На море в Турция - тема 45

• 163 680
  • 779
  •   1
Отговори
# 30
  • в кукувиче гнездо
Този Ердоган е абсолютно куку. После българите сме били овце и сме си траели. 70 милиона турци ги обърна на маймуни, съсипа им икономиката и нищо.
Съсипа им икономиката ли? Всъщност е точно обратното. Те затова и си го искат. Диктатор, това е положението, но икономиката им е в разцвет. Туризма им е най-малкото перо. Да не говорим, че им увеличи двойно заплатите. Има подкрепата на над 50 процента от хората. Иначе, че е абсолютен тиранин това си е факт.

# 31
  • София, България
Този Ердоган е абсолютно куку. После българите сме били овце и сме си траели. 70 милиона турци ги обърна на маймуни, съсипа им икономиката и нищо.
Съсипа им икономиката ли? Всъщност е точно обратното. Те затова и си го искат. Диктатор, това е положението, но икономиката им е в разцвет. Туризма им е най-малкото перо. Да не говорим, че им увеличи двойно заплатите. Има подкрепата на над 50 процента от хората. Иначе, че е абсолютен тиранин това си е факт.

Не знам какъв е този разцвет като си реже пътя за ЕС, а може и от НАТО да го изгонят. А няколко милиарда от туризъм, с тях и без тях. Е, ако смята да компенсира с контрабанден петрол от ИД, има някакъв резон.

# 32
  • в кукувиче гнездо

Не знам какъв е този разцвет като си реже пътя за ЕС, а може и от НАТО да го изгонят. А няколко милиарда от туризъм, с тях и без тях. Е, ако смята да компенсира с контрабанден петрол от ИД, има някакъв резон.

Фактите са си факти , това е и причината да има такава подкрепа от хората, въпреки, че е абсолютен деспот.

# 33
Съсипа им икономиката ли? Всъщност е точно обратното. Те затова и си го искат. Диктатор, това е положението, но икономиката им е в разцвет.

Беше. Но лирата падна много и не се знае какви ще са последствията от масовите уволнения от последните дни. Хиляди хора си загубиха работата, към това прибави и страдащия туристически сектор, който, съдейки по последните събития, няма да се съвземе скоро  Sad
Имам приятел, който е предприемач и инвеститор, той беше в Истанбул миналия уикенд (не за 1ви път). Той за жалост е много черногледен, чуждите инвеститори се оттеглят, а и местните предприемачи и интелектуалци смятат да емигрират. Според мен, трудни времена предстоят на турците  Sad

# 34
  • Beyond the Frontiers
Това вече брои ли се за форсмажорни обстоятелства или чакаме реакцията на нашето външно министерство? Да видим туроператорите как ще реагират. Руснаците отмениха и редовните полети до Турция, а за нашите другари всичко е ОК.

Не, не се брои. За форсмажор трябва да го обявят посрещащите фирми и хотелите.
Някои хотели проявяват разбиране и доста от колегите възстановяват платените суми. Всъщност мнозинството.

# 35
  • Берлин
Извънредното положение от снощи има за цел да "узакони" т.нар. демократична саморазправа с метежниците. Това е. Няма да има никакъв ефект върху туризма. Не вярвам ТА да го приеме като аргумент за връщане на пари.
Някой писа за Дидим,че бил затрито място. Защо? Какво не ти хареса?

# 36
  • София, България
Извънредното положение от снощи има за цел да "узакони" т.нар. демократична саморазправа с метежниците. Това е. Няма да има никакъв ефект върху туризма. Не вярвам ТА да го приеме като аргумент за връщане на пари.
Някой писа за Дидим,че бил затрито място. Защо? Какво не ти хареса?

Е то няма какво да му хареса на човек - пясък, панелки, улици, строителни боклуци и това е. Разгледай го в гугъл мапс. Това обаче не е кой знае какъв минус и без това в Турция не се излиза много, много от хотела. Мен най-много ме уби този супер гаден и силен вятър нон стоп. Водата  в морето ми беше студена, но на мен само в Анталия ми е топла, така че за това не съм обективна.

# 37
  • Берлин
знаех си...за Дидим де. Пропуснат и заличен от списъка. Благодаря

# 38
Ердоган си проправя законен път за саморазправа, режисираха една лъжа и сега доразвиват филма. Не вярвам взетите мерки да засегнат курортите. Да се оправят,нас никол не ни мисли! Самият факт,че се слуяват такива неща на 400 км. от границата ни е тревожен,защото този лудият направи от светски хора крепостни селяни.

Аз лично нямам против сривовете в туризма да продължат и догодина Grinning,особенно и ако лирата падне още си е супер /от турис. гледна точка де/

# 39
И аз май се отказвам. Много ми се ходи, но някак не смея.

# 40
  • Варна

ТОЧНО!
Пенсионират се след 20 г. стаж дори да са на 40 г.
Досега основната му подкрепа беше точно от бизнеса , нищо чудно това да се промени сега.

# 41
  • Варна
Точно така, съвсем различни са! Какво ли още е намислил този ненормалник?!? Може на границата да ни сложат бурки и тогава да ни пуснат по курортите ...

Ако забелязахте жените членове на правителствената ни делегация в Иран бяха забулени , виждаха се само лицата и ръцете от китките надолу.А имаше време в Иран с миниджупи и алкохол.Сетне дойдоха аятоласите , сега в Турция Ердоган , в България Доган ....................

# 42
Привет на всички , преди малко по BTV новините казаха , че по данни на ТА отказалите се от почивки в Турция били единици и записванията продължавали . Дали е така  newsm78

# 43
Едва ли е така  Confused

# 44
Привет на всички , преди малко по BTV новините казаха , че по данни на ТА отказалите се от почивки в Турция били единици и записванията продължавали . Дали е така  newsm78

Какво друго да кажат? Ако кажат, че много от записалите си се отказват от пътуването, то тогава и други ще си замислят и ще ги последват. Като кажат че почти никой не се е отказал, успокояват тези, които още се чудят.

Общи условия

Активация на акаунт