"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 803
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Ами да.....обаче никой не прие предложението ми  да поства снимка в цял ръст заедно с негативните си коментари по отношение на визиитее на героините. Аз пък именно това се чудя, че ги избират все хубавици. В реалния живот не всички момичета изглеждат толкова добре. Как пък не избраха едно момиче с по-обикновена визия.....а забравих Ани. Само тя беше по-обикновеничка и Мишето.....
Това,че ние не сме съвършенни ,не означава,че нямаме право на мнение.
Софи има грозно тяло от кръста надолу е пълна,въобще не ми харесва.От мъжете Митето става,ама да не говори

# 691
А, съвсем ясно е, че Рая си е достатъчно добре като фигура, със сигурност много по-добре от повечето си критикари, но аз продължавам да твърдя, че в оформлението на лицето и прическата не е намерен най-добрия вариант. Като я погледна, направо главоболие получавам от тая опъната толкова силно коса и прекалено голямото, изпъкнало чело, което заедно с дебелите вежди тежи над малката триъгълна брадичка и устенца.
Като стана дума за София - кой й беше дал това ужасно червено, болеро ли, жакет ли, май в епизода в четвъртък - ей Богу, в целия си дълъг живот не съм виждала дреха да стои толкова зле на някого. Не знам как да постна тука кадър , ама може би който е гледал, ще си спомни - с цип май, до кръста. А жената не е толкова зле като външност, но тия дрехи я правят направо карикатура

# 692
Харесвам Теодора - и в лице, и в тяло, а пък косата и е разкошна. Аз не чувам пискливия ѝ глас, за разлика от други персони (сега не се сещам по-точно коя).
Всички актьори са красиви, просто ролите им са досадно тъпи и скучни.

Симонка пък си има един кариран червен панталон...ужасен ми е.

Грозно е да се подиграваш и обиждаш, особено ако ти самият не си най-перфектния, а надали всички тук събрали се са все Мис и Мистър.

# 693
  • somewhere near the sea
Рая не е трътлеста, а набита и това е от тренировките. Долавям доста женска злоба по отношение на визията и.....Я да се изкаже един мъж трътлеста и грозна ли е Рая /Михаела/? Имам чувството, че в този форум все мис България са се събрали и обсъждат на поразия обикновени момичета от реалния живот /поне такива трябва да са обитателките на квартирата/.

Имам едно предложение....Преди да обиждате на визия някоя от героините, ама хей така юнашката да си постнете и ваша снимка в коментара Simple Smile
Не само мис-ки, а и девици...В повечето случаи не се обсъждат ситуации, а се лепят етикети и се съди не и от позицията на съвременността.

# 694
То панталона да й е косура на Симона. Бие ми на цигане. И гласът й не ми допада. Иначе е симпатична, ама да разкарат цветните кичури.

# 695

Пълна е единствено Софи, но пък и тя се облича доста неподходящо, което подчертава пълнотата ѝ още повече. С дънки с по-висока талия и втален силует /не потури/ ще иглежда  къде-къде по-добре.
Ана Мария на моменти ми харесва, на моменти ми заприличва леееко на травестит  Mr. Green

Съгласна съм. Въпреки, че Софи е пълна, може да се облече много добре и да изглежда добре, въпреки теглото си.

С Ана Мария при мен стоят нещата по същия начин, в едни моменти ми е много красива, а в друг се чудя какво съм и харесвала  newsm78 Иначе, добре, че избягва леопардовото в тоя сериал, че щеше да ме боли глава нон стоп.

Скрит текст:
Казвам леопардово, тъй като преди години я гледах в друго предаване, целия дом и беше леопардов  ooooh! И имаше промишлено количество леопард от всеки тип дреха, от якета до нощници, че дори и обувки  Laughing http://www.vbox7.com/play:3ca9e1e9da

На мен Теди ми харесва как изглежда, но нейният стил на обличане нещо не ми се нрави. Моят любим нейн тоялет беше белите токчета на звездички с огромната розова рапърска шапка  Mr. Green

# 696
Наистина много сме различни.

На мен ми харесва цвета на косата на Рая, но не и тялото й. Някак по - малък торс и отдолу широк ханш, трътлеста и набита.
Иначе има хубави очи.

В Теодора нищо не харесвам, орлов нос, прекалено дълга коса, огромен г*з. Ужасно писклива, танцува като глист и т.н. Grinning

Визуално харесвам Сабина, Симона, Ани, Поли, на Митачето бившата му жена, на брат'чед му жената.

От мъжете нямам фаворит. Горе долу ми допадат Митко, Марио, Траян макар и дечко и на Стела бившия, Григор.
Ама и Коки не е грозен.

Общо взето всеки си има чар. Софи и тя, но не се облича правилно. Прическата й също не е ок.

# 697
На мен ми е интересно за какво обявяват кастинг, като всички участнички са , или моделки, или танцьорки.....По-лесно ще им е направо да ходят да си ги обират по агенциите. Ооооопс леля Гинче и леля Мария са изключения......ама те може да са от старата колекция на  Ицо 100-те манекенки.  Joy

# 698
  • София
Аз не разбирам какво харесвате на Ани с тази прекалено издължена горна част на тялото, на мен ми стои изключителна непропорционална.

# 699
Верно ли Митака е гей в реала  newsm78

# 700
Лично аз никак не харесвам Ани, но все пак в реалния живот има и такива жени, не само намахани мадами с топ визия. Но за  мъже като Коко, тя е направо кралица. За такъв инфантилник, даже и Стела е много.....

# 701
Нз и аз какво й харесвам на Ани, харесваше ми, че е малка и слабичка, някак нежна ми се струваше. И цвета на кожата ми харесваше, мургава, но не много.

Не е гей Митака, според мен.

# 702
А според мен за достатъчно пари може и да е. Peace

# 703
  • Gotham City
И според мен не е гей, въпреки, че и тук някой дойде да ни каже, че го познава и Митака е гей.

Ани в реала, обаче няма общо с героинята си, покрай общи познати така чух, не гарантирам да е истина обаче, докато не видя с очите си Peace

# 704
  • София
А според мен за достатъчно пари може и да е. Peace

И според мен!

Общи условия

Активация на акаунт