"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 914
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Много пък състрадателен този Дани. Айде обяснявай сега, че нямаш сестра.
И Сабина сериозно ли си мисли, че ако им провали сватбата той ще притича при нея? По-скоро ще я намрази съвсем...

Теди и Галя като ги видя и ме болят очите, без як грим не съм ги виждала, дори прясно събудени  Laughing

# 526
Ех тъкмо се зарадвах, че я разкара и хоп в промото пак го е налазила.
Съба как ще си пасне с психопата, който преследваше Галя. Лика прилика ще са си.

А тоя крокодил (Невена) може ли да е толкова куха.
Телефона на Теодора на мен щеше да ми избоде очите, а тя го удари на искрено и лично.

# 527
Съба как ще си пасне с психопата, който преследваше Галя. Лика прилика ще са си.
Да не говориш за оня на Ана Мария?
Или съм пропуснала някой психо с Галя newsm78

# 528
  • Варна
Много пък състрадателен този Дани. Айде обяснявай сега, че нямаш сестра.
И Сабина сериозно ли си мисли, че ако им провали сватбата той ще притича при нея? По-скоро ще я намрази съвсем...

Теди и Галя като ги видя и ме болят очите, без як грим не съм ги виждала, дори прясно събудени  Laughing
Честито на Данчо, спечели си доза скандали.  А Сабина най-вероятно това си мисли. Още повече, че той й каза "Ти беше заместител". Хич не ги харесвам такива  Naughty.
Имаше един епизод, в който Теди беше без грим и честно казано изглеждаше много добре - красиво младо момиче. С този тежкия грим... 

Най-вероятно е онзи, който беше заляла няколко пъти с кафе. Като отиде в тях намери нейни снимки и май някакви написани неща за нея, събра си набързо нещата и му тегли една.

# 529
  • Sofia

И около Галя се беше завъртял един хахо, но за кратко. Peace Май само в един-единствен епизод го даваха.

# 530
Този на Ана Мария също ще и е ОК , но аз говорех за един обожател на Галя, само в един епизод май го даваха. Уж случайно се сблъскаха 2 пъти в една и съща сутрин, излезнаха на среща, която щеше да прерасне в нещо друго...той отиде да се освежи и  Галя намери албум с многобройни нейни снимки , усети се че дълго време е преследвал и си обра бързо крушите. Laughing

# 531
Ооо, сетих се  Blush толкова наситени със събития епизоди, че вече ми се губят подробности  Simple Smile

# 532
  • I Love You 3000
Добре , но ето я и великата дупка ОТНОВО в сценария. Съба идва от Златоград НА гости и почва да иска пак Данчо. Ама защо? Какви са й плановете? В София ли ще остава? Ще иска да го взема с нея ли? Какво? Така и не разбираме целта на Съба. Гледаме само как му се слага и се "захласва" как предложил на Рая , пък каква романтика и други подобни. Да речем - разваля сватбата и после какво?! Отива си в земите на Али Реза, защото има завет да изпълнява! И после що била к**вентия. Да вземат да ми обяснят каква е целта на ГОСТУВАНЕТО й и после ще я разглеждам като нещо по различно от к**вентия! Това към пишман сценаристКите , не към вас  Simple Smile На вас само bouquet

# 533
Веждина (Сабина) дойде без багаж, а ще си тръгва с цял сак с дрехи. Joy

# 534
  • Gotham City

Скрит текст:
Не се ли разбрахме всеки да си има неговото мнение?
аз възнамерявам да не чета твоите постове, моля те да направиш същото.

С удоволствие, но когато цитираш мен, очакваш да си замълча и да се свия позорно в ъгъла ли?

Аз изтървах промото за утре  ooooh!

# 535
Веждина (Сабина) дойде без багаж, а ще си тръгва с цял сак с дрехи. Joy

Еее, нали по едно време ходи в мола. Софи каза, че Веждина имала 3 слабости:Дани, мола и забравих другото.

# 536
Deathpoool, за последен път ти отговарям и спирам да се занимавам теб  Peace
Никой не ти е казал да се свиваш в ъгъла, още по-малко пък позорно. Не знам от къде ги вадиш тия уникални мисли. Мненията ни се различават, това е явно.
Но пък надали има някой, който повече от теб да злобее и във всеки свой пост да показва ненавистта си към Рая.
Както ти казах, всички знаем че те дразни и не можеш да я понасяш. Е, окей, но не е нужно постоянно да го натякваш. Най-малкото е досадно.
Приеми, че мен ме дразни органически Съба и постове от типа на твоя, че заслужава нещо повече от Дани изключително ме подразват и не мога да не реагирам. Тя с какво е повече от него? Или от Рая?
Пък ти се ври където и в който ъгъл искаш, въобще не ме топлиш  Peace

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 00:19 от Анонимен

# 537

Скрит текст:
Не се ли разбрахме всеки да си има неговото мнение?
аз възнамерявам да не чета твоите постове, моля те да направиш същото.

Аз изтървах промото за утре  ooooh!

Дадоха Митака да сваля една мацка в някакъв парк на фитнес уредите и Дани пиян, Сабина му говореше нещо, опитваше се да го целува даже и Рая ги хвана  Laughing

# 538

Да, браво на Дани, Сабина заслужава много повече от него, с Райка са си чудна двойка Peace

+1

Въобще няма смисъл да си играя да пиша, всички мнения ми съвпадат 1:1 с твоите. Wink

ПП В промото какво казва Траян на Симона, че не чух?

# 539
  • somewhere near the sea
ПП В промото какво казва Траян на Симона, че не чух?
Казва: "Искам да ти бъда кавалер на бала"

Общи условия

Активация на акаунт