AVON - Тема за представители - Кампании 10, 11, 12.....- Тема 138

• 111 450
  • 815
  •   1
Отговори
# 345
  • В полите на Витоша :)
Аз съм регистрирана 2004 година, но от 2013 не съм пускала нищо. Профилът ми в сайта е активен, мисля, че мога да си пускам поръчки.

# 346
Не ми звучи правдоподобно.
 Влизате в сайта с номер на представител и парола, ако сте я забравили, отивате на забравена парола, оттам в електронната ви поща  пращат нова парола, която после може да смените.... и пробвате да наберете поръчката. Познавам хора, които не са пускали от мин. г. и като влязат в сайта , виждат всички опции, оферти и могат да набират, но не пускат, защото се комбинират с мен .

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 09:50 от *Камея

# 347
А как разбрахте че ви е неактивен профила? Какво ви дава? Няма такъв номер или паролата е некоректна?

# 348
Исках да се прехвърля към една жена, защото не знам тази към която се регистрирах какво се случва с нея. В сайта си влизам, почвам да пускам поръчката и на предпоследната снимка ми изписа Причина за задържане на поръчката:
Отписан представител

И затова въобще не пробвах да изпратя поръчката си.

# 349
  • гр.София
Обади се в кол центъра да ти обяснят какво става.

# 350
Обади се в кол центъра да ти обяснят какво става.

Подкрепям. Няма отписан!

# 351
И аз съм потресена кажи речи от това "отписан" - ти не си престъпник, че да те заклеймяват. Wink

Дами, кажете си мнението за мултифункционалния часовник с тонколонки за над 30 лв. от мини брошурата. Има часовник, аларма, мемори блок/за записки/,....тонколонки. Питат ме дали си заслужава на тази цена това чудо

# 352
До колкото знам има вариант да е отписана само ако нейния координатор е подал молба (или както там се прави) за това. Аз до скоро бях с данните на мм, преди 2 месеца се прехвърлих с моите данни и моята координаторка ми каза, че го е подала за отписване в София в централата и повече няма да мога да пускам поръчки от неговия профил. Ако искам след време пак да го активирам трябвало пак към нея да се обърна, ако тя е все още координатор. Не гарантирам за 100% достоверност, казвам само това което казаха на мен.

# 353
  • гр.София
Здравейте, момичета!
Имам проблем и нужда от съвет!
Аз станах представител на AVON съвсем скоро...няма и месец
Неочаквано за мен още с първата си поръчка прескочих лимита, който имам като новодошла, за това я пуснах на два пъти... събрах си парите от клиентките ми, платих си първата фактура и вчера си направих втората поръчка.
Обаче "Статус на поръчка" ми изписва "Задържани на кредит чек". (Да отбележа, че си имах свободен лимит над 100лв, а втората ми поръчка е под тази сума)
Обадих се на оператор и ми съобщиха, че съм блокирана като представител и да се обадя на моя Координатор... тя естествено не си вдига телефона и сега се притеснявам...
Някоя от Вас да е имала такъв проблем и да сподели какво се прави в такъв случай...наистина ще съм благодарна Simple Smile

# 354
Здравейте, момичета!
Имам проблем и нужда от съвет!
Аз станах представител на AVON съвсем скоро...няма и месец
Неочаквано за мен още с първата си поръчка прескочих лимита, който имам като новодошла, за това я пуснах на два пъти... събрах си парите от клиентките ми, платих си първата фактура и вчера си направих втората поръчка.
Обаче "Статус на поръчка" ми изписва "Задържани на кредит чек". (Да отбележа, че си имах свободен лимит над 100лв, а втората ми поръчка е под тази сума)
Обадих се на оператор и ми съобщиха, че съм блокирана като представител и да се обадя на моя Координатор... тя естествено не си вдига телефона и сега се притеснявам...
Някоя от Вас да е имала такъв проблем и да сподели какво се прави в такъв случай...наистина ще съм благодарна Simple Smile
При мен се случи така.
Оказа се,че координаторката ми не е изпратила подписаните от мен документи.
От кол центъра пък ми казаха,че може да бъде и заради забавено плащане,а моето ден след като пристигна кашона го направих.

# 355
  • гр.София
Да те задържат на кредит чек и да си блокирана са две различни неща. Задържана си на кредит чек, защото си пуснала втората поръчка, преди да се отрази плащането на първата. Има технологично време 4-5 работни дни след като преведеш парите да се отрази в системата. Ще ти пуснат втората поръчка след като се нулира баланса. А да си блокирана като представител е различно. Пак звъниш в кол центъра и искаш обяснение. Хора, търсете си правата като звъните, като не ви е ясно какво ви казват, искайте да ви обяснят, те за това са там. Дори и оператора да не знае точен отговор е длъжен да потърси решение и да се свърже с вас по-късно.

# 356
  • гр.София
Свързах се пак с оператор...казаха ми, че когато съм се подписвала на документите за регистрация подписа ми не е бил четлив и трябва да ги подпиша отново!
За това са ме блокирали. WTF????  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 357
  • гр.София
Странно. Ако не е бил четлив подписа, защо изобщо са те активирали? Ох, извинявай ако те вкарвам във филми, но като знам какви са некомпетентни в кол центъра и яд ме хваща #2gunfire

# 358
  • гр.София
Странно. Ако не е бил четлив подписа, защо изобщо са те активирали? Ох, извинявай ако те вкарвам във филми, но като знам какви са некомпетентни в кол центъра и яд ме хваща #2gunfire

И аз се чудя това, като се има в предвид, че вече съм си направила една поръчка и са ми я и изпратили...

# 359
Аз бях получила поръчката,а документите,които попълних отидоха при тях чак след месец.Иначе и на мен ми излизаше,че съм блокирана.

Общи условия

Активация на акаунт