Страх, нерешителност ??

• 15 479
  • 248
  •   1
Отговори
# 135
Може ли да си сверя часовника какво е издържане- наем, режийни и суми за харчене или тук-таме някой лев за сютюен от мола и седмица на Слънчака?

Надеждам се и аз на опашката..))

и морето и крушунските, горивото за колата, ремонта на колата ... дрехи, обувки, прищевки разни  Wink Wink Wink Wink

# 136
Скромно е момичето.
2000 лв. верно могат да й стигнат..)

# 137
2000 като за семейство. Ама може да се изненада, че няма да се дорежда толкова лесно за обувки и дрехи след децата:)

Сори, след като няма Рим и Париж, евтино си се продала.

Аз си мислех, че й е взел мезонетче-кукличка, плаща й наема и режийните, дава й джобни пари, може и кола да й изплаща.

Това са дребни подаръци, не е издръжка.

# 138
  • София
И искаш да ми кажеш, че те кефи всеки ден да молиш милото за парички за кафенце, за мола, за колата? Ще ти дам пример - моя позната. Омъжи се за богат мъж (но не по твоите разбирания за богат, а говоря за човек изкарващ по 10-15 хиляди на месец), роди две деца...всичко цветя и рози първите 3-4 години...Мда, ама не...и тя беше легнала изцяло на него, без образование, без стаж, без нищо собствено. Докато не дойде момента, в който на човека му писна от нейното бездействие и т.н. и и наби шутовете... В момента същата дама работи за жълти стотинки в Lafka, гледа си децата в гарсониера под наем... Как ти се струва?

# 139
Значи, за да се произнесем вещо как да го върже, следва дамата да сподели докъде стига със сексуалните практики, а ние ще я светнем дали не го играе прекалено задръстена, или пък не се раздава прекалено като за едните 1500 лева (тоест част от тях). Щото не може да правиш пълна програма за малко пари- човекът ще те помисли за много разтропана и няма да те вземе за жена.

То си има таблица от кои пари нагоре какви номера се въртят:) иначе си разваляш имиджа.

# 140
И искаш да ми кажеш, че те кефи всеки ден да молиш милото за парички за кафенце, за мола, за колата? Ще ти дам пример - моя позната. Омъжи се за богат мъж (но не по твоите разбирания за богат, а говоря за човек изкарващ по 10-15 хиляди на месец), роди две деца...всичко цветя и рози първите 3-4 години...Мда, ама не...и тя беше легнала изцяло на него, без образование, без стаж, без нищо собствено. Докато не дойде момента, в който на човека му писна от нейното бездействие и т.н. и и наби шутовете... В момента същата дама работи за жълти стотинки в Lafka, гледа си децата в гарсониера под наем... Как ти се струва?

за кафенце и поръчките от Avon от моята  Embarassed Embarassed за другото той ... останалото без коментар ... пък и да изпадна в такава ситуация има къде Simple Smile

# 141
  • Бургас
Какъв мол, какви пет лева в тоя опустял и забравен от Бога град.
В най-добрия случай човекът я ползва за държанка за малко евтин и неангажиращ секс докато намери някоя подходяща за него. Ако Дърдораната имаше някакви наченки на разсъдък, щеше да знае това. Накрая ще си остане само с гащите от пазара и спомените как е муала кИфтета на "скара-бира"-та на паркинга в подножието на Крушунските водопади.   

# 142
  • София
Еми щом те удовлетворява...  Wink Аз лично за себе си винаги съм знаела, че дете ще имам тогава, когато имам финансова независимост от мъжа си. Защото в БГ издръжките не са като в Щатите например. При развод няма да ти даде той къщата и издръжка от по 1000лв. на дете...а ще си останеш с едни 200лв. и това ще е... Peace

# 143
Аз и казах колко е издръжката. 105 лева

# 144
Скрит текст:
Честно казано, не разбрах нито идеята на въпроса ти, нито защо реши точно мен да питаш.    Laughing

Защото точно ти твърдиш, че

Ако един мъж те обича и те иска само за себе си, не ти излиза с репликата:"Има време, за къде си се разбързала?".Дори напротив, той е тоя, който бърза да те "върже", за да не те вземе някой друг.   Mr. Green

Ама вие сте "....и НИЕ С МЪЖА МИ не искаме засега деца....".
А връзката на авторката за две години не е мръднала и на милиметър.Все така са си гаджета, тя не познава майка му, той най-вероятно не познава нейните родители....и на въпроса й/намеците й/питането й, накъде върви връзката им, той отговаря:"Закъде си се разбързала?".А той не е на 23, на 33 е.Или на 32 беше?    newsm78
Та вие може и да не бързате за деца, но сте намерили "време да се вземете".    Laughing
А при тях гаджето не ще и да чуе ни за дете, ни за брак, ни за живот заедно.
В този ред на мисли, да, това, което съм написала е валидно с пълна сила:ако един мъж те обича и те иска само за себе си, за две години връзка все ще направи някакви стъпки да не му "избягаш".

Няма как да важи с пълна сила при положение, че всяка двойка е различна. Около мен тъкмо 3 такива, едната датираща от 8 години, другите две от 11 - нито живеят заедно, нито мислят за деца, но и за раздяла не се говори.
Дискутираме общо, казусът на авторката е прекалено инфантилен за да му обърна внимание.

# 145
Ха на бас, че после тия жени, дето 8-11 години са търпяли такава връзка без развитие напълно съзнателно, ще вземат да обясняват някой ден как "така им се е стекъл животът" и че са намерили късно "истинската любов".

# 146
аз не мога да повярвам какво изчетох.Колко необразовани,нагли госпожички има  и мислещи си ,че някой им е длъжен.
дано това момче се осъзнае какъв кърлеж си е "взел".  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Пълен ПОТРЕС  ooooh!

# 147
Ха на бас, че после тия жени, дето 8-11 години са търпяли такава връзка без развитие напълно съзнателно, ще вземат да обясняват някой ден как "така им се е стекъл животът" и че са намерили късно "истинската любов".

Около мен друго виждам, Сирен.

Ако бях на мястото на чукача на авторката и прочета какви ги плещи, такъв хубав бой щях да й дръпна, белким ѝ изчистя прахта от черепната кутия и започне да мисли адекватно.

# 148
  • София

Около мен друго виждам, Сирен.

Ако бях на мястото на чукача на авторката и прочета какви ги плещи, такъв хубав бой щях да й дръпна, белким ѝ изчистя прахта от черепната кутия и започне да мисли адекватно.
Баш....ама тука и боя няма да е достатъчен.  Grinning

# 149
Бърборана23, вземи си аквариум с риби, докато пораснеш.
И защо така никак не ти е жал за рибките?

Общи условия

Активация на акаунт