Страх, нерешителност ??

• 15 419
  • 248
  •   1
Отговори
# 195
нали знаете, че ако имаш желание да си върнеш фигурата винаги ще намериш време и начин  Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Мдаааа, ще намериш ти време... с ревящо бебе, със сън 3 часа  на пресекулки... като няма и кой да ти помага и мъжо ти ще ходи подир други кифлета.
Успех  Peace

# 196
Сега спортуваш ли? Ако не си атлетична, забрави след раждането да имаш сили и ефективно да връщаш фигурата си със спорт. Най-много да е по кифленски, с гладуване, ама тогава ще станеш мека и тръскава...абе сексапил отвсякъде. А бетонът няма да изкара пари за силикон и пластики.

Аз и сега се съмнявам да има кой знае каква фигура. Млада кифличка, още 5 години максимум, след това- козунак.

# 197
Бърборана , ироничните коментари са провокирани от твоите постове.И да има семейства които се справят и с по малко пари .
Само че  от тива което ти написа в тази тема се прозира меркантилност.Момичетата ти написаха и доста хубави неща , ама ти парите майка му Ейвън и така.
Каза ти се този човек явно няма сериозни намерения .Ако е имал досега щеше поне да живеете заедно.
Поитах те още вчера - как си представяш живота с бебе и мъж.
Не знам защо не ми отговори.

# 198
Сега спортуваш ли? Ако не си атлетична, забрави след раждането да имаш сили и ефективно да връщаш фигурата си със спорт. Най-много да е по кифленски, с гладуване, ама тогава ще станеш мека и тръскава...абе сексапил отвсякъде. А бетонът няма да изкара пари за силикон и пластики.

Аз и сега се съмнявам да има кой знае каква фигура. Млада кифличка, още 5 години максимум, след това- козунак.

и спортувам и гладувам ... 50 кг ни повече ни по малко  Wink Wink Wink Wink

# 199
Значи след детето трайно ще си поне 60. А с това гладуване забременееш ли, такъв глад ще те подгони, че ще се удвоиш.

А трябва цели две да родиш, при това бързичко, че изоставаш, ако може през година...

# 200
  • Варна
Човекът съвсем тенденциозно не й предлага съжителство, камо ли брак и деца. Дори и да успее да забременее, това ще е с измама. И при най-добро желание не може да знае как ще реагира този човек тогава. 50% е шансът да й бие шута веднага. Ако не го направи, то аз не виждам с техните сегашни отношения как този човек ще я изтрае 9 месеца до раждането. Ще й върви ли по гайдата за всяко тропане с краче, ще й държи ли главата докато повръща, пък ако щете ще й избръсне ли краката, когато тя вече не може да се навежда... Едва ли. А след раждането купонът ще се развихри с пълна сила. Но няма да е такъв на какъвто е свикнала авторката.

Авторке, върви във форума на родители, които отглеждат децата си сами. Доста неща ще прочетеш, може и да ти уври малко главата. Защото такива като теб, които сега хвърчат в облаците, накрая се приземяват точно там.

# 201
Значи след детето трайно ще си поне 60. А с това гладуване забременееш ли, такъв глад ще те подгони, че ще се удвоиш.

А трябва цели две да родиш, при това бързичко, че изоставаш, ако може през година...

извинявай ама ако мислиш, че като забременея ще се тъпча като прасе забрави ... аз  сега ям веднъж на ден по мъничко камо ли тогава  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 202
Направих си труда да прочета всички изцепки и съм абсолютно убедена, че този човек съвсем преднамерено НЕ предлага съжителство, брак, деца и всичко вързано с тях. Явно не е глупав.
Точно.     Laughing
Прочетох темата до края....та, мъжете не са толкова прости.Бързо надушват златотърсачките.
Пича явно отдавна се е усетил накъде духа вятъра и просто си я ползва, докато си намери жена, достойна да е снаха на мама.
И доколкото познавам хората от тоя край и град, той със сигурност ще си търси жена, която да изкарва поне 1000 на месец.

# 203
Ма ти съвсем скромно- че и по един път мъничко на ден ядеш. Ма как не те е взел човекът да те издържа!

# 204

извинявай ама ако мислиш, че като забременея ще се тъпча като прасе забрави ... аз  сега ям веднъж на ден по мъничко камо ли тогава  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Ето отново разсъждаваш глупаво и по детски.Като забременееш ако си мислиш че ще можеш да контролираш гладът се лъжеш.Такъв апетит може да те подгони че да не можеш да се спреш.

# 205
и стига с тия тъпите извинения : ревящо дете , недоспиване и глупости ...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ... реша ли да правя нещо го правя  Wink Wink

# 206
Да, на теб ще ти се падне дете с копче за изключване:)

Айде де, прави го, да те видим как го правиш. Ама нещо мъжът не ще да те вземе, пределно ясно е.

Рибата в Дунав, ама ти си загряла вече олиото...

# 207
Ми прави го де! Стига мрънка.
Надупчи презервативите /въпреки че дълбоко се съмнявам да ползвате такива/, напивай твоичкия, мятай се отгоре му и действай.
Прочети кога жената е в овулация, че да не се мъчиш няколко пъти да повтаряш упражнението и готово!

След 9 месеца да научиш и детето да яде веднъж и по мъничко  Laughing Laughing
Ааа, и в Ейвън има детски шампоанчета на промоция, можеш да инвестираш от сега.

# 208
Да, на теб ще ти се падне дете с копче за изключване:)

Айде де, прави го, да те видим как го правиш. Ама нещо мъжът не ще да те вземе, пределно ясно е.

Рибата в Дунав, ама ти си загряла вече олиото...

баба, дядо ... за кво са .... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 209
Човекът съвсем тенденциозно не й предлага съжителство, камо ли брак и деца. Дори и да успее да забременее, това ще е с измама. И при най-добро желание не може да знае как ще реагира този човек тогава. 50% е шансът да й бие шута веднага.  
Ако е с измама, най-вероятно ще реши, че не е от него. Пък тя ако иска да ходи да доказва, че е негово.

Цитат
Ако не го направи, то аз не виждам с техните сегашни отношения как този човек ще я изтрае 9 месеца до раждането. Ще й върви ли по гайдата за всяко тропане с краче, ще й държи ли главата докато повръща, пък ако щете ще й избръсне ли краката, когато тя вече не може да се навежда... Едва ли. А след раждането купонът ще се развихри с пълна сила. Но няма да е такъв на какъвто е свикнала авторката.
Е, ще е при мама свеки, която да я държи изкъсо как се гледа бебе и мъж, а любимият ще се отдава на всички житейски радости с други, щото нали - изпълнил е "дълга" си - обзавел родителите си с внуче.

Общи условия

Активация на акаунт