"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 921
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • I Love You 3000
 ooooh! ooooh! ooooh! Някой има ли си представа как се чупи пръстен с КАШОН?!!! Въобще как се чупи пръстен?!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 586
  • Sofia
и какви боклуци накупи за 55лв Money

# 587
Боби сам ще си е виновен сега Коко като затрие пръстена. На такъв малоумник не се поверява нищо важно.

# 588
Вчера за пръв път Коки ми беше истински забавен, че се и посмях на глупостите му. Днес обаче продължават по тази сюжетна линия и леко започват да стават досадни......
Лилянка тотално е взела страха на Боби  Laughing, мъж цяла планина, а всъщност чехльо   Mr. Green

# 589
  • I Love You 3000
Боби сам ще си е виновен сега Коко като затрие пръстена. На такъв малоумник не се поверява нищо важно.

По ме съмнява да източи картата с цел изпълняване на "Bucket List" (нещата , които да направиш преди да умреш). Но вече вземат да минават границите на фантастиката. Как счупи пръстен с КАШОН?!

# 590
Как счупи пръстен с КАШОН?!
Е ти пък - не видя ли как  Joy

# 591

В кашона може да има глинен гювеч и самовар  hahaha Joy

# 592
Не знам какво ми е по-абсурдно, счупването на пръстена или факта, че някой си оставя годежния пръстен на такова място  #Crazy Аз дори най - обикновения аксесоар не бих си сложила на шкафа до вратата, камо ли годежния пръстен  Grinning Тъпо.

# 593
  • I Love You 3000

В кашона може да има глинен гювеч и самовар  hahaha Joy

Само ако стоманена гилотина или менгеме да има вътре , горе - долу бих повярвала.

ХАХА Кой ще "издаде" психопатката? - Симона

# 594
  • У Диспансера ...♥♥♥
и какви боклуци накупи за 55лв Money
Чак боя за рисуване на Даньо,  взе  Mr. Green И китките за неговия офис били .

# 595
Дани много добре готви на празна тенджера  Mr. Green
Отвратителен навлек е тая Сабина  Sick
Щом и Митачето констатира, че това са курвенски работи, значи работата е сериозна  Wink

# 596
Да си беше заминала! Sick

# 597
Страшна манджа готви Дани.  Не се виждат морските дарове на дъното на тенджерата, но всички съквартиранти ще ядат.   Laughing
И поне малко пара да излизаше от тенджерата.  Whistling

# 598
Редовно готвят за десет човека в малките тенджери.

# 599
  • Sofia
И децата в детската градина така си играят на готвачи и готвят морски дарове от мидички и пясък  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт