"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 861
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Направо изненадана и малко разочарована съм, че Коки свърши една работа, без да я оплеска съвсем. Разочарована, защото не познах. Очаквах и без карта, и без пръстен да се върне. Толкова малоумен направиха образа му с времето, че и най-дребната разумна постъпка от негова страна ме кара да се дивя на неочакваните му способности. Crazy

Само като видях Лиляна и майка ѝ с багажа, и ми стана едно тегаво и досадно. Толкова не пасват на това място, че няма накъде повече. Необяснима ми е тая любов на Боби, но не е невероятна....

А Сабина толкова окака пейзажа, че и Доместос няма да свърши работа в случая. Чакам я да си тръгва вече трети епизод и дано в следващия да ми излезе късметЯ, промото дава такава надежда. Но имам някакво съмнение, че Рая ще замине за Лондон и обсебеното Сабинче може да остане. Дали Михаела/Рая/ не е подхванала някакъв друг проект, заради който трябва да напусне сериала временно? Не искам да я махат, не я сменям и за десет Сабини... Crossing Arms

# 631
  • Gotham City
И аз съм разочарована от Сабина, не толкова за това как постъпи с тях, а за това как постъпи със себе си. Наистина и преекспонираха образа.

И въпреки всичко много ми бяха грозни изказвания тук, относно нея "грозната мутра" и т.н., не забравяйте, че играят роля и като ги обиждате на тема визия, обиждате един човек, който най-вероятно няма нищо общо с изградения противен образ в сериала. На мен Райка/Михаела, не ми харесва визуално, но никога не съм си позволила да ползвам подобни епитети, именно, защото може да обидят някого. Форума е най-големия в България и се чете от много хора, съобразявайте се.

# 632
  • София
Сабина преди не ме впечатляваше, а сега още по-малко. Sad

# 633
Защо да се съобразявам?
Съвсем нормално е един да харесва едно , а друг - друго.
За мен актрисата, играеща Сабина не е красива чисто естетически. И не мога да си кривя душата.

А тук като се пишеше, че Рая/Михаела имала кравешки поглед, нямаше проблеми, нали?!

# 634
Офф щото тука всички са красавици . ooooh!В този сериал не играят роли на миски , а обикновени момичета .

# 635
  • Gotham City
Едно е да кажеш "кравешки поглед", съвсем друго "грозна мутра", нали?

А защо да се съобразяваш ли? За да не падаш на толкова ниско ниво, обиждайки визията на хората.
Разбира се, че всеки има различни възприятия за красота, но обиждайки толкова грозно, тези които не харесваш, само показва колко ти е багажа в главата. Можеш да кажеш "На мен не ми харесва визуално", но да се обижда с такива грозни епитети, за мен е проява на много лош вкус.

# 636
  • Sofia
Харесвам снимките на Михаела/Рая/,които пуска в ФБ,има нежно излъчване и черти...

# 637
Стига бе хора.. 100 % и вие не сте идеални ама критикувате, защото тука сте скрити и никой не ви вижда. Да не би Рая/Михаела да си е избрала да има еди си какъв поглед или пък Сабина не била красива естетически... еми тя не е на конкурс за красота, момичето играе роля в сериал.

# 638
  • Gotham City
Аз наскоро гледах някакви нейни снимки в инстаграм, ей този фотограф толкова я беше фотошопнал, че направо се беше унесъл с играта с фотошоп
Скрит текст:
В случая момичето няма вина. Вероятно са си и платили за ангажимента, но господин фотографа е прекалил.

И пак тя като малка
Скрит текст:

П.П.
Покрай инстаграма на Михаела видях и този на Радостина, която играе Сабина, не мога да ви опиша, колко грозни коментари има там.
Копирам няколко тук:
Скрит текст:
milavasilevageorgieva_33Курваааа
desko_zanottiНай-противната!

# 639
  • Sofia
Покрай инстаграма на Михаела видях и този на Радостина, която играе Сабина, не мога да ви опиша, колко грозни коментари има там.
Копирам няколко тук:
Скрит текст:

Защото много хора, най-вече децата и тийновете, овчедушно не правят разлика между образа на героинята в сериала и същността на актрисата, изпълняваща ролята. Peace

# 640
Скрит текст:
Това са хлапета, които си мислят, че "София - ден и нощ" всъщност е реалният живот на актьорите там.

# 641
  • Gotham City
Може и хлапета да са, не знам, не се задълбочих толкова, аз съм като психо-преследвачите, само ги наблюдавам в тишина  Mr. Green

# 642
Радостинка /Съблезъбка/ в "Милионер търси съпруга" си беше себе си. Не бих казала, че излъчването и и поведението и бяха по-малко ку*венски.

# 643
  • Sofia
Аз не си я спомням там..,на 100манекенки или на Тодор беше кандидатка?

# 644
  • Sofia
Аз не си я спомням там..,на 100манекенки или на Тодор беше кандидатка?

На 100-те Манекенки май. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт