"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 864
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Аз ако бях на Рая поне по един шамар и на двамата щях да им шибна преди да хвърля пръстена  Mr. Green

# 616
Мале тая Сабина е психопат.Направо си е за психото ,по-страшна ми е и от онея навлеци ,които преследваха Галя и от бившия на Софка  #Crazy Тя тая не приема отказ.Егати к*рвата и всичкото.Отиде сватбата на кино.МноУ ме е яд #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 617
  • I Love You 3000
И Рая направо хвърли пръстена и се омете. Laughing

Е досега ако не сме гледали крясъци , сега ще видим вой  Laughing Как ме стресна този. Ще хване някакъв ларингит. Ех, как ще дочакаме Simple Smile

# 618

Промото ми се видя интересно, чакам понеделника, пък белким Съба се изнесе вече  Peace

Тъкмо стана интересно и правят епизодите по 30мин  ooooh!
И сега следват +1564 серии обяснения.
е от тези обяснения най-ме е страх...ще има да дъвчат пак едно и също... ooooh!

# 619
Не знам дали ще имам нерви, щом епизодите ще са по 30 мин. Confused Дани дори на пияна глава й каза да се разкара, че не я обича, само дето Райка това не го чу. И ако след това от промото, където той й крещи да се маха, все още е сигурна, че я обича... не знам. newsm78 За лудница е.

# 620
  • Варна
Не можаха ли тихо, спокойно и безпроблемно да ги оженят и после да ги изкарат от сериала. Тъкмо си бях помислила, че тази връзка е изчерпана от драми и няма какво сценаристките да измислят повече.

# 621
Не знам дали ще имам нерви, щом епизодите ще са по 30 мин. Confused Дани дори на пияна глава й каза да се разкара, че не я обича, само дето Райка това не го чу. И ако след това от промото, където той й крещи да се маха, все още е сигурна, че я обича... не знам. newsm78 За лудница е.
моля те психото има надежда ,че все още я обича,че имали шанс,колко щастливи били.Всички виждат как се натиска на Дани ,а той не я отразява ,а тя наглата пикла нищо не била правела.Малеее...Сега Боби подобаващо следва да я изгони от квартирата,както направи със Стела и дано не се връща повече.Егати влечугото. ooooh! #2gunfire

# 622
Спокойно момичета, сега ще гледаме още една година събиране и разделяне между Дани и Рая  Laughing

# 623
Пропуснах да изкоментирам и Симона как ме издразни - много бързо забрави колко много искаше Асен и как ще го чака да му мине, след като Траян ѝ предложи да ѝ кавалерства на бала. Лапешки работи, що ли се дразня и аз  ooooh! Laughing, акъл нямам  Laughing

# 624
Еми той Дани си е виновен, да я беше пуснал да си ходи, когато искаше... сега му се върна. Много ми се иска Боби или някой да я изгони от квартирата, ама надали.

# 625
  • Варна
Еми той Дани си е виновен, да я беше пуснал да си ходи, когато искаше... сега му се върна. Много ми се иска Боби или някой да я изгони от квартирата, ама надали.
Тя е за няколко дена, за кога да я гони. Нали уж следва бащиния завет, толкова са й семейните ценности явно.

# 626
  • И аз не знам къде
ЕЕЕЕ ама на Сабина предлагането е отвратително , толкова ли няма себеуважение  Thinking Нали и Софка и каза- като го обича тооолкова много да го пусне да е щастлив. Чак като да не повярва човек жално ми стана за Рая. Ама и тя влезна,ама не чу, че Дани отблъсква Сабина - ама тя нали все неразбрала. И какво е това омитане - я се хвани люсни му една плесница на Дани  ritnik,пък и на Събина (като на филм да стане  hahaha ) повикай малко  tantrum 

# 627
Дани не разбирам защо и се молеше на Съба да се маха, аз бих и фраснала един в грозната мутра.

# 628
Бобката да вземе да заслабне малко,че не само пръстена ще счупе  Mr. Green

# 629

Е досега ако не сме гледали крясъци , сега ще видим вой  Laughing Как ме стресна този. Ще хване някакъв ларингит. Ех, как ще дочакаме Simple Smile

Joy Joy Joy

вие като койот

ПП И аз чаках с нетърпение крясъци от Райчето, но уви.

Общи условия

Активация на акаунт