На море в Турция - тема 45

• 163 774
  • 779
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!Предварително се извинявам, ако питането ми вече е обсъждано! Обръщам се най-вече към пътуващите с бебета и малки деца. Интересува ме как стои въпроса с изхранването им в хотела? Ще бъдем в Ефталия вилидж , дъщеря ми е на 1,6м, все още яде предимно намачкана/пасирана храна без едри парчета. Също така ме притеснява и дали ястията няма да бъдат много солени или със силни подправки. Аз ще си взема от тук да имам нещо за хранене под ръка, но трябва ли да си подсигуря храната за целия ни престой?

# 421
Здравейте!Предварително се извинявам, ако питането ми вече е обсъждано! Обръщам се най-вече към пътуващите с бебета и малки деца. Интересува ме как стои въпроса с изхранването им в хотела? Ще бъдем в Ефталия вилидж , дъщеря ми е на 1,6м, все още яде предимно намачкана/пасирана храна без едри парчета. Също така ме притеснява и дали ястията няма да бъдат много солени или със силни подправки. Аз ще си взема от тук да имам нещо за хранене под ръка, но трябва ли да си подсигуря храната за целия ни престой?
Във Вилиджа обед и вечер има по 2-3 вида супи, не бих казал, че са солени. По-скоро са безсолни. Нямат и някакви лютиви подправки (супите). Иначе предлагат и кисело мляко, нишестета, паста... В повечето хотели, където сме били има и детски бюфет, но, убий ме, не се сещам дали видях такъв във Вилиджа.

# 422
Мнения за Palm Wings Ephesus Kusadasi***** в Кушадасъ ?

Че мисля септември да се поразходя до там. Пише, че е бившият бившия Surmeli Ephesus.

Плажа как е ? Храна ? Забавления за деца ?

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 20:35 от zumbaio

# 423
На 26.08 трябва да пътувам за Дидим и още се чудя дали е безопостно а тези дни трябва и да си доплатя екскурзията . Та въпроса ми е някой върнал се от там да каже за ситуацията и как е по курортите. Благодаря предварително.

# 424
На 26.08 трябва да пътувам за Дидим и още се чудя дали е безопостно а тези дни трябва и да си доплатя екскурзията . Та въпроса ми е някой върнал се от там да каже за ситуацията и как е по курортите. Благодаря предварително.

Пътувайте спокойно там няма нищо обезпокоително.

# 425
  • Варна
Не случайно се отменят чартъри.Хората се уплашиха от атентатите по летища , взривения руски чартър от Египет , паниката на Ататюрк по преврата и съответно масово се отказват самолетните програми.Логично с автобус или кола и като не се минава през големи градове и струпвания на хора е доста по безопасно.Прочетете в поста  ИСТАНБУЛ как дългогодишна посетителка е изумена колко празен е града.Успокоителното за всички ходещи по морето е , че там все още е напълно спокойно с автобус или кола .

# 426
NaNa отговорих ти на лично съобщение Hug
Ако имаш и други въпроси с удоволствие ще ти отговоря.

Paperina странна работа! Предложих ти помощта си ( за което вече съжалявам), която ти дори не отрази.И едно благодаря щеше да е достатъчно. Вместо това разни предположения;някакви отзиви били положителни и за капак - Италия.
Желая ти хубаво лято!

# 427
Благодаря на Vanq _ 6119 ! bouquet

# 428
  • varna
"Честито" на всички, които смятаха да пътуват с Емералд - чартъри от Варна! Всичките полети от 05,09 нататък през Bulgarian Air Charter са отменени! Телефоните на Емералд дават заето, а до понеделник трябва да доплатим. Въобще веселбата е пълна, а преди 2 дена се кълняха, че всичките им програми се изпълняват!
Ужас и ние сме" там ".Обаче нямаме избор-не платим ли -губим всичко , т.е не спазваме договора и горим с капарото и се счита за отказ. При пълно плащане в срок топката остава в тях(обаче при най -лошия сценарий....(фалит)... )Не знам какво да мисля....Sad.А ми се ходи ....Дано да се наредят нещата все пак.

# 429
  • Варна
Ще има ли полет или не? И ако няма защо трябва да платите? Те не могат да ви осигурят транспорт .

# 430
  • varna
Просто няма нищо официално още,но ми се струва ,че е умишлено това . Имат право да обявят 7 дни преди пътуването,че полет няма  ,но ние трябва да платим 20 дни преди полета .Ако не платим се счита за отказ от пътуване и гори капарото (така мисля аз ), моля някой по -запознат да каже Simple Smile

# 431
  • София, България
Просто няма нищо официално още,но ми се струва ,че е умишлено това . Имат право да обявят 7 дни преди пътуването,че полет няма  ,но ние трябва да платим 20 дни преди полета .Ако не платим се счита за отказ от пътуване и гори капарото (така мисля аз ), моля някой по -запознат да каже Simple Smile

Аз пак питам, сигурни ли сте коя ще е компанията, с която летите? Емералд не лети с България Еър от София. Ако на информацията пише BH Air, това е друга компания. Не ми се вярва да няма полет, достатъчно желаещи има според мен.

# 432
  • Пловдив
Хайде лек път и весела почивка на тези ,който днес потеглят .
Незабравяйте да пишете и да споделяте . newsm44 newsm68
 sunИ нашата почивка наближава  newsm44
Другата седмица !

# 433
Аз пак питам, сигурни ли сте коя ще е компанията, с която летите? Емералд не лети с България Еър от София. Ако на информацията пише BH Air, това е друга компания. Не ми се вярва да няма полет, достатъчно желаещи има според мен.
И аз това щях да напиша - Емералд ползват АК, която Мона Лиза е посочила. Може да се паникьосвате излишно. Но, ако няма официално полет, може да ви се върнат парите, може да ви се предложи друг вариант - т.е. все пак ще получите нещо срещу парите си. Представете си и друг вариант - могат да имат достатъчно клиенти да напълнят самолета си, и ако вие се откажете, или не внесете остатъка, губите капарото, което сте внесли. Все пак групите се пълнят и от хора, които не четат/пишат тук, не можете да знаете има ли, или няма достатъчно туристи за тази дата.

Тази година ситуацията  е неприятна и несигурна за всички....

# 434
Доуточнявам за полетите. В сайта на Емералд е обявено, че полетите от Варна се изпълняват от компанията BULGARIAN AIR CHARTER - нищо общо с BH AIR. От месец насам периодично съм проверявал в сайта на летище Варна програмата за полетите - има за 3 месеца напред. До 10,08 имаше обявени полети на посочените дати точно както е в сайта на Емералд. На 10,08 вечерта си правя същото търсене - и полети ЙОК! На 11,08 сутринта разговарях с представител на  BULGARIAN AIR CHARTER, който потвърди, че в полетната им програма НЯМА полети до Анталия от Варна през следващите месеци. Разговор с Емералд - според тях няма никакви проблеми и всичко ще се изпълнява по план. Но семето на съмнението е вече посято! Дали ще правят някакви обединени полети или странни трансфери - нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт