AVON - Тема за представители - Кампании 10, 11, 12.....- Тема 138

• 112 515
  • 815
  •   1
Отговори
# 75
3 часа се борих със сайта  Laughing От каталога,по кодове успях да поръчам страшно много неща,но исках и доста от тези,които са валидни само онлайн,но не успях и пуснах само от каталога.Исках например шаблоните за вежди,но код никъде не намерих. ooooh! На отделни поръчки ли трябва да ги пусна...Не ми се пуска още една поръчка,защото всичко което поръчах е за мен и ще ми дойде в повече.Дано до другата кампания се науча  Embarassed

Ох, съжалявам, че не е било на време!
За пазаруване от сайта трябва да си направиш онлайн магазин, да си отбележиш местонахождението за да те откриват клиентите. (например някой от твоя блок или квартал).

# 76
Ще разгледам подробно всичко.До сега не съм имала проблем със сайтовете за пазаруване,но този трудно ми се дава  Laughing

# 77
Да ви споделя за новия ТТА - Абсолют. Пробвах от мостра - изключително разочароващо за мен! Силна, натрапчива, задушлива, отровна даже миризма. В началото напомня на кофти ароматизатор за кола (от тези дето на човек му прилошава), след известно време остава още по-неприятно усещане за парфюмите на бабите от едно време, дето те удрят право в главата и ти докарват главоболие. Не съм експерт в описанието на аромати, но по-гаден парфюм от доста време не съм срещала. Очаквах много повече честно казано! Но все пак това е моето усещане - на някой може и да му хареса. Все пак на различни кожи стои по различен начин Simple Smile
Парфюмът е различен от другите в семейството, шик, изискан, забележим, без да е натрапчив, няма сладост, развива се интересно и е удивително траен за масов. Ако не знаех, че е Ейвън, бих го отразила като "скъпарски"  Wink. При първа консумация е преобладаващо цветен и леко ретро, модерно ретро обаче, а тази цветност остава и след 8 часа на кожата. Не би се харесал на тийнейджърки, но жените след 30 биха го оценили, те са и тези, които имат познания за високите класове пафюмерия. Носи се добре и сега,  при все още топло време, не е агресивен, ако се ползва пестеливо и с мяра, отличен акцент е. Нищо общо с ароматизатор  Laughing
Но...иска поне 1/2 час до час, преди да го разходите сред хората  Wink.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 11:47 от айви

# 78
  • София
Страхотно описание  bouquet
Но не е моята миризма, не ми хареса изобщо.
Затова пък новият Avon Life ми е много интригуващ от миризливата страница  Simple Smile
Нямам търпение да пробвам мостра.

# 79
Страхотно описание  bouquet
Но не е моята миризма, не ми хареса изобщо.
Затова пък новият Avon Life ми е много интригуващ от миризливата страница  Simple Smile
Нямам търпение да пробвам мостра.
A тоя къде го видя? newsm78

# 80
  • София
На страница 4-5 в каталог 14 има залепен ароматизиран стикер.

# 81
На страница 4-5 в каталог 14 има залепен ароматизиран стикер

Благодаря,значи ще почакам к 14,мислех да не е в к 13 и да съм го изпуснала. bouquet

# 82
Здравейте, другата седмица ще стана надявам се представител на Avon. Последно като ученичка се занимавах, сега реших отново. В момента до колкото видях е К12 и от 8.09. започва К13. Някъде мога ли да чета препоръки за работа и набиране на клиенти?

# 83
Благодаря за темата  Simple Smile
В сайта има какво да се прочете.

# 84
Момичета, ако някой може да ми помогне случайййно, объркала съм един парфюм - Сикрет Фентъзи. Поръчала съм лилавия, а трябвало синия......
Има ли го някоя от вас в повече така или иначе, да го разменим....

# 85
Здравейте момичета, нямах време напоследък и не бях влизала отдавна.  Така като прегледах темата и реших да се оплача
1 моите мостри на нутра бяха по една и от двата вида
2 бях си поръчала четка за фон дьо тен от кат 12 стр 178...ами дойде нещо съвсем различно със същия надпис ...както и да е
3 инструмента за черни точки го чакам от демото още от 11 кат имах поръчан и в 12 кат
4 колегата ми се оплака че рол она му миришел на л***а ...съжалявам момичета това бяха думите му и имах въпрос от него "Може ли да се е развалил?" отговорих му че е възможно и го посъветвах да погледне срока и да ми се обади за да знам как да процедирам да го върна или не ..той така и не ми го донесе не съм го помирисвала но не вярвам да лъже ... та някой имал ли е подобни случеии ?

# 86
Аз с рол-оните не съм имала проблем никога, НО ако клиента не е доволен мисля, че трябва да го смениш с друг или да  му върнеш паричките.Иначе ще спре да пазарува, а все пак Ейвън дава 100 % гаранция за връщане на продукти.

# 87
и аз му предложих да го върнем а той ми отговаря че не бил за 2лв. още не ми е платил нещата така или иначе ще му ги приспадна но ми беше интересно дали има и други недоволни от рол оните

# 88
  • София, Западен парк
Разваляли са ми се слънцезащитни на Виши, за 1 лято - 2 туби, а знаете каква цифромания са. Бяха си в срока на годност. Тогава не ми беше хрумнало да правя рекламация.
С връщането не би трябвало да има проблем. Правилата за търговия важат за всички.

# 89
Здравейте, някъде може ли да се види каталог 14 и нетната оферта и фокуса 14? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт