Страх, нерешителност ??

• 15 419
  • 248
  •   1
Отговори
# 225
Тя се шегува, нали? Или не се? Приятелките и са хванали по някой бачкатор, баби и дядовци гледат децата...

Иска и тя така, явно.

хвана ли са да  Peace Peace Peace да и аз искам така
Е искаш ама няма.Не става твоята.
Дружките ти са явно нещо повече от теб докато ти тичаш най отзад

дружките ми хванаха 36- 37 годишни

# 226
Тя се шегува, нали? Или не се? Приятелките и са хванали по някой бачкатор, баби и дядовци гледат децата...

Иска и тя така, явно.

A твоя като е на 31, си мислиш, че си хванала Господ за шлифера  Whistling Е да, ама не ! Твоя кат остане на 36-37 и той тогава ще се реши да се жени за някоя 23 годишна Wink

# 227
Кхъ, хванали те. Чисто са ги взели от зор, защото вече са се усетили, че готините не им вързват.

# 228
Кхъ, хванали те. Чисто са ги взели от зор, защото вече са се усетили, че готините не им вързват.

хванали, вързали, взели все тая ... имат ли деца имат ...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 229
  • у дома...
Леле, моме, прецакАла си се... За да ги надцакаш /дружките ти/, беж да търсиш некой поне на 40. Хем вече почнал да презрява, хем може по-лесно да го излъжеш, хем дете ще иска. Пък и ти ще си с нещо повече от твоите приятелки - с чичо дядко...

# 230
хванали, вързали, взели все тая ... имат ли деца имат ...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Има, има. След десетина години ще го разберат.
п.п. Вече и щерката се чуди, как може да има ....ъъъъ... млада жена, която да си мисли, че раждането на деца решава всички личностни проблеми.

# 231
Скрит текст:

Иска и тя така, явно.

Е, и твоят като стане на 36-37 може и да се замисли за женене и бебета.
Ама най-вероятно и той, за да е по "модата",  тогава ще си търси някое 21-22 годишно ...ти вече ще минаваш за стара.    Laughing    Че тогава ще си на солидната възраст от 28-29 годинки.    
Та, зарязвай "младока", докато е време и си намери някой чичко, като приятелките ти.Така поне ще имаш повечко шанс да го вържеш с бебе.

# 232

хванали, вързали, взели все тая ... имат ли деца имат ...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Имат те ама ти нямаш.И като чета че гаджето ти не иска май в скоро време няма и да имаш.Виждаш ли че не става твоятата

# 233
За каква  newsm57 иде реч, след като мотива е да има деца е, че приятелките и вече имали!!  hahaha Няма собствен стимул, собствени мечти... 

# 234
Добре де, защо не ще този да се ожените? Ти как мислиш? Да не спи и с други?

откъде да знам  newsm78 newsm78 newsm78 що за тъп въпрос

Ами разбери! Що за овца...  Седиш и чакаш и някоя ще ти го грабне под носа.

# 235

Имат те ама ти нямаш.И като чета че гаджето ти не иска май в скоро време няма и да имаш.Виждаш ли че не става твоятата

ми ще намеря някой друг такъв да му харча парите  Peace Peace Peace Peace Peace

# 236
Ама побързай, не си губи времето с този "младок", че скоро няма си на 23 ...

# 237

ми ще намеря някой друг такъв да му харча парите  Peace Peace Peace Peace Peace
Ще намерш дръжки.На 23 не можеш да въежеш един ама друг ще намерш.

# 238
А, да, и гледай да се разбираш с  мамата на другия, да не настане пак същото трополявене  Laughing Голяма веселба тука Laughing

# 239
  • у дома...
Нищо лично против жителите на Силистра, ама сигур тия с парите там се прескачат един през друг... Отиди в София, там повече има. Даже може да имаш късмета да попаднеш на някой дядо-реститутко на 70 години, да му харчиш рентата...

Общи условия

Активация на акаунт