Страх, нерешителност ??

• 15 426
  • 248
  •   1
Отговори
# 15
Никъде не бъркаш.И няма номер.     Laughing
Ако един мъж те обича и те иска само за себе си, не ти излиза с репликата:"Има време, за къде си се разбързала?".Дори напротив, той е тоя, който бърза да те "върже", за да не те вземе някой друг.   Mr. Green

Та, мъж, който "бяга по тъча", щом приятелката му заговори за живот заедно и брак, го отпиши.
Не става.
Не е "твоят" човек.

# 16
Не е страх или нерешителност, а нежелание!
Струва ми се, че за теб връзката ви е по-сериозна от колкото за него.
Та той живее сам и след две годишна връзка дори не те е поканил да живееш при него, а ти му говориш за брак.

# 17
не е грешка да нямаш две деца на 23 г.
грешка е да страдаш от това

# 18
  • Най-красивата страна
Не бързай и не го притискай.Ще го уплашиш.Остави го той да реши.Той да ти предложи сам.
Най-добре е всеки да си живее в къщата засега.
Ако държиш да сключите брак, не бързай със съвместното съжителство и бебето.
Много си млада още и живота е пред теб.

# 19
Всеки ден се виждаме  Praynig , оставам при него 2-3 пъти в седмицата и той идва вкъщи обаче мисълта за семейство и дете не ми дава мира. Всичките ми приятелки вече имат деца  Cry Cry Cry Cry ... не знам какво да правя ... писна ми да му чакам кефа  Close Close Close Close Close Close
На 23 мисълта за семейство и деца не ти дава мира? И всичките ти приятелки имат деца? Не ме разбирай погрешно, аз самата родих на 22, но на тази възраст още много неща може да са ти приоритет- образование, работа, дори аху-иху. Виж, на 26-27 вече може да намалиш темпото и да се огледаш за мъж и деца.

# 20
Темата ти и начина по който пишеш е като на разглезено момиченце, което като не стане на неговата тропа с крак и се тръшка  Mr. Green

# 21
Първо поживейте заедно пък тогава мисли за бебета и сватби.

# 22
Темата ти и начина по който пишеш е като на разглезено момиченце, което като не стане на неговата тропа с крак и се тръшка  Mr. Green

такава съм  Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused и да всеки път тропам с крак като не стане по моята

# 23
  • Sofia
такава съм  Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused и да всеки път тропам с крак като не стане по моята

Е, вече започвам да си мисля, че темата е пързалка. Whistling

# 24
  • София

Ами, ще патиш, като си такава.
Щото, не си само ти на този свят.
И като стане твоята, та те забремени и ти бие шута, ще се сетиш, че и други държат да стане тяхната. Mr. Green

# 25
такава съм  Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused и да всеки път тропам с крак като не стане по моята

Да,  и аз тъкмо се зачетох в тази "драма"  и тъкмо  си формулирах отговор и авторката ме улесни с последния си пост. Ми тропай си с краче, момиче, и с глава ако искаш, все някой, някога може да ти отвори  Laughing Обаче ще е трудно преди да се научиш как да не си досадна свинска опашка около врата на някой, който просто иска да  да си е вей-хайвей, вместо да те кани в къщата си ,да се бракува с теб и да те забременява  Sunglasses

# 26
Хахахаха! Не всеки, който има отношения с друг иска да ги задълбочава със съвместно съжителство, брак, деца  Peace
Най-вероятно това, което е в твоята глава е само там, а човекът си има негови приоритети.
Това не прави него лош, а теб добра  Wink Просто се разминавате. Ако не те устройва, намери си друг със същите възгледи за живота - не е редно да упражняваш натиск, когато в прав текст ти е казано, че не това е неговото желание в момента  Peace

# 27

Истинска е  Crossing Arms .. и да тропам с краче и то доста често

# 28
Ми  добре де, да си се замисляла случайно, че с този инфантилизъм,който трябва да си преодоляла още на 5, дете не се гледа.  щото да те забремени някой  не е трудно, ама да се отглежда дете от мама/твърде вероятно самотна/ тропорлявка е доста сложно...и гадно за детето.

# 29
С тропане на краче нищо не се постига. В този живот, на 23, трябва да покажеш, че си зрял човек. Ако на въпроса относно детето твоят отговор е "Защото всичките ми приятелки имат..." , то ти не си достатъчно пораснала за тази отговорност.

Общи условия

Активация на акаунт