Страх, нерешителност ??

• 15 482
  • 248
  •   1
Отговори
# 120
А ти предлагаш насреща какво?

неуважение към майка му и харчене на парите му  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 121
Като чета - утрепал се е заради теб да работи, еле пък на 5 места...  Laughing

ще работи ако иска да е с мен ... и да ще ме издържаа  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Добре представи си ситуацията - правите сватба,раждаш му две деца и той те зарязва с издръжка от 100лв - ти какво ще правиш тогава?

# 122
...нека все пак продължим темата с образователна цел, интересно ми е какви прослойки има в България.

...макар че не е хубаво да се храни трол.

# 123

ще работи ако иска да е с мен ... и да ще ме издържаа  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Добре представи си ситуацията - правите сватба,раждаш му две деца и той те зарязва с издръжка от 100лв - ти какво ще правиш тогава?

ти ако си мислиш, че ще го оставя с 100 се бъркаш  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 124
  • София
Еееееее, как само 100....поне 1000 ще му искаш...  Party

# 125

ти ако си мислиш, че ще го оставя с 100 се бъркаш  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И как точно ще му вземеш повече,като съда ще ти присъди горе-долу толкова +-20лв. А той ще си живее с новото ,,зайче,, - което ще му харчи парите... Как ще гледаш сама две деца с толкова малко пари?

# 126
Мисля че темата е или пързалка или се пише от човек с психични проблеми та няма да е зле да се намеси модератор.

Значи не само аз ами и приятелките ми които ги издържат мъжете трябва да тръгнем за лудницата ....  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
О, не.Приятелките ти те превъзхождат.Все пак са успели или да се омъжат или да заживеят с мъжете , че и деца са им родили.Ти нещо тичаш след тях и се мъчиш да ги стигнеш ама човека ти се дърпа.

# 127
Еееееее, как само 100....поне 1000 ще му искаш...  Party
мда, и той ще ги даде. Майката май е човекът с парите и ми се струва, че плаща ама поръчва и музиката.
Авторката взе да се прави на остроумна, ама дано си има едно на ум, че с такива свекърви нежеланата снаха не оцелява дълго в семейството, ако изобщо се добере до него.

# 128
2 години ме издържа и ми е хубаво  Praynig Praynig Praynig ... не съм успяла да имам дете и така мечтания подпис ... и това ще стане ... той нека ме издържа ... пък и що задължително трябва да ме зарязва ?

# 129
Това или  си е верно пързалка или пише НайЛона в по-джипси вариант newsm78

# 130
Милата. Минималната издръжка в БГ е 105 лева. С повечко късмет ще стигне 150.

# 131
  • София
Ох, колко остава до края на ваканцията?

Цели два месеца пързалки  Confused

# 132
Тук явно се напада всяка която иска да има дете на 23 и мъж който я издържа  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ... ми такава съм ... мислете ме за луда .... не ми пука

# 133
Може ли да си сверя часовника какво е издържане- наем, режийни и суми за харчене или тук-таме някой лев за сютюен от мола и седмица на Слънчака?

# 134
Може ли да си сверя часовника какво е издържане- наем, режийни и суми за харчене или тук-таме някой лев за сютюен от мола и седмица на Слънчака?

Надеждам се и аз на опашката..))

Общи условия

Активация на акаунт