На море в Турция - тема 45

• 163 625
  • 779
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Ох,какво да ти кажа,Диа,писах,писах,обаче всеки път тук ме оборваха и накрая реших да се откажа,пък който прочел прочел.За памука и царевицата и аз го видях,че и за кърпите писах негатив  и за да не звуча за пореден път идиотски само отбелязах,че е хубаво ,когато се описва даден хотел да е коректно и честно,а не просто щото трябва да напишем,че сме си изкарали пърфект.
Съжалявам,че си се разочаровала.Много е кофти,когато си мислеш,че даден хотел е перфектен,а той всъщност е горе долу добре идалеч от перфектен.

Мона Лиза,благодаря ти за доверието,значи все пак мърморенето ми за даден хотел не е било напразно  Hug

# 316
Ох,какво да ти кажа,Диа,писах,писах,обаче всеки път тук ме оборваха и накрая реших да се откажа,пък който прочел прочел.За памука и царевицата и аз го видях,че и за кърпите писах негатив  и за да не звуча за пореден път идиотски само отбелязах,че е хубаво ,когато се описва даден хотел да е коректно и честно,а не просто щото трябва да напишем,че сме си изкарали пърфект.
Съжалявам,че си се разочаровала.Много е кофти,когато си мислеш,че даден хотел е перфектен,а той всъщност е горе долу добре идалеч от перфектен.

Мона Лиза,благодаря ти за доверието,значи все пак мърморенето ми за даден хотел не е било напразно  Hug
Абсолютно си права Естела! Пишете всичко обективно / негативи и позитиви/. Това е в полза на всички нас. Hug

# 317
  • Варна
Така е,Тина,когато даден хотел  е описан с всичките си минуси и плюсове всеки сам ще прецени за себе си дали ще си изкара добре в него Hug

Диа,с коя ТА пътувахте и кажете същото и на агентите ви,за да знаят после какво да кажат на следващите туристи  Peace

# 318
Ох,какво да ти кажа,Диа,писах,писах,обаче всеки път тук ме оборваха и накрая реших да се откажа,пък който

Съжалявам много, че когато през Януари търсих тук мнения за хотела съм пропуснала твоето, иначе предполагам че бих ти се доверила. Това лято нещо не ми върви с хотелите все разочарования и от Гръцкия и от Турския. Сега се чудя за септември Турция - къде  или Лефкада, сигурна съм само в датата 17.09

# 319
  • Варна
Е,избора ти не е лесен,но ако решиш за Турция тук има хора,които ще ти помогнат  Hug

Скрит текст:
Аз съм била само на остров Тасос,не беше лошо,но като сравня парите дето ги изхарчих там,за същите пари в Анталия щяхме да се размажем.То зависи и какво търсиш,ако държиш на плаж не знам къде е по-добре  Hug

# 320
Пътувахме с Тез тур, но не мисля че се интересуват от моето мнение. Разочарована съм от тях като агенция. Когато свалиха цените с около 100 Евро ние си останахме с  цената обявена и платена на 80  (моя грешка )на ранни още през Януари.
Понеже предишния ми пост стана много дълъг, а ми стана много неприятно тогава ще се оплача тук. По врвме на престоя ни в хотела съпругът ми имаше Рожден ден. Исках да го изненадам и още преди да заминем питах в агенцията можем ли да подготвим нещо. Получих официален отговор, че политиката на хотела е специална аранжировка на стаята, плодове и бутилка вино, ако желая нещо допълнително да се обадя на гестрлейшъна на място. Свързах се с нужния човек направих резервация за Алакарт ресторант и поръчах торта - 15 Евро. До тук добре, очаквам деня - съпругът ми ходи няколко пъти през деня до стаята, все очаквах като се върне да каже нещо е не. Представете си като се прибрахме от плаж каква беше изненадата ми - не аранжирана стая, плодове и вино, в стаята изобщо не беше влизала камериерка. Добре, че вечерта имахме наистина запазена маса. Така, че разочарованието ми от този хотел е голямо. Спирам, че много негативно стана.

# 321
Критериите на хората са различни, стандарта на живот, пътувания, интересите ни... За това и ревютата могат да бъдат положителни от някой, но нещата да не отговарят на изискванията на друг.

Досега в Трипадвайзър не съм прочела възхвала на наличието на баклава, нито пък коментари за промяна в теглото след почивката там. /Тъпите им коментари, че няма бекон за закуска ги отминавам с насмешка, но пък чета тези, които ми дават представа за престоя в хотела като цяло - локация, стаи, хигиена, пързалки, обслужване, разнообразие на храната, не на количеството..../

# 322
  • Варна
Не всеки може да чете в Трипадвайзер и повечето хора  четат тук,така че важно е да си обективен  Peace

Диа,момче от компанията имаше също рожден ден и украсиха стаята,имаше вино и плодове,но тяхната стая беше винаги изчистена,кърпите и чаршафите чисти  за разлика от другите две стаи. Моята агентка още от тук беше заявила,че имаме празник. Според мен се обади и си кажи мнението и оплакванията,може да има полза за следващия. А те ли ти го предложиха?

# 323
  • Варна
Досега в Трипадвайзър не съм прочела възхвала на наличието на баклава, нито пък коментари за промяна в теглото след почивката там. Тъпите им коментари, че няма бекон за закуска.

Коментарийте за баклавата като че ли се разбират неправилно.
Баклавата , кадаифа , сиропираните десерти от типа охлюв , ориенталки са от много по скъп клас отколкото нишестени кремчета тип Йоткер , грис халвички и т.н..Същото е и с рибите - наличието на лаврак , ципура , сьомга , калмари октоподи вместо хек , пастърва , тип цаца ....Така е и със сладоледите - има разлика м-у някакви сладоледени блокчета замразена шарена вода и скъпите сладоледи с мляко яйца , ядки , плодове. Тези разлики за някой са дребни , но те подсказват много за качеството на храната.Ясно е , че няма как да има пържен свински бекон , но може да се докара някакво подобие на английска закуска защото има бъркани яйца , омлети , някакви пилешки , телешки или някакво подобие на салам и кремвирш колбаси .
Колкото до Трипадвайзър има го във версия на руски и за всеки българин при желания и малко старание не е трудно да се разгадае.
https://www.tripadvisor.ru/Hotels-g293974-Istanbul-Hotels.html

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 07:36 от peterky2002

# 324
  • София
Моля ви за коментар!
Имаме резервация за Crystal Deluxe в Кемер, можем да я отменим все още, но не ме притесняват толкова събитията, колкото някои отзиви за голямо присъствие на котки навсякъде в хотела. ooooh!
Аз не обичам котки (слабо казано - дори не ги понасям) и това може да ми развали почивката.
В темите няма никакъв скорошен коментар, надявам се някой от вас да има лични впечатления и да ми помогне да взема решение евентуално да се откажа.
В края на сезона ще сме и това също ме притеснява да не снижат съвсем качеството.
Благодаря предварително!
Татяна, Галактик - разчитам да се произнесете, дори кратко и ясно - да, или не. Hug

# 325
Не зная дали има котки в този хотел, съжалявам, но принципно има немалко хотели които се грижат за бездомни котки и те стават част от хотела. Дано се включи някой с конкретни впечатления!

# 326
Моля ви за коментар!
Имаме резервация за Crystal Deluxe в Кемер, можем да я отменим все още, но не ме притесняват толкова събитията, колкото някои отзиви за голямо присъствие на котки навсякъде в хотела. ooooh!
Аз не обичам котки (слабо казано - дори не ги понасям) и това може да ми развали почивката.
В темите няма никакъв скорошен коментар, надявам се някой от вас да има лични впечатления и да ми помогне да взема решение евентуално да се откажа.
В края на сезона ще сме и това също ме притеснява да не снижат съвсем качеството.
Благодаря предварително!
Татяна, Галактик - разчитам да се произнесете, дори кратко и ясно - да, или не. Hug

Наличието на огромни котки навсякъде из двора на хотела е единственото нещо, което не ми хареса в хотел Миракъл. Като се има предвид, че аз по принцип харесвам и имам котка. Но там бяха напаст. Сядаш да ядеш отвън и веднага в краката ти започва да се отъркват, тичат по теб докато носиш чиния. Ако пък попаднеш да се разхождаш около мястото, което им бяха направили /много интересно, като котешки хотел/ стават агресивни. Само вървейки един огромен екземпляр се спусна и захапа детето ми. Веднага отидохме на гестрилейшън, за да попитаме дали котките са ваксинирани и се оказа, че не са. Но пък преди да ни изпратят на лекар за превръзка /която потвърди, че не са ваксинирани/ много бързо ни накараха да попълним декларация, че нямаме претенции към хотела за инцидента.
Не знам как стоят нещата в хотела, който сте избрали.

# 327
  • София
Здравейте,това с котките го има и в 4 хотела в които сме били.
Скорошни от тази години мнения за aqua fantasy?

# 328
  • София
Благодаря ви, момичета - Tatjana, 4o4olina, № ! Дано наистина се включи някой с пресни впечатления, или работещите в/за ТА споделят отзиви  Praynig
Не мислите ли, че това с котките е недопустимо от хигиенна гледна точка?!? Дори не се бях сещала за медицинската страна на нещата...Чудя се дали да не пиша мейл на хотела и да разчитам на достатъчно искрен отговор newsm78

# 329
  • София, България
И аз не мога да го разбера това с котките, по никакъв начин не се връзва с желанието да предоставят 5 звездна услуга на европейския турист.
Преди няколко години в Барут Лара и Делфин Делукс Алания нямаше котки, сега не знам.
В Тархан тази година видях само една, то там няма какво да ядат горките, освен компир и патладжан, та нормално.  Laughing Но съм виждала снимки от 5 звездни култови хотели, бъкани с котки, недоумявам.

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 16:29 от Мона Лиза

Общи условия

Активация на акаунт