"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 908
  • 725
  •   2
Отговори
# 570
Ама на Съблезъбка религията позволява ли и да се държи така разюздано, или това е от психопатията  Rolling Eyes

# 571
Религията съвсем не е това, което е била преди, освен може би в малките населени места  Peace
На един такъв въпрос, зададен от ММ към една помакиня, отговорът беше: "Ти в кой свят живееш?" Laughing
И аз не искам Марио да влиза в затвора, чак пък толкова...ще ми се със Стелчето да се съберат  Blush

# 572
Най-близкият ми приятел е от Златоград и определено жените им дори и в "наше" време знаят какво е свян. Но дори да не беше така, това, което прави Съблезъбка е мноооого евтино. Там, явно са я държали на сухо.

# 573
Знаят, ама жената е влюбена, то като дойде и не пита Simple Smile
Трябва твърдост от страна на Дани, но той един такъв възпитаничък, кавалер, затова му се качва на главата.

# 574
Да, обаче златоградчанки родени, израстнали и все още живеещи там са едно, а тези, които са учили, работили и останали в София /или друг голям град/ са съвсем друго  Peace, като има и изключения, разбира се /Ани например/. То се и вижда в сериала, де  Laughing

# 575
Тази вечер ще го дават ли ?

# 576
  • където мечтите се сбъдват
Aз си обяснявам поведението на Събина с чиста човешка злоба.Тя просто не може да понесе,че Рая победи и спечели Дани,а тя е сама.Просто не може да понесе,че те са щастливи,а тя не.Ако не е това,то остава да има някакви психични отклонения.

# 577
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз много се забавлявам като го гледам, Митето ми е фаворит, а тоя Марио падам как всеки път се предава пред чара на някой видна убавица  Joy Joy Joy Joy

# 578
Въобще Сабинчето не беше влюбена в Дани, замина си, като последно беше влюбена в Марио.

Измислиха тия простотии, за да разделят Рая и Данчо, затова. И като на всеки сериал, 2та главни герои ще се съберат чак накрая.

# 579
  • I Love You 3000
...............
Измислиха тия простотии, за да разделят Рая и Данчо, затова. И като на всеки сериал, 2та главни герои ще се съберат чак накрая.

+1 И може би , за да поизчистят малко имиджа на Данчо, че не се пуска на всяка, която си отваря краката. Тия сценаристКи въобще Whistling Окекат някой до непоносимост и после се опитват с "криви дъски , покрив да построят".

# 580
  • Gotham City
...............

+1 И може би , за да поизчистят малко имиджа на Данчо, че не се пуска на всяка, която си отваря краката. Тия сценаристКи въобще Whistling Окекат някой до непоносимост и после се опитват с "криви дъски , покрив да построят".

Аха, хич не се пуска той, той направо смята, че това е жената на живота му

И аз не искам Марио да влиза в затвора, чак пък толкова...ще ми се със Стелчето да се съберат  Blush

Един път да сме на едно мнение. Но ми се ще и двамата да се кротнат и да имат сериозна връзка, а не като преди

# 581
Онзи Фипо, Лилиния (забравих му името и си го кръстих Фипо  Mr. Green) - той ми се нарежда в топ три на образите в сериала (след леля Мария и леля Гинче). 

Joy Joy Това са и моите трима фаворити  Laughing Помня в първите епизоди дават леля Мария, ама не и показват лицето, като някакъв терминатор, мъкнещ торбите и саковете със зимнини  Laughing

# 582
  • I Love You 3000
Скрит текст:
...............

Аха, хич не се пуска той, той направо смята, че това е жената на живота му

............

Ами да де и аз това имам предвид. Досега го показват като мъжка "лека жена". И изведнъж със Събка искат да покажат, че видиш ли от тук нататък той си затваря краката за други Simple Smile След дъжд качулка - то така лесно се променя имидж.  Mr. Green

# 583
  • Sofia
Ана Мария на някакво клоунско събитие https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13876399_1015366 … 1&oe=58128516

# 584
Боби голям страх има от Лиляна  Joy
Сабина пак с нейните глупости - щом Дани я бил спрял, значи имал колебания...наистина е за психолог тая  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт