"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 911
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Теди вярно е попила от Софи  hahaha и тя почна да се бърка навсякъде  Joy

Сега ако вкара и просташките пози на буква Ф и тромавото ръкомахане ще заприлича хептен на Софка.

# 556
# 557
# 558
  • I Love You 3000
ПП В промото какво казва Траян на Симона, че не чух?
Казва: "Искам да ти бъда кавалер на бала"

Този Боби, хич не го виждам как ще се оправи, без да обере някоя банка или да наследи някакво неземно богатство. Бал, две сватби (едната, от които със 150 души минимум) и цял отбор юнаци , висящи на неговата издръжка ooooh! Да бяха го показали като някакъв реститут или нещо подобно. Поне да има оправдание от къде ще изкара толкова пари. А той изглежда по - ошмулен от повечето си подопечни, завалията. Ама какво да се прави - сценарий му е майката Simple Smile

# 559
  • И аз не знам къде
Ама това преследване от страна на Събина вече е отвратително  ooooh! преди имаше малко морал в нея - нямаше да постъпи чаак така , сега направо е обезумяла  от любов по тоя Дани. ( гледайте хора това е мъж мечта - каква борба за него в сериала  hahaha  ще се избият женските)
А Симона   box  защо показват образа на абитуриентка  с такова к..венско поведение.  Та тя е с най-много бройки май. И постоянно някакви филми около нея и мъже  Laughing
Митака пък какво ходи подир г*за на Коко - този човек нали работа имаше

# 560
ПП В промото какво казва Траян на Симона, че не чух?
Казва: "Искам да ти бъда кавалер на бала"

Този Боби, хич не го виждам как ще се оправи, без да обере някоя банка или да наследи някакво неземно богатство. Бал, две сватби (едната, от които със 150 души минимум) и цял отбор юнаци , висящи на неговата издръжка ooooh! Да бяха го показали като някакъв реститут или нещо подобно. Поне да има оправдание от къде ще изкара толкова пари. А той изглежда по - ошмулен от повечето си подопечни, завалията. Ама какво да се прави - сценарий му е майката Simple Smile

Явно затова бачка и в сервиза, въпреки че има бар. А и 2000лв за Коко даде съвсем скоро. Mr. Green

Мен са ми сладки Симона и Траян.

# 561
Траян май не знае какво иска,дано Симона се съгласи и е кавалер,кефят ме заедно  Naughty

# 562
Много тъпо, нали не искаше да нарани брат си... Тези сценаристи не изградиха един адекватен образ. Всички играят по двойни стандарти, егати фурнаджийските лопати. Никой не си държи на думата, за жалост това не е толкова интересно, а е предвидимо. Бих се учудила и зарадвала ако на хоризонта се появи някой наистина положителен персонаж.

# 563
  • Бургас
Боби не знам от къде има толкова пари като няма и година от както банката му взе сервиза заради просрочени заеми.

Тия сценаристки си мисля, че са същите като екранните образи на девойките в сериала. Кухи та дрънка.

# 564
  • I Love You 3000
**Sisi**, той защото този бар много пари носи. Като го гледам все празен седи Mr. Green Нищо , че кака Софка не може да им насмогне на самообслужване  Mr. Green Или пък сервиза - те все го глобяват. Я че го няма, я за Симона, я за Малоум Нахалов. Хем ми е смешно , хем ми е тъжно. Гледаш видът му на страшен мъж дето не си поплюва , а по характер -само кой не се е опитал да го "изтакова" , само той не е успял. Mr. Green

Ох, да си кажа.... седях, мързелувах днес (че почивам 2 дни Mr. Green) и си прекратих бойкота Mr. Green Изгледах двете пропуснати серии и си създадох сценария за напред. Laughing Да видим до колко ще позная Simple Smile
Бобчо като го видях на този кон, се търкалях от смях Joy Joy Joy А и горкия кон ми приличаше на този мършавия, дето го вдигаха от булеварда миналата година (по Господарите го даваха). Дали не е той? Както им е тънък бюджета , нищо чудно него да са използвали  Laughing Онзи Фипо, Лилиния (забравих му името и си го кръстих Фипо  Mr. Green) - той ми се нарежда в топ три на образите в сериала (след леля Мария и леля Гинче).  Не знам , но тези тримата играят така сякаш са си те. Влизат здраво в образ Simple Smile Малко се отклоних - та предвижданията ми са , че тук сватба няма да има. Или ще има , но Боби ще избяга с 300, баш пред олтара. И кака Лилянка пак ще бъде подложена на поредното велико унижение.  Thinking
Сега за главната линия: Събка винаги ми е изглеждала психопатка! От самото начало! Покрай Марко се опитаха да й изчистят леко тази нотка. Но не успяха да ме подведат особено, че си е избила маниакалността по Данчо. И всичко това е не, защото са имали голямата любов, ами защото на Данчо най - не му пукаше за нея. От самото начало я подминава като лампион. Той си й го каза де , "беше ми заместител". А тя завалийката искала да остави някаква следа, да я помнят. А те с какво я помнят - "най  ми липсваше сутрин да креснеш", Митко. Като й се обясняваха, кой какво направил, как се "развил", че дори и Коковите опити изглеждаха като някакъв "прогрес" . Малоумни опити, но все пак опити! А тя какво - едвам си намерила работа, сама е , не иска да живее там, но няма избор. Питат я дой ли кози за мляко, с колко са се увеличили животните и такива неща. Никой освен Софка , не я бръсне за слива, никой не я уважава и тя изкрейзва. И какво да прави айде последни опити - да развали едно основно събитие , за да може всички да я помнят като " доячката на кози, която дойде от село и разпердушини дългоочакваната от всички, сватба" . Голяма война ще се създаде сега, ще видите. Сега всички , ще се втурнат да оправят отношенията на Данчо и Райка , пак! Всеки ще издаде неговата версия - Софка и Ана - Мария , ще подкрепят Данчо. Боби, той много не разбра какво е станало и може да пасува. Митко първоначално ще е за Данчо , но Коко ще разкаже по свой си начин,  какво е видял и Митко ще му се поведе по акъла. Т.е.  те тримата остават пас. Теда понеже е адски тъпа и само тя не се усети ,че Съба е тази , която му се навира, пък Данчо не я иска, ще каже , че ги е видяла да се прегръщат и ще стане една. Данчо , ще иде да преспи при сестра си у Галя, Рая и за това не знае. Научава, събира си чукалата и айде в Лондон! Записвам си това предположение и да видим до къде ще позная Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 16:13 от Chris_Ch

# 565
# 566
Дано наистина отиде в Лондон Райчето! И Данчо да отиде и той там, да я търси. Mr. Green

Аз мисля, че Марио ще влезе в затвора, заради кражбата на пари от Бранко. Confused

# 567
Аз мисля, че Марио ще влезе в затвора, заради кражбата на пари от Бранко. Confused
Дано!

# 568
Наистина заслужава, но ще ми е мъчно ако така се развие живота за него. Някак си го съжалявам на моменти.  Струва ми се нещастен.

# 569
Симона не се начеса...Кефи ме как Асен я реже,дано не се пречупи момчето и пак да ходи след г*за й.Не го заслужава.
Боби няма да стигне до сватба с Лили  hahaha освен ,ако тя не забременее.Ще му дойдат пак много глупостите й .
Рая може да прости на Дани пак ,след като Софка се намеси и разкаже какво е било.

Общи условия

Активация на акаунт