217
Тя се шегува, нали? Или не се? Приятелките и са хванали по някой бачкатор, баби и дядовци гледат децата...

Иска и тя така, явно.

хвана ли са да  Peace Peace Peace да и аз искам така

# 218
Няма и да успее да го накара, пича явно му е готино така, хем си е самостоятелен, хем си има нещо за редовна смяна ...

# 219
Добре де, защо не ще този да се ожените? Ти как мислиш? Да не спи и с други?

# 220
  • Бургас
Спрете да участвате в тая гаргара!

# 221

Иска и тя така, явно.

хвана ли са да  Peace Peace Peace да и аз искам така
Е искаш ама няма.Не става твоята.
Дружките ти са явно нещо повече от теб докато ти тичаш най отзад

# 222
Дружките й сигурно яко пишат в свекървенската тема.

# 223

откъде да знам  newsm78 newsm78 newsm78 що за тъп въпрос

# 224

откъде да знам  newsm78 newsm78 newsm78 що за тъп въпрос
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт