Страх, нерешителност ??

• 15 432
  • 248
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Има бе, има неща, които харесва у него. Заплатата му.
И тази на майка му.
Дайте да й съберем някой лев за Ейвън, та току виж отървем момчето.

# 181
Искрено се посмях на всичко  Joy Joy Joy
Ох и е смешно и не е виждайки до къде се простира амбицията на един не малък процент от младите момичета.
Видят някой с 2 лв и са решили че той е мъжът на живота им.Няма никакви ценности никакви интереси и както беше писал някой преди мен и думата любов не се споменава.
И в един момент се скача от мъж на мъж и се раждат деца от всеки пореден докато не прочетем поредната тема за изоставена с две , три деца от различни мъже и в пълна безизходица.

# 182
Искрено се посмях на всичко  Joy Joy Joy
Ох и е смешно и не е виждайки до къде се простира амбицията на един не малък процент от младите момичета.
Видят някой с 2 лв и са решили че той е мъжът на живота им.Няма никакви ценности никакви интереси и както беше писал някой преди мен и думата любов не се споменава.
И в един момент се скача от мъж на мъж и се раждат деца от всеки пореден докато не прочетем поредната тема за изоставена с две , три деца от различни мъже и в пълна безизходица.
Оххх, да ! Все по-често има такива случаи! Ами на някои като им е толкова ъкъла!

# 183
изчетох доста глупости ( според мен ) нали съм ТЪПА ( според вас )  Cry Cry Cry Cry Cry

таааааа : щом нямам над 2000 лв доход да забравя за деца, семейство и всякакви такива глезотии  newsm78 newsm78 newsm78

според моето тъпо мнение и заобикалящата ме среда мога да кажа, че хората и 600 лв успяват да гледат децата си  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 184
Да, ама няма да гъзарееш с количка Стокке или Джейн, ще трябва да тикаш някакво мизерно Бертони или Лорели.

# 185
Да, ама няма да гъзарееш с количка Стокке или Джейн, ще трябва да тикаш някакво мизерно Бертони или Лорели.

да съм споменала, че искам най - скъпата количка  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 пък и Лорели са хубави кво  newsm78 newsm78

# 186
Да бе, като се разскърцаш с това Лорели и всички ще познаят, че евтино си се продала:)

# 187
Да бе, като се разскърцаш с това Лорели и всички ще познаят, че евтино си се продала:)

ти твоите деца/дете в най - гъзарската количка ли го вози ?  Confused Confused Confused така хората явно са разбрали, че скъпо си се продала  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 188
Я кажи нещо за момъка, освен кинти и кофти майка друго интересно има ли?  Не му се жени, що така? Да не е по поркането?

# 189
Я кажи нещо за момъка, освен кинти и кофти майка друго интересно има ли?  Не му се жени, що така? Да не е по поркането?
Или обича даа си харчи паричките по женички  Laughing

# 190

...
според моето тъпо мнение и заобикалящата ме среда мога да кажа, че хората и 600 лв успяват да гледат децата си  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
То и сух хляб може да се яде, за да не се умре от глад, но когато така желаното отроче ти писне и тропне с крак ала маминка: "Искааааммммм еди-какво-си като на еди-кой/коя-си" (а това неминуемо ще се случи), ходи му обяснявай, че и с жълти стинки се живее, щото тати вече не е "оператор на бетонов възел".

# 191

ти твоите деца/дете в най - гъзарската количка ли го вози ?  Confused Confused Confused така хората явно са разбрали, че скъпо си се продала  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

За разлика от теб, някои жени не се продават.

Интересно ми е какво ще стане, когато качиш 30 кила (както обикновено кифлите правят, когато забременеят, защото са поддържали изкуствено ниско тегло с недохранване).

Ще те харесва ли още?

# 192
  • Варна
О, ама то само килограмите да са. Има и подути глезени и подпухнало лице и целулит и още куп екстри, които една по-млада и нераждала кифла няма да ги има. А такива кифли ще има в изобилие наоколо.

# 193
А точно на тия младички въртиопашки най-лесно им втасват козунаците при бременност. Особено ако по принцип са от тая порода, дето не са расови и са хубавки само докато са млади, след първото дете вече- лелчунгел.

# 194
нали знаете, че ако имаш желание да си върнеш фигурата винаги ще намериш време и начин  Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт