На море в Турция - тема 45

• 163 728
  • 779
  •   1
Отговори
# 15
  • София, България
има ли нужда да си носим някаква храна или автобуса спира на крайпътни заведения
Носете си храна. Автобусът спира за пиш-паузи.
има ли нужда от много дрехи
Въпрос на личен избор и комфорт. Не съм виждала шофьор да се сърди, че някой качва много куфари.

Мона, потрябваха ли ти дънките?

Дънките не, но якето си го наметвах като излизахме вечерно време. И дънките щяха да ми потрябват ако излизахме за по-дълго време, например на бар.

В Дидим духа много силен вятър постоянно или поне на мястото, на което бяхме духаше от сутрин до вечер, като вечерно време около морето си ставаше направо ураганно положението. В стаята вечер вятърът се чуваше все едно навън има буря.

Изобщо не ми хареса Дидим, мислех, че Кушадасъ е забит курорт, но на фона на Дидим е Лас Вегас.  Laughing

# 16
В Дидим духа много силен вятър постоянно или поне на мястото, на което бяхме духаше от сутрин до вечер, като вечерно време около морето си ставаше направо ураганно положението. В стаята вечер вятърът се чуваше все едно навън има буря.
И в Чешме има постоянен вятър, но не чак толкова силен. Любителите на ветроходните спортове бяха на седмото небе.

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 22:59 от qq50

# 17
  • гр. София
Благодаря за новата тема Simple Smile.
След доста колебания от моя страна и ние ще пътуваме на 16.09 към Кушадасъ  и дано да се успокоят нещата до тогава .

# 18
  • София
Записвам се да ви следя.

Лек път на всички, дано се нормализират нещата по-бързо  bouquet

# 19
  • София
Какво ще рече извънредно положение, чета че "Турските власти нощес са решили да въведат извънредно положение в цялата страна......На 20 юли 2016 г. в 23.40 ч. министерският съвет на Република Турция под ръководството на президента Реджеп Тайип Ердоган взе решение за въвеждане на извънредно положение на територията на страната за срок от 3 месеца......"
Този се самозабрави. Дали ще има вечер час и разни др. марки?

# 20
Това вече брои ли се за форсмажорни обстоятелства или чакаме реакцията на нашето външно министерство? Да видим туроператорите как ще реагират. Руснаците отмениха и редовните полети до Турция, а за нашите другари всичко е ОК.

# 21
Все още не съм се отказала от почивка  в Турция/нямам резервация/, ама и това извънредно положение за 3 месеца как ли ще се отрази newsm78

# 22
  • Paradise
Няма нужда от паника.
Във Франция като има обявено извънредно положение от месеци, а и се удължава с още половин година, нима хората са спрели да ходят там?
И никой не се тръшка, че, видите ли, има извънредно положение.

# 23
Няма нужда от паника.
Във Франция като има обявено извънредно положение от месеци, а и се удължава с още половин година, нима хората са спрели да ходят там?

Мисля, че идеята на двете военни положения е съвсем различна...
Аз се върнах от Франция преди няколко дни, а за Турция така и не съм направила резервация.

Въпреки всичко си мисля, че курортните селища няма да бъдат засегнати от мерките.

# 24
Няма нужда от паника.

Мисля, че идеята на двете военни положения е съвсем различна...
Аз се върнах от Франция преди няколко дни, а за Турция така и не съм направила резервация.

Въпреки всичко си мисля, че курортните селища няма да бъдат засегнати от мерките.

Точно така, съвсем различни са! Какво ли още е намислил този ненормалник?!? Може на границата да ни сложат бурки и тогава да ни пуснат по курортите ...

# 25
Моята колежка миналата седмица се върна от Кушадасъ хотел "Виста хил" и каза, че и харесало повече отколкото в Мармарис  Shocked

# 26
  • Paradise
Извънредно положение е извънредно положение.
Какво означава "идеята е различна"?
И защо ТА да връщат пари при извънредно положение в Турция, но за Франция това да не важи.
двоен аршин отвсякъде.

# 27
  • Варна
Цитат
двоен аршин отвсякъде.

Абсолютно  Peace

# 28
  • София, България
Този Ердоган е абсолютно куку. После българите сме били овце и сме си траели. 70 милиона турци ги обърна на маймуни, съсипа им икономиката и нищо.

# 29
Здравейте момичета!

Някой да е ходил скоро в хотел Сапфир - 5*, след Сиде, на 90 км от Анталия? Моля за отзиви Praynig Пътуването е другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт