Страх, нерешителност ??

• 15 416
  • 248
  •   1
Отговори
# 30
Абе какви са тези приятелки на 23 и всички с деца? Друга работа нямате ли си?

# 31
Moin, идея си нямам, но аз знам, че е рано и имам други приоритети.

# 32
Има ами, особено за инфантили като авторката Wink

# 33
Че да не е луд този човек да се обвърже с брак и деца с такова чудо.  ooooh!
Представих си бебето не ще да спи и авторката започва да му тропа с крак и да прави фасони.
Авторката иска да дефилира из мола с количката, ама на милуту му се гледа мач, следва тропане с крак и сърдене.
Свекито не ще да си вземе отпуска да гледа детето та авторката и мъжът да идат на море - пак тропане с крак.

Инфантилното поведение е сладникаво до един момент, след това вече става досадно и на мъжете им писва.

# 34
Ми не иска човека явно бе, да му тропаш с краче и да няма спасение Stop
Шегата настрана,когато един мъж има желание да бъде с една жена то той просто го прави. Обратното важи с пълна сила.Явно твоят човек не иска,да не е сигурен...а може и майка му да го съветва така. Ти мислила ли си го този вариант? Whistling

# 35
Ми не иска човека явно бе, да му тропаш с краче и да няма спасение Stop
Шегата настрана,когато един мъж има желание да бъде с една жена то той просто го прави. Обратното важи с пълна сила.Явно твоят човек не иска,да не е сигурен...а може и майка му да го съветва така. Ти мислила ли си го този вариант? Whistling

с майка му дори не разговарям  Confused Confused

# 36
Може ли да те запитам защо толкова настояваш за нещо, от което за всички по-опитни е ясно, че няма да излезе хубав брак? Защо държиш да имаш лош брак, само и само да си омъжена, да е на твоето и да си имаш "детенце"? Нали се сещаш, че няма да е само возене на сладко бебенце със Стоке-то в мола?

Като си толкова печена, намери си мъж да  те носи на ръце и да те иска. Този дори не се кефи толкова от теб и сто процента се оглежда за друго, дето ще му хване окото.

# 37

нещо ненормално ли виждаш в това, че са на 23 и че имат деца дори някой имат по 2 вече както написах по рано  Wink Wink . Познавам много млади майки който са избрали да създадат семейство пред това да учат, работят и т.н  Peace

# 38
Бърборана може да му хваща окото, но само толкова.
Когато се заженят, мъжете започват да се вглеждат и да търсят и други качества, освен едната гола хубост и сексапил.

# 39
  • София
нещо ненормално ли виждаш в това, че са на 23 и че имат деца дори някой имат по 2 вече както написах по рано  Wink Wink . Познавам много млади майки който са избрали да създадат семейство пред това да учат, работят и т.н  Peace
Разбира се, че е ненормално- неуко същество, без професия, хуква да ражда, без да се замисли утре, като му бие шута таткото, какви ще ги върши.
Или си мислиш, че като тропнеш с краче и всички ще ти застават мирно? Mr. Green

# 40
Мен ме потресе най-много факта ,,че всичките нейни приятелки са женени,,...Божее толкова много народ на по 23 години с по 2 деца.... Shocked Shocked Shocked Как се гледат две деца без образование на такава възраст... Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 15:46 от AnnNikol

# 41
Значи това било да искаш да раждаш, защото ти е скучно... Само бях чувала за такива случаи. Joy

# 42
Скрит текст:
такава съм  Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused и да всеки път тропам с крак като не стане по моята

Е, вече започвам да си мисля, че темата е пързалка. Whistling

Истинска е  Crossing Arms ..
и да тропам с краче и то доста често
И резултатът?
Не получаваш каквото искаш.     Laughing
Следователно?
Трябва да смениш тактиката, щом тропането с краче не води до брак и бебе.
Елементарно.    Mr. Green
Щото мъжете угаждат на тропане с краче до време.После удрят с юмрук по масата и въдворяват ред.А пък ако мнооого им е писнало да им тропат с краче по главата, просто се изнасят.

# 43

Не познавам жени с потенциал да учат и работят, които с лека ръка да кажат- няма да уча, омъжвам се на 20 и ще ме издържат. Но със сигурност има много жени без потенциал за образование, за които не е голяма загуба да се изпоженят на 20.

Но в повечето случаи не е или-или, а двете неща се съвместяват. Защото е малко тъпо да си с две деца на 23 и без образование, след като същото може да стане на 26-27, но тогава вече може да имаш и образование, и малко стаж дори.

# 44
  • Бургас
Хайде порасни малко, пообразовай се, намери си сериозен мъж и тогава се тръшкай за деца. Или искаш да си поредната патица, която не си е направила елементарна сметка за живота и която ражда детето си в непълноценна семейна среда....ей така, защото много й се приискало да си поиграе на семейство.

Общи условия

Активация на акаунт