"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 930
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Веждина (Сабина) дойде без багаж, а ще си тръгва с цял сак с дрехи. Joy

Може да е преджобила съкварЧиранткитИ. Все пак къде ти молчета в Златоград.

# 541
От известно време искам да напиша това: Тук се спори за това кой какъв е - откачен ли е, тъп ли е, с по-палаво поведение ли и т.н. Личното ми мнение е следното: вярвам за всяка една сцена по това, което дават в отделните кадри с героите, т.е. когато те обясняват какво точно са имали впредвид с думите или действията си. Това за мен е истината. Щом Теди казва, примерно - "повече няма да се виждам с Марио", значи е така за момента, нищо че аз я виждам как му пуска палави погледи. Щом Рая казва - "ама аз не съм искала, ама аз не го харесвам", значи е така, нищо че ходи разголена и предизвикателно, нищо че думите и жестовете ѝ се разчитат по различен начин от списващите. Объркването идва от това, че актьорите не успяват да предадат нещото, което трябва да видим правилно. Просто са непрофесионалисти /не че професионалните са ОК, но това е друга тема/. Затова щом Рая в кадрите насаме казва - не съм го искала /примерно/ значи е така, без значение как го е изиграла.
Има и примери за добре изиграни сцени, от които нямаше нужда от пояснение, но поясненията им само потвърдиха сцената. От последните серии - гнева на Дани към Сабина, и друго се сещам за затварянето на телефона от Сабина, ама не без да иска, а нарочно  Laughing

Много писанка изписах, ама дано правилно бъда прочетена  Laughing

# 542
Сега след тази изцепка в леглото Софка пак ще го играе на помирител- ще чете конско на Събка,ще разкаже на Рая сигурно как й се е лепила...Дано не отложат сватбата ,че не ми се гледат пак как се събират и оставят Дани и Рая.Омално стана.

# 543
  • somewhere near the sea
Сега след тази изцепка в леглото Софка пак ще го играе на помирител- ще чете конско на Събка,ще разкаже на Рая сигурно как й се е лепила...Дано не отложат сватбата ,че не ми се гледат пак как се събират и оставят Дани и Рая.Омално стана.

Ами и нейната не е лесна. Като стане напечено, все при нея бягат да търсят съвет. И май само тя не се е набутвала наивно в подобни каши. Изключвам онова с "тройката за рожден ден", но тя се оттегли с достойнство. Най-мъдра е от всички, дори Боби понякога постъпва прибързано и необмислено.

Не разбирам защо Дани отиде да се извинява на Събка, нали преди това ѝ викаше да изчезва от живота му. Тя само това чакаше, отново са хопна в нейния си филм.

# 544
Може би му стана гадно ,че се държеше така гадно с нея.Той й подаде пръст ,Събка му изяде ръката.Сега ще си сърба попарата.

# 545
  • Gotham City
Мерси за резюмето на промото. И какво, днес, като последен ден от седмицата ще свърши интересно, а от другата седмица по половин час. Изключително тъпо е да режеш от времето на сериал с висок рейтинг, за да пуснеш друг.
До колкото видях, ще дават Касъл....от 7-ми сезон, нищо против Касъл, изгледах го целия с голям кеф, ама не е ли малко глупаво това като постъпка?

# 546
  • somewhere near the sea
Явно са преценили, че таргетът на почитателите на този сериал се е изнесъл към морето и предлагат забавление и за друга възрастова група.

# 547
Много се смях снощи с Коки и неговото обезопасяване. Единственото ми разочарование е, че се сетих какво ще се случи с тапата от бутилката, но си помислих, че ще го нацели право в челото. Предполагам, довечера ще е с пиратска превръзка на окото и ако го оставят с възглавничките на раменете, могат да му сложат и по едно папагалче върху тях, за да подсилят пиратската визия. hahaha

Дани/Димитър ли се казваше актьорът newsm78/ наистина се справи много добре в последните сцени със Сабина.

А относно ку.венското поведение и кой има такова - мисля, че само любимите Mr. Green на Сашо са такива  - Невена и предишната, на която забравих името. Това, което направи Сабина ми прилича по-скоро на психично отклонение,  отколкото на ку.венското поведение. Иначе, ку.венски номера правеше Стела, но водена предимно от желание за мъст или завист.

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 10:55 от Mesmunda

# 548
  • Варна
Мерси за резюмето на промото. И какво, днес, като последен ден от седмицата ще свърши интересно, а от другата седмица по половин час. Изключително тъпо е да режеш от времето на сериал с висок рейтинг, за да пуснеш друг.
До колкото видях, ще дават Касъл....от 7-ми сезон, нищо против Касъл, изгледах го целия с голям кеф, ама не е ли малко глупаво това като постъпка?
Много даже. Може би целият някакво засилване на интереса.
Някой успя ли да хване новото промо? Видях, че Теди и Сабина се дъвчат нещо, но не успях да чуя за какво.

# 549
  • София
Кажете ми, моля,откъде тръгна това с проклятието на Коко? Че изпуснах началото, а точно сега нямам възможност да гледам епизода Sad

# 550
  • Варна
Кажете ми, моля,откъде тръгна това с проклятието на Коко? Че изпуснах началото, а точно сега нямам възможност да гледам епизода Sad
Сънувал, че непознат се е опитвал да го удуши или нещо подобно, после на закуска се поряза и влезе във филма. Черешката на тортата беше хороскопа на Ана-Мария.

# 551
  • София
Сънувал, че непознат се е опитвал да го удуши или нещо подобно, после на закуска се поряза и влезе във филма. Черешката на тортата беше хороскопа на Ана-Мария.

Хиляди благодарности!!!

# 552
Видях, че Теди и Сабина се дъвчат нещо, но не успях да чуя за какво.[/i]
Сигурно заради това, че само виси на врата на Дани.

# 553
А на мен ми се стори, че Дани в промото каза на Съблезъбка да се разкара......

# 554
  • Gotham City
Много даже. Може би целият някакво засилване на интереса.
Някой успя ли да хване новото промо? Видях, че Теди и Сабина се дъвчат нещо, но не успях да чуя за какво.

Според мен ще си вкарат автогол, ако мислят, че намаляване на ефирното време засилва интереса.

Теди вярно е попила от Софи  hahaha и тя почна да се бърка навсякъде  Joy

Общи условия

Активация на акаунт