Милано - 6

• 110 667
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,пътешественички!Да попитам,някой има ли идея какви са цените за съхранение на багажа на летище Бергамо??Ще ми се да се разходим до града,преди Милано...

# 706
Някой знае ли кой е по-изгодния  вариант за пътуване по маршрута Милано-Венеция и обратно?С влак или автобус е по-добре?За автобусите не успях да се ориентирам за цени, не знам къде да гледам Rolling Eyes

# 707
  • Варна
Здравейте. На 5.02 летим за Милано. Кацаме на Малпенса. Единствено имам билет за Тайната вечеря. Поради сериозни проблеми нищо не съм организирала. За първи път нямам никаква подготовка. Искаме спокойно да се разходим, а не да препускаме. 3-4 дни в Милано и 3 в Комо добре ли е. По това време как е на езерата. Ще пътуваме с влак или автобус. Обичаме да ходим пеша. И имаме годишнина от сватбата. Имам запазен хотел в Милано с право на отмяна за целият период, но не е ли по добре в Комо за 3 нощувки? Имам седмица да организирам всичко.

# 708
Здравейте,пътешественички!Да попитам,някой има ли идея какви са цените за съхранение на багажа на летище Бергамо??Ще ми се да се разходим до града,преди Милано...

заповядай : http://www.orioaeroporto.it/en/left-luggage-office/

# 709
fani34 щом имате 7 дни-разделете ги. На Комо може и да е студеничко, но пък е красиво със сигурност. Хем от там ще си направите една хубава лежерна обиколка на езерото.
Прочети във форума, има достатъчно информация, за да си набележиш някакви неща, по които да питаш допълнително за уточняване при необходимост. Няма как всички да имаме еднакви предпочитания. А в Италия има за всеки вкус по много! Убедена съм, че ще си направите хубава програма и ще си изкарате чудесно!

# 710
  • София
fani34, 7 дни в Милано могат да са и много, и малко. Ние (аз и сестра ми) бяхме там не съвсем пълни 3 дни, 4 щяха да са идеални, но ги нямахме. Simple Smile
Това е една карта, която направих за собствена употреба, не съм я показвала досега :
https://drive.google.com/open?id=1Ku1CadbFTgxgG0wcrD5ac-EkLAA&usp=sharing
Почти винаги, когато пътуваме, правя такава и по нея решаваме къде искаме да отидем и чертаем маршрути. Може да ти е от полза, ако нямате много време за подготовка. 

# 711
Минавам само, за да споделя, че съм запленена от идеята за пътуване до Италия.
Все още не съм се отказала от първоначалната идея Милано - Венеция.
Но.
Потърсих вариант за придвижване между тези два града. До колко е точно не знам, но е споделено, че в Милано не си заслужава да се остава много време. "Много" е относително понятие. Защото моят план е за една седмица пътуване.
Сега обаче трябва да се ориентирам и да реша. След Милано и преди Венеция на къде? Как да разпределя времето? Че то няма да стигне ми е ясно. Но Флоренция и Пиза ме привлякоха.
Няма да е лесно Simple Smile
Трябва да намеря и други подобни теми във форума.
Приемам предложения на драго сърце.
 bouquet

# 712
  • София
Aз бих отделила един ден за Верона. Heart Eyes

# 713
Пак аз Simple Smile

Ако избера вариант:
полет София-Милано
обратно Венеция - София.

Искам да мина през Верона и Падуа.
За една седмица реалистично ли е? Или да отпадне Падуа?

Предложения за нощувки?

# 714
Пак аз Simple Smile

Ако избера вариант:
полет София-Милано
обратно Венеция - София.

Искам да мина през Верона и Падуа.
За една седмица реалистично ли е? Или да отпадне Падуа?

Предложения за нощувки?

Нашия маршрут е София - Венеция - Верона - Милано -София. Купени билети, резервирани нощувки през април. И сме дотук засега. Ще се придвижваме с влакове между градовете. Ще следя твоя маршрут Wink Но много се радвам, че включихме Верона! Много хубави неща прочетох за там.

# 715
  • Варна
Здравейте, момичета.
Планирала съм пътуване до Милано (кацаме и излитаме от Малпенса) през пролетната ваканция - 9-15.04.2017 г. с две деца Ще наемем кола под наем от летището и ще я върнем там в последния ден. Наели сме прекрасна къща в Бергамо за целия период. Преценихме, че като сме с кола, там ще ни бъде по-удобно. Планирали сме да отидем до Лугано и езерото Комо за един ден. Да разгледаме Бергамо за един ден. Да отидем до Венеция за един ден. Още ден за Верона и Сирмионе. И 2 дни за Милано. Били сме в Милано вече, но все пак имам няколко въпроса. Ясно ми е, че няма как да се придвижваме с колата из града. Има ли смисъл да купувам Милано Кард? Има ли реален смисъл от нея? Или е по-добре да купя двудневните билети за целия транспорт? В информацията за Милано кард никъде не се казва за кои музеи се ползва отстъпка, та се колебая. Освен това - къде ще ме посъветвате да паркираме колата, за да нямаме проблеми. Има ли свободни паркинги?
P.S. А можем ли да спрем на платен паркинг из центъра на Милано и да се поразходим насам-натам?

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 21:48 от lydi

# 716
Здравейте, ще пътувам към Милано и искам да посетя "Тайната вечеря". Виждам обаче, че в официалния сайт няма билети. Може ли някой от вас да ми сподели как е резервирал билети, в кой сайт и как се извършва услугата в последствие.

Благодаря Wink

# 717
Здравейте, ще пътувам към Милано и искам да посетя "Тайната вечеря". Виждам обаче, че в официалния сайт няма билети. Може ли някой от вас да ми сподели как е резервирал билети, в кой сайт и как се извършва услугата в последствие.

Благодаря Wink

Следи официалния сайт постоянно, често там допълнително излизат билети за дати, които вече са разпродадени  Peace Често в темата е споделяно, че резервации по телефона за уж запълнени дати също са били успешни  Simple Smile

# 718
Здравейте, някой ползвал ли е този сайт - https://www.getyourguide.com/milan-l139/

Има билети по 20 евро за "Тайната вечеря", но не съм сигурна дали е реален. Ако някой е взимал билети от там, ще се радвам да сподели впечатления Simple Smile

# 719
И аз купих билети за Милано за края на април. Ще бъдем там четири дни и се надяваме да успеем да посетим Венеция в един от тях.  Ние ще спим при приятел италианец. Сега остава да проверя как е най-изгодно да стигнем до Венеция. В Милано съм била на екскурзия, но за мъжа ми ще бъде първо пътуване до Италия. Като начало ще прегледам темите тук за идеи!

Общи условия

Активация на акаунт