"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 874
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Обаче ме изкефи Митака при цялата дандания, невъзмутимо си наливаше и под мустак изръси "абе, к*рвенски работи"

Вие пък какво количество искате да си готвят като всичките са безработни  Wink

# 601
  • Sofia
Страшна манджа готви Дани.  Не се виждат морските дарове на дъното на тенджерата, но всички съквартиранти ще ядат.   Laughing
И поне малко пара да излизаше от тенджерата.  Whistling
hahaha chef  Outta Joint ,тъкмо това коментирахме и ние.Голяма смешка са,готвачи -магьосници  Mr. Green.
Коко не плати пръстена,ама заръча да го гравират  ooooh!.
МонитУ-пуританката чак пък се възмути  hahaha,никоя жена не заслужавала такова отношение като на Данчо  Thinking.

# 602
Сцената във ваната беше най-нескопосаната любовна сцена, която съм гледала на екран  ooooh!. От тромавото събличане на хавлията, през шарените калцунки на каката на Лилето, до нервното и кълчене в опити да скрие банския с почти липсващата пяна  Mr. Green

# 603
Сега само да не кажете, че Сабина нищо не е направила, а пък Рая била най - голямата натегачка.

# 604
  • I Love You 3000
Дани много добре готви на празна тенджера  Mr. Green
Отвратителен навлек е тая Сабина  Sick
Щом и Митачето констатира, че това са курвенски работи, значи работата е сериозна  Wink

+1 Психопатка пълна!

Малоум Нахалов нали излезе без превръзка? Mr. Green Сега ще се оправдава с нея , за дето обърка пръстените Laughing

# 605
  • У Диспансера ...♥♥♥
Повече няма му вика Симончето Mr. Green
Тя преспа с Траянчо ли, че аз имам изпуснати няколко епизода
Даньо,  що се налива не мога разбира, то голяма драма , като в американски сериал  hahaha

# 606
  • Sofia
Даню като е рошав,чак ще вземе да ми се 'ареса  Blush
Ден-нощ за нищо го нямат  Whistling
ЛилитУ ще ги излови  hahaha.Абе,Боби много ларж, купува пръстени на килограм  bowuu.

# 607
Даньо що се налива с алкохол? От мъка по Рая или по Сабина?  newsm78  Mr. Green

# 608
  • I Love You 3000
Даньо що се налива с алкохол? От мъка по Рая или по Сабина?  newsm78  Mr. Green

Защото преди два дни Съба му каза , че спирал мечтите на Рая и той чак сега се сетил какво казала.

Ухааа Данката откачи! Grinning Grinning Grinning

# 609
  • Sofia
Ехааааааа  Shocked.От Събка страх да те хване,егасиму и нахалната жена  Twisted Evil

# 610
Не знам колко пъти трябва да се принизява Сабина, да чува, че не я обича, че е била заместител и пак да ходи да му досажда. Е, развали сватбата, но не знам защо смята, че при това положение ще се върне при нея...

# 611
Сабина направо си е за освидетелстване - обичал я бил  ooooh!
Промото ми се видя интересно, чакам понеделника, пък белким Съба се изнесе вече  Peace

# 612
  • Варна
Не знам колко пъти трябва да се принизява Сабина, да чува, че не я обича, че е бил заместител и пак да ходи да му досажда. Е, развали сватбата, но не знам защо смята, че при това положение ще се върне при нея...
Още повече, че Дани й го каза и на пияна глава.  Laughing

# 613

Промото ми се видя интересно, чакам понеделника, пък белким Съба се изнесе вече  Peace

Тъкмо стана интересно и правят епизодите по 30мин  ooooh!

# 614
  • Варна

Тъкмо стана интересно и правят епизодите по 30мин  ooooh!
И сега следват +1564 серии обяснения.

Общи условия

Активация на акаунт