AVON - Тема за представители - Кампании 10, 11, 12.....- Тема 138

• 111 701
  • 815
  •   1
Отговори
# 30
Четка тизър от сайта Enzo.bg излиза много по на сметка.
Аз имам от там

# 31
Аз имам от там

Когато ги пуснаха на ензо цените бяха доста по - високи от нашите с отстъпка. Сега гледам че има и по 15 лева, но кой гарантира произхода.н е се ли плаща и доставка?  Ейвънските са тангълтиизър с опаковка за Ейвън. За да съм сигурна може бих дала 5 лева отгоре за ейвънската.

# 32
  • София
Аз имам от там

Има ментета, на вид досущ еднакви. +1 за ейвънската

# 33
Аз имам от там

Сигурно.
Моите и двете са си ок. Бяха около 18 лв,

# 34
[/quote]
Сигурно.
Моите и двете са си ок. Бяха около 18 лв,
[/quote]

Моите от Ензо бяха понадраскани, пък те нали са гланцирани, мен лично ме дразни. Сега новата професионална серия са с матиран гръб.

# 35
В кашона с втора поръчка на края на К11, получих подарък 5 мостри и крем за тяло Нутра. Предполагам другите ще го получите с първата поръчка на К12. Свързано е с програма за К13 за тези продукти. Пуснах поръчка за новата кампания, да видим какво ще фактурират следобед. Успешна кампания!

# 36
  • София
В кашона с втора поръчка на края на К11, получих подарък 5 мостри и крем за тяло Нутра. Предполагам другите ще го получите с първата поръчка на К12. Свързано е с програма за К13 за тези продукти. Пуснах поръчка за новата кампания, да видим какво ще фактурират следобед. Успешна кампания!

Аз получих само мостри. Благодарение на теб видях, че са различни.  Но по фактура има и 2бр. хидр. крем тяло, ръце и лице. А май получих 5 мостри.

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 19:59 от rimar

# 37
  • Русе

Аз получих само мостри. Благодарение на теб видях, че са различни.  Но по фактура има и 2бр. хидр. крем тяло, ръце и лице. А май получих 5 мостри.

4 мостри са при мен и придружаващ флайер, на който пише какво точно ми изпращат
7307-2 2 Xидp.кpeм зa pъцe,лицe и тялo
7308-0 2 ПOДXP.ЛOCИOH ЗA TЯЛO - MOCTPA

# 38
И аз само мостри получих.

За четката- мисля че не си струва да купувате от ейвън точно тази четка - вижте по фризьорските салони - продават ги за по-малко от 20 лева. А другото - ако пазарувате от Алиекспрес - там ги има по 2-3 долара.

Помня, че тук във форума БГ мама имаше някаква игра с томбола и нашата Scherifka от ейвънките спечели четката. Нека и тя каже дали е доволна. Simple Smile

# 39
Само мостри получих но безчетнп количество, май нещо бяха сбъркали. Бяха 9 на брой...

# 40
Rimar, точно хидратиращ крем ръце, лице, тяло е реален р-р. Гледам, че във вчерашната ф-ра също имам крем, ще видя какво ще има в кашона. От специалните поръчах тв LBD, но във ф-рата пише, че е изчерпан, инструмента за черни точки ще го доставят по-късно.

# 41
  • София
Rimar, точно хидратиращ крем ръце, лице, тяло е реален р-р. Гледам, че във вчерашната ф-ра също имам крем, ще видя какво ще има в кашона. От специалните поръчах тв LBD, но във ф-рата пише, че е изчерпан, инструмента за черни точки ще го доставят по-късно.

Нямах крем в реален размер.

# 42
5 мостри само

# 43
  • Русе
Здравейте, за нокторезачката от стр.160 имате ли мнение?

# 44
  • гр.София
Роклята от комбо офертата се оказа безкрайно разочарование - абсолютен изкуственяк, груба и неугледна....Клиентката я върна, а аз се уморих да връщам неуспешните покупки на дрехи. Я сбъркани номера, я недоволство...Дали да не спра да поемам поръчки на облекла? Thinking #Crazy

Иначе новият парфюм Алфа е много хубав Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт