AVON - Тема за представители - Кампании 10, 11, 12.....- Тема 138

• 111 436
  • 815
  •   1
Отговори
# 375
От кол центъра ми казаха да си отворя онлайн магазин.Аз опитвам,но на секцията посочете телефон не ме допуска,не приема номера ми както и да го напиша.Някой има ли опит?

Обади се на координаторката са, ако е сериозна ще намери начин да помогне.

# 376
Момичета, ще пускам последна поръчка за годината, но комплект FULL SPEED свети в червено. Дали да я пусна или да изчакам?

# 377
Момичета, ще пускам последна поръчка за годината, но комплект FULL SPEED свети в червено. Дали да я пусна или да изчакам?

Божа работа, на мен не ми дойде продукт, който светеше в жълто.

# 378

Божа работа, на мен не ми дойде продукт, който светеше в жълто.

Благодаря ви, че ви има!
 Пуснах комплекта на голям риск, не е наличен само душ-гела, другите продукти ще пристигнат. Но цяла нощ го мислих този комплект. Спирам вече да мисля за Ейвън-идват празници.
Весело посрещане на празниците на всички! Много настроение,  топлина в душите, положителни мисли и емоции!

# 379
Момичета, нали съм от новите да се пусна с глупав въпрос. В последните 4 кампании съм постигнала резултат 2 ниво, но понеже се притесния от първите си толкова големи поръчки и напълно изключих за точките и бонусите. Има ли какво да направя изобщо по това време?

# 380
Момичета, нали съм от новите да се пусна с глупав въпрос. В последните 4 кампании съм постигнала резултат 2 ниво, но понеже се притесния от първите си толкова големи поръчки и напълно изключих за точките и бонусите. Има ли какво да направя изобщо по това време?

Да пуснеш нова поръчка за к17. Иначе горят.

# 381
  • Варна
Много се извинявам, ама това второ ниво от Q4 не дава ли възможност да събираме точки в Q1?

От написаното от момичето става ясно, че в Q4 е постигнала ниво 2, а това дава право в Q1-2017 да събира и разменя точки. Вече в зависимост от постижението си в Q1, ще трябва да изразходва точките до края на К04 (ако не се е класирала в по-горното, І ниво) или да ги прехвърли в следващия куотър, ако се е класирала за І ниво за Q2.
Дано съм написала ясно това, което на мен ми бе обяснено, а и е написано в специалната листовка по случая, която имахме в кашоните си.

# 382
  • София
Много се извинявам, ама това второ ниво от Q4 не дава ли възможност да събираме точки в Q1?

От написаното от момичето става ясно, че в Q4 е постигнала ниво 2, а това дава право в Q1-2017 да събира и разменя точки. Вече в зависимост от постижението си в Q1, ще трябва да изразходва точките до края на К04 (ако не се е класирала в по-горното, І ниво) или да ги прехвърли в следващия куотър, ако се е класирала за І ниво за Q2.
Дано съм написала ясно това, което на мен ми бе обяснено, а и е написано в специалната листовка по случая, която имахме в кашоните си.
Точно и ясно си го написала

# 383
  • София
Клиентка не си иска поръчания часовник CrIstа от стр.144 . В интерес на истината е много по-хубав от снимката. Ако някой го иска да пише на ЛС

Върнах го. Даже успях да хвана куриера.

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 20:25 от rimar

# 384

Много благодаря за информацията. Радвам се, че поне не ми горят точките. Не съм напълно наясно как ще ги използвам точно, тъй като както казах съм нова и това всъщност беше първата ми подобна книжка, откакто съм започнала работа.

# 385
  • София
Новия Лукс при мен е нетраен. След час не го усещам.

# 386
  • София, Западен парк
Клиентка не си иска поръчания часовник CrIstа от стр.144 . В интерес на истината е много по-хубав от снимката. Ако някой го иска да пише на ЛС

Върнах го. Даже успях да хвана куриера.
Добре, че си го върнала. А всъщност кой е този часовник, че на стр.144 не намирам въобще часовници, а по-напред пък не виждам с такова име?

# 387
  • София
От К 16

# 388
Тъкмо намерих нови клиентки и всички искат от Чериша за 4.99.Кой ще чете тия малки буквички,че можем да поръчаме само 1?Има такива,които искат по 2.Сега за да не ги загубя,трябва да дам по 10 лева за парфюм и да ги поръчам от базара  Crossing Arms

# 389
  • гр.София
Може да се поръча по 1 на всеки 35 лв. от К17

Общи условия

Активация на акаунт