AVON - Тема за представители - Кампании 10, 11, 12.....- Тема 138

• 112 717
  • 815
  •   1
Отговори
# 210
Момичета аз ли недовиждам или вече няма инфо за продуктите с фиксирана 10% отстъпка???

# 211
  • София
Момичета аз ли недовиждам или вече няма инфо за продуктите с фиксирана 10% отстъпка???

И аз не виждам във Фокуса

# 212
Дами , каква е сумата която трябва да достигна през Q4 ( K 14 - K 17) за да ползвам максимален процент отстъпка през Q1?

# 213
  • Стара Загора
Вчера не успях да видя колежката, но днес в движение щракнах ботите. Дано е от полза на някой.

# 214
  • София
Благодаря, страхотни са, обаче вече светят в сиво  Tired

# 215
Помощ ! В някоя от брошурите имаше 2 несесера, мисля че ? Ще може ли някой да ми каже кодаа ?

# 216
42754 - кода за двата,които са с цветя,ако тях имаш в предвид

# 217
Даа едни бели на цветя .. Благодаря много !? А те в коя брошура бяха?

# 218
Здравейте!  bouquet
Мога ли някъде да разгледам Брошурата за декември месец?

Хубава вечер!

# 219
  • София, Западен парк
На предишната страница има линкове.

# 220
Здравейте, откога няма опция "добавка" към поръчките?

# 221
  • София
Здравейте, откога няма опция "добавка" към поръчките?

От няколко години.

Аз се възползвах от мотивационната ниво 4 за К14-К15. Ако все пак достигна условията за по-високо ниво за общ оборот за К14-К17, мога ли пак да се възползвам?

# 222
Как от няколко години? Преди 2-3 кампании пусках Добавка! Или не говорим за едно и също нещо....  Thinking

# 223
  • София
Не съм забелязала да липсва тази опция, но нищо чудно да са я махнали. И без това беше неефективна.
Като пуснеш поръчка буквално я фактурират за 1минута и не дават абсолютно никакъв шанс да добавиш нещо, ако си пропуснал случайно. (все пак за да се наложи ако ти е много спешно и неотложно да го поръчаш без отстъпка и с допълнителни такси)
Да не говорим, че ако си объркал нещо и трябва да нулираш поръчката си - не дават никакъв шанс! Само докато набереш оператора и всичко е фактурирано.

# 224
Поне преди 1-2 кампании я имаше добавката, аз често я ползвам . Обикновено пускам в неделя поръчка и ако има някой закъснял клиент пускам добавка, защото ми фактурират чак в понеделник 9 часа.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт