На море в Турция - тема 45

• 163 849
  • 779
  •   1
Отговори
# 345
Аз ви казвам чао до след 2 седмици, днес летим  Sunglasses Бъдете здрави!
И от мен хубава и зареждаща почивка!

Да попитам - няма ли някой, почивал през юли тази година в хотел Лонисера, Алания? Имам резервация за средата на септември. Четох отзиви на почивали през юни, но искам по-пресна информация. Моля, ако има такива, нека споделят - пътуването,  обслужването, храната!
Предварително благодаря!

# 346
  • Самоков
Благодаря esstela  bouquet

# 347
Land of Legends отваря врати в Анталия.

Land of Legends – това е името на най-големия развлекателен център, който беше открит в Анталия. Центърът е проектиран и построен от компаниите Rixos Hotels, Emaar Properties и Dragone Productions. Тематичният парк включва в себе си атракции за развлечения, природен ландшафт, търговски площи, разкошни апартаменти и дори театър.

Уникалният център е разположен на крачки от брега на Средиземно море на площ от 639 000 кв.м. Land of Legends изобилства от атракциони за деца, а за най-малките има специален хотел с името „Кралството”.

ето заради такива постове и информация Турция ще си остане най - предпочитана за лятна почивка на много българи, защото вече има завърнали се от почивки в Италия и Испания - скоротечно отишли там българия от страх и са с доста разочаровани от хотели, храна и т.н.

# 348
  • Варна
Отмениха чартъра на 29.08 от Варна. Сега чакам да  ми предложат варианти.

# 349
Здравейте , да ви попитам нещо :

За 18.09. има ли записали се за почивка по направлението Кушадасъ - Дидим - Бодрум. Дано да се събере група за един автобус , защото тръгването е с дата - неделя .

# 350
Отмениха чартъра на 29.08 от Варна. Сега чакам да  ми предложат варианти.

Това не е заради обстановката в Турция, а защото българите масово се отказват, незнайно защо Sad Дано имате късмет...пък макар и с полет от Букурещ, както беше в нашия случай! Peace
Ако отворите полетната информация на летището в Анталия ще видите колко много полети от различни държави има Heart Eyes
Успех при вариантите!

# 351
  • София
fani34  - ти с коя фирма пътуваш? Аз имам резервация за 03 септември - чартър от София, но не са ни казали нищо за сега за отмяна. Има ли други, на които са им съобщили за отменен чартърен полет. На мен ми казаха, че след 20 август възобновяват чартърните полети от София, да не се притеснявам. Хич не ми се иска в последния момент да ми пропадне почивката. 

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 14:22 от barabenka

# 352
  • софия
Днес си доплатихме почивката, емералд потвърдиха за 23 август и ще има полет за Анталия Simple Smile)

# 353
  • Варна
От София чартъри има, но отменят от Варна. Това е първият чартър за лятото от Варна.

# 354
  • ВАРНА
От Варна са отменени полетите на 29.08 и 05.09 на Тез Тур,на Емералд чартърните програми от Варна започват от 05.09 но за тях още нищо не се знае.Моята агентка ми предложи наколко варианта 1-с полет от София на 27.08. трябва да доплатя минимална сума за хотела заради смяна на датите.
2вариант-с полет от Букурещ  за дата 29.08 и за 27.08 поне до в сряда имаше места.
3 вариант- с полет от Варна-Ататюрк-Анталия
4 вариант със собствен транспорт.До неделя се разбрах с агентката ми да дам отговор.За сега сме се спрели или от София или с колата.Повече клоним да пътуваме с колата и да си увеличим нощувките и хем да си направим и малка екскурзия.От вчера гледам маршрути и хотели за междинни нощувки.Утре е решаващия ден за нашата почивка.

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 16:32 от lora

# 355
От Варна са отменени полетите на 29.08 и 05.09 на Тез Тур,на Емералд чартърните програми от Варна започват от 05.09 но за тях още нищо не се знае.Моята агентка ми предложи наколко варианта 1-с полет от София на 27.08. трябва да доплатя минимална сума за хотела заради смяна на датите.
2вариант-с полет от Букурещ  за дата 29.08 и за 27.08 поне до в сряда имаше места.
4 вариант със собствен транспорт.До неделя се разбрах с агентката ми да дам отговор.За сега сме се спрели или от София или с колата.Повече клоним да пътуваме с колата и да си увеличим нощувките и хем да си направим и малка екскурзия.От вчера гледам маршрути и хотели за междинни нощувки.Утре е решаващия ден за нашата почивка.
Хващай колата. Heart Eyes

# 356
  • Варна
Предлагат ни пътуване през Истанбул и доплащане по 47euro на човек. Бясна съм, толкова пари съм дала още февруари месец, цените паднаха , но така и не ми казаха каква е точно стойноста на на нощувките. Аз сама мога да си купя билет за самолета и трансфера.

# 357
  • Beyond the Frontiers
Моите уважения на колегата. Желязна е  Mr. Green

# 358
  • ВАРНА
На мен паричките от билетите,ще ми ги върнат,но моя пакет не е свързан с хотела и чартъра,седалките ми в чартъра са закупени отделно, ако реша вариант кола,самолет от Варна-Ататюрк или Букурещ,само ако решим от София,ще ми прехвърлят местата от чартъра на Варна за София и ще си доплатя за хотела.
Още в сряда сутринта бях оведомена за чартъра,така,че имаме достатъчно време да решим кой вариант да изберем.

# 359
Чета ви , чета и се замислям - по е лесно от тотото да отцелиш нещо, отколкото да излетиш на дадената дата за Анталия. Остава и автобусите да ги спрат и какво правиме тогава ? Тази година реших втората ми почивка в Турция да бъде повече дни ..Но датата на тръгване не е петък и не знам какво да си мисля вече . Май месец една ТА ни излъга, та трябваше на "пожар" да избирам хотел и фирма която да ни закара. Е - не отцелих хотела ...голям , хубав с 5*, но празен ... Да дочакаме до началото на септември и видиме какво ще стане .  newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 20:37 от Paperina

Общи условия

Активация на акаунт