"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 806
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Един бюст откога е водещ фактор за сексапил ? Има излъчване, а това е важното. Познавам доста момичета с перфектни телесни пропорции и 0% сексапил.

# 676
Ами то и едно яко дупе с бедра не е и какво да остана значи Mr. Green

# 677
Това ти казвам, има нещо в излъчването на това момиче, което привлича. Има свобода на жестовете, не е дървена, притежава изразителни черти на лицето, а огнения цвят на косата само подсилва.
На снимки особено е много красива.

# 678
Това ти казвам, има нещо в излъчването на това момиче, което привлича. Има свобода на жестовете, не е дървена, притежава изразителни черти на лицето, а огнения цвят на косата само подсилва.
Според мен,точно това евтино червено не и отива,едни 7-8 кг надолу биха я променили положително.

# 679
По принцип харесвам Галя как изглежда, наистина обаче беше много слаба, сега като че ли е по-добре. Друго нещо обаче ме терзае - как така винаги става нагримирана  newsm78 Да речем, че се е гримирала, след като е станала, но пък тогава защо винаги се размотава с нощницата и халатчето. Това гримиране би следвало да е придружено със смяна на дрехите, може би. В един епизод тъкмо беше станала, и Дани поиска да я снима, а тя каза "не съм гримирана". След един момент я дават - с очна линия, спирала и всичкия останал макиаж.  Mr. Green

# 680
Хареса ми коментара на Alinna ,че Сабина си играе добре ролята ,защото явно и в живота й приляга същата.И аз съм гледала малко от ''Милионер търси жена'' ,същата нагла и крещяща ,натоварваща си беше и там.Ако става въпрос за визии на мен Рая ми е много по-естествена и нежна ,отколкото Сабина.За трътлестото- Сабина хич не лъже и тя горката. #Crazy Такъв дирник е отпрала ,че...

# 681
  • somewhere near the sea
Очаквам Асен да се смили и да прости на Симона преди бала и хоп: Траян й е кавалер. Е, тоя път ще е завинаги.

Когато Симона говори, нейното "рррррррр" реже ушите.

# 682
  • И аз не знам къде
Е те на снимки всички са красиви и слаби- нали има фотошоп,верен другар.
Сопред мен чак пък да е сексапилна има доста чаровни черти,но като цяло в лицето и то в допълнение с грим- задължително спирала и изпъкващо червило.

# 683
Рая не е трътлеста, а набита и това е от тренировките. Долавям доста женска злоба по отношение на визията и.....Я да се изкаже един мъж трътлеста и грозна ли е Рая /Михаела/? Имам чувството, че в този форум все мис България са се събрали и обсъждат на поразия обикновени момичета от реалния живот /поне такива трябва да са обитателките на квартирата/.

Имам едно предложение....Преди да обиждате на визия някоя от героините, ама хей така юнашката да си постнете и ваша снимка в коментара Simple Smile

# 684
Рая не е грозна жена,цветът на косата и е кофти има къси набити бедра и задник малко по голям от колкото трябва да има тренирана жена.Ама то си е структура

# 685
  • София
Харесвам как изглежда Рая / Михаела.

# 686
За Рая: Има нещо несъразмерно в тялото между горната и долната част, може би липсата на бюст и донякъде на тънка талия прави долната част да изглежда по-едра. Сексапил не намирам, може би защото лошо я соанират стилистите или който е там - тая супер опъната коса по черепа на изпъкналото чело, прическа, която трябва да намекне за чистота, откритост, невинност и спортност, не й отива никак, в комплект с някакви твърде дебели и дълги вежди - те пък да говорят за естественост, само че тежат на лицето и правят тоя "кравешки" поглед. Изобщо се прави всичко по техните представи за извайване на положителния женски образ.
Ана-Мария е най-красива, обаче засега най-слаба като актриса, дано й дадат нещо по-завързано, може и да се докаже, щото сега във всички ситуации е като в рекламата.
Симона е интересно, хубаво и талантливо дете, смятам, че има бъдеще като сериозна актриса, ако реши. Като образ в сериала е автентична - напълно нормално е на 18 да не се застопориш до живот с първия мъж, твърде рано е и неестествено - нека се поблъска, опитва, избира , разочарова...

# 687
Е как пък чак успявате да видите и несъразмерни части на тялото и т.н. Рая си е супер на визия.Галя била кльощава,после излезе ,че била бременна.После Софка била дебела...Еми какво да направим ,никой не е идеален.Рая е танцьорка ,не манекенка.

# 688
Ами да.....обаче никой не прие предложението ми  да поства снимка в цял ръст заедно с негативните си коментари по отношение на визиитее на героините. Аз пък именно това се чудя, че ги избират все хубавици. В реалния живот не всички момичета изглеждат толкова добре. Как пък не избраха едно момиче с по-обикновена визия.....а забравих Ани. Само тя беше по-обикновеничка и Мишето.....

# 689
Аз също не намирам Рая за трътлеста, дебела или недобре сложена  Peace
Изглежда си чудесно.  Peace, още повече че и камерата слага малко килограми.
Пълна е единствено Софи, но пък и тя се облича доста неподходящо, което подчертава пълнотата ѝ още повече. С дънки с по-висока талия и втален силует /не потури/ ще иглежда  къде-къде по-добре.
Ана Мария на моменти ми харесва, на моменти ми заприличва леееко на травестит  Mr. Green
Вижте колко сме различни хората  Laughing Wink

Общи условия

Активация на акаунт