На море в Турция - тема 45

• 163 767
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
  • София, България
Доуточнявам за полетите. В сайта на Емералд е обявено, че полетите от Варна се изпълняват от компанията BULGARIAN AIR CHARTER - нищо общо с BH AIR. От месец насам периодично съм проверявал в сайта на летище Варна програмата за полетите - има за 3 месеца напред. До 10,08 имаше обявени полети на посочените дати точно както е в сайта на Емералд. На 10,08 вечерта си правя същото търсене - и полети ЙОК! На 11,08 сутринта разговарях с представител на  BULGARIAN AIR CHARTER, който потвърди, че в полетната им програма НЯМА полети до Анталия от Варна през следващите месеци. Разговор с Емералд - според тях няма никакви проблеми и всичко ще се изпълнява по план. Но семето на съмнението е вече посято! Дали ще правят някакви обединени полети или странни трансфери - нямам идея.

Обади се и ги питай директно - така и така, говорих със самолетната компания, те твърдят, че нямат полет за вас, какво става? Или питай България еър дали изобщо са имали планиран полет с Емералд за тези дата.

# 436
Ами може да се допълват самолети - например с фирми, които ползват полетите на Тез Тур /но специално за Варна аз не знам кой какви чартърни компании ползва/..... Тъпо е, че от Емералд не ви дават по-конкретна информация, но може би и те са в момент на уреждане на други варианти.... Като цяло, тази неизвестност е неприятна за пътуващите.

Съветът на Мона Лиза е добър.

# 437
  • varna
Говорих с Емералд ,продължават да твърдят ,че програмата върви и ще се състои Simple Smile,но и на мен все по съмнително ми става. Факт е ,че полета го няма в сайта на летището- днес през агенцията го провериха.Платихме днес ,остава ни да чакаме.
Имам въпрос  обаче -по договор могат да отменят полета до 7 дни преди датата,какво се случва ,ако не го спазят и обявят това два -три дни или не биха рискували? За нас остава да чакаме до 29.08 тогава е и седмия ден с въпроса " Ще почиваме ли или не в Турция ? На всички с осъществени почивки весело изкарване (дано и ние сме от тях )

# 438
Мнения за Palm Wings Ephesus Kusadasi***** в Кушадасъ ?

Че мисля септември да се поразходя до там. Пише, че е бившият бившия Surmeli Ephesus.

Плажа как е ? Храна ? Забавления за деца ?

Бяхме там юни-юли--като хотелска част е уникално красиво, чисто потдържано. храната е много и е разнообразна има 4 ала карт ресторанта. вътрешен басейн. стайте са просторни и всички гледат под ъгъл към морето. Плажа е с много ситен пясък има тенти и шезлонги --винаги имаше места. Басейни ако сте в семейните стай-къщичките на всяка къщичка има собствен басейн. ако сте в основният хотел има 2 големи басейна, 1 релакс басейн --не пускат деца под 16г.
Детска зона с плитък 40 см басейн с различни пързалки и място за чадъри и шезлонги, там са и люлките и детската анимация --много добре е организирано. 7 водни парзалки с басейн където също е ОК
вечер им организат детска дискотека мисля че беше от 21,30

Ако има нещо питай

# 439
Ами може да се допълват самолети - например с фирми, които ползват полетите на Тез Тур /но специално за Варна аз не знам кой какви чартърни компании ползва/..... Тъпо е, че от Емералд не ви дават по-конкретна информация, но може би и те са в момент на уреждане на други варианти.... Като цяло, тази неизвестност е неприятна за пътуващите.

Относно полетите на Тез Тур за 05.09 от Варна в сайта им пише,че полета е от Букорещ ,което ми навява мисълта,че и Емералд така ще процедират. Но споко, няма да останете без почивка. От Варна до летище Отопени са 280км. Другият вариант е автобус. Въпрос на избор и нагласа. newsm78

# 440
  • Пловдив

Че мисля септември да се поразходя до там. Пише, че е бившият бившия Surmeli Ephesus.

Бяхме там юни-юли--като хотелска част е уникално красиво, чисто потдържано. храната е много и е разнообразна има 4 ала карт ресторанта. вътрешен басейн. стайте са просторни и всички гледат под ъгъл към морето. Плажа е с много ситен пясък има тенти и шезлонги --винаги имаше места. Басейни ако сте в семейните стай-къщичките на всяка къщичка има собствен басейн. ако сте в основният хотел има 2 големи басейна, 1 релакс басейн --не пускат деца под 16г.
Детска зона с плитък 40 см басейн с различни пързалки и място за чадъри и шезлонги, там са и люлките и детската анимация --много добре е организирано. 7 водни парзалки с басейн където също е ОК

Ако има нещо питай
Благодаря за инфото ! bouquet
Много полезно е за нас др.седмица ще го видим .  newsm44 newsm68

# 441

Относно полетите на Тез Тур за 05.09 от Варна в сайта им пише,че полета е от Букорещ ,което ми навява мисълта,че и Емералд така ще процедират. Но споко, няма да останете без почивка. От Варна до летище Отопени са 280км. Другият вариант е автобус. Въпрос на избор и нагласа. newsm78

Преди няколко дена ходих в офиса на алфа тур/тез тур и питах за полетите през Букурещ - обясниха ми че ще са само тези, които са посочени на сайта на алфа тур/тез тур за тези определени дати през август, защото полетите през София или Варна са били отменени за съответните дати и Тез Тур Румъния са направили компромис за българския си агент, като са им предоставили полети. Също така агентката подчерта, че за в бъдеще няма да има повече такива полети от Букурещ и че като цяло Румънският Тез тур НЕ иска да работи с българския агент и българския пазар (и изобщо да не се надяваме на повече полети през Букурещ). А полетите на Емералд нямат общо с полетите на Тез тур, до колкото знам.

# 442
  • Varna, Bulgaria
Чета ви постоянно ,но рядко си позволявам да пиша във форума.Този път реших и аз да изкажа мн ение.Следя програмите на Емералд с полети от Варна.Сутринта на сайта имаше някъкви промоции в червено с отстъпки от 15 до 45%.Сега на сайта има товаУважаеми дами и господа,
Бихме искали да ви информираме, че утре 12.08.2016, офисите ни в София и Пловдив
ще бъдат с ограничено работно време, поради провеждане на фирмено мероприятие.
Офис Пловдив - работно време до 13.00 ч.; Офис София - работно време до 16.00 ч.
Ще бъдем на разположение в понеделник 15.08.2016 след 09.00 ч.
Емералд Травел.Според мен си е доста притеснително,в разгара на туристическия сезон.Дано аз да съм сбъркала.В сайта на летище Варна има дати за полет до Бодрум и Санторини и то не за всички обявени дати.Започват от 21.09,при положение,че са обявени от 5.09.

# 443
А така наречените совалки от автобуси на Емералд от София  за Турция вървят ли? Днес е петък и би трябвало да са тръгнали поредните пътуващи. Ако някой има информация да пише.

# 444
# 445
  • София

Ако има нещо питай
Благодаря за инфото ! bouquet
Много полезно е за нас др.седмица ще го видим .  newsm44 newsm68

Виж ми мнението на първа страница от 2015. Тогава беше Сюрмели, сега нещата са още по-добри. Все пак това е Палм Уинкс, а те разбират от хотелиерство.

# 446
Здравейте искам да попитам дали някой скоро се е върнал от Турция, защото на 02.09 ни предстои пътуване до Кушадъсъ,но приятелка ми я е много страх и искам да знам как е положението по курортите

# 447
Здравейте искам да попитам дали някой скоро се е върнал от Турция, защото на 02.09 ни предстои пътуване до Кушадъсъ,но приятелка ми я е много страх и искам да знам как е положението по курортите
Г-н Харизанов , вече с месеци пишем , че в Турция обстановката е спокойна по курортите. Вземете и си направете труда да прочетете тема Турция 44 , тема Турция 45 . Непрекъснато пътуват почиващи натам , и отзивите са само суперлативни. Въпросът и питането Ви са неуместни . Единственото Ви притеснение може да бъде какъв хотел сте си избрали . Избирайте смело 5* - здни те сега са на промоция , независимо в кой курорт . Четете отзиви на първа страница за тези хотели и смело напред.

# 448
  • Варна

Каквото и да правиш , каквито и доводи да излагаш щом жената я е страх с нищо не можеш да спасиш положението .Жените мислят на емоционално ниво , а не на рационално , както е при мъжете.Ако  успееш да смениш дестинацията най-добре, хем тя ще се чувства добре , хем няма да отрови твоята почивка.Алтернативи има много - Гърция ,Албания , Черна Гора , Хърватска , Словения.Това е най - близо при почти същото море и природа.

# 449
Г-н Харизанов, мисля,че въобще не е уместно да си проваляте почивката в Турция. Има и друга алтернатива-просто си вземете по-безстрашна приятелка за почивката, а пък и там приятелки мисля,че има много! newsm78

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 10:59 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт