На море в Турция - тема 45

• 163 658
  • 779
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз се отказвам да пътувам при настоятелните препоръки на министерството и очевидно ненормалната обстановка.

# 46
Ние решихме утре да отказваме  newsm45 newsm45 newsm45 това щеше да ми е първата почивка в Турция и беше така мечтана и желана. Година и половина четох и въздишах и сега  Cry Някак атентатите не ме притесняваха, но това извънредно положение от снощи ми стегна шапката, детето с неговите фобии и дума не дава да се издума да пътуваме... Оставам да чета, пък края на септември, ако се е поуспокоило може да ми излезе късмета

# 47
Ние решихме утре да отказваме  newsm45 newsm45 newsm45 това щеше да ми е първата почивка в Турция и беше така мечтана и желана. Година и половина четох и въздишах и сега  Cry Някак атентатите не ме притесняваха, но това извънредно положение от снощи ми стегна шапката, детето с неговите фобии и дума не дава да се издума да пътуваме... Оставам да чета, пък края на септември, ако се е поуспокоило може да ми излезе късмета
А имате ли опция да отложите почивката за Септември. Имам в предвид относно ТА

# 48
И ние сме в това положение ,само че ние ще разберерем утре ще пътуваме или не .Ако ни върнат парите ,ще се задоволим с бг.черноморие ако не ще се наложи да пътуваме и то още утре.Много ми е объркано,но като че ли страха надделява над желанието,и още повече че сме с деца Rolling Eyes

# 49
  • Варна
Лоли,пожелавам ти да си изкарате една прекрасна,слънчева седмица Hug

Като пристигнеш драсни два реда,ако изобщо се сетиш за нас Blush

# 50

Тя почивката ни е от 09.09 и до края на другата седмица ни изтича срока за анулация без неустойка 😪😭😥😢

# 51

Тя почивката ни е от 09.09 и до края на другата седмица ни изтича срока за анулация без неустойка 😪😭😥😢
Жалко,че няма да отидете в Турция,но вие си решавате. newsm78

# 52
  • София
Здравейте,
На нас ни предстои пътуване края на август.Предвид ситуацията и официалното съобщение на М-во на Външните работи да се избягва пътуване,ние не искаме да ходим в Турция.Платили сме  30% и от агенцията отказват да ни върнат парите.Имам ли полезен ход в случая? Моля за съвет.

# 53
Турция ще последва примера на Франция и временно ще отмени спазването на Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи след обявеното вчера извънредно положение.
Това заяви вицепремиерът на страната Нуман Куртулмуш, предаде телевизия NTV, цитирана от Ройтерс.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Който ще ходи да си има едно на ум  newsm78

# 54
Сега прочетих,че всички чартъри от София за Анталия са спряни до 20.08...какво става изобщо?!

# 55
  • Paradise
Сега прочетих,че всички чартъри от София за Анталия са спряни до 20.08...какво става изобщо?!

къде го прочете? Дай линк.

На нито един сайт на ТА не откривам подобна информация.
И в нета нищо няма.
На сайта на летището в Анталия няма отменени полети до момента, всичко си тече по старому.

# 56
Темата за Анталия във фейса,един мъж питаше и отдолу в коментарите се включиха още хора с обяснения.
Поради каква причина всички чартъри до Анталия са отменени до 20.08 ?
Писах вече в групата. Недостатъчно пълни самолети и поради тази причина, за да няма по-големи загуби са спрени. Това е било обяснено на наши семейни приятели, които трябваше да пътуват.

# 57
  • Paradise
Темата за Анталия във фейса,един мъж питаше и отдолу в коментарите се включиха още хора с обяснения.
Писах вече в групата. Недостатъчно пълни самолети и поради тази причина, за да няма по-големи загуби са спрени. Това е било обяснено на наши семейни приятели, които трябваше да пътуват.

това звучи несериозно. Някой писал в групата, но нито линк дава, нито споделя кой му е дал тази информация. Повече се притеснявам от родния феномен "една жена каза", 'щото сме царе да се кефим как някъде нещо се скапва.

# 58

Влизам да видя дали има отговор на днешното ми питане за хотел Сапфир 5* в Алания, но уви, явно никой от списващите тук не е ходил там Cry
Със сигурност има чартъри на 23.07. до Анталия. Можете да влезете и в сайта на летището в Анталия - полетна информация и да се информирате за деня, който ви интересува, дали каца български самолет Simple Smile

# 59

това звучи несериозно. Някой писал в групата, но нито линк дава, нито споделя кой му е дал тази информация. Повече се притеснявам от родния феномен "една жена каза", 'щото сме царе да се кефим как някъде нещо се скапва.

Не съм привърженик на нелюбезният тон но....ако предпочиташ да живееш на принципа на щраусите,твоя воля. Но аз ще пътувам с детето си там,дай ми правото като родител да бъда внимателна къде ще го заведа.
Не смятам,че е необходимо да се поддаваме на масовата психоза на бг. медийте но и далеч не е нужно да блеем дружно как всичко е цветя и рози. Известна доза предпазливост няма да бъде излишна,поне за мен старая се да си отсявам инфирмацията,което не означава да пренебрегна онова,което не ми изнася.

Общи условия

Активация на акаунт