Какво ли ще е ЯНУАРСКОТО мъниче - момче или момиче? - Тема 4

• 45 957
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Моят преглед мина вчера. Всички е наред, върви седмица напред, нека му е здраве  Blush. За ФМ моята аг ми каза да отида до Стратиева в Света Петка, та ще е чак на 16 Септември

# 466
Активни сте и тук , и във ФБ! Едва ви смогвам да изчета всичко, нали още работя.😃
Аз да си призная за сега си се мажа само с нормално тоалетни мляко. Малко съм несериозна в това отношение. От предната бременност само най- горе на бедрата имам малко стрии, а бях качила 17 кг. Дано ми се размине и сега, но трябва да взема нещо по - мазничко , че корема като порасне още и опъва , и сърби.( Моя е малък още, но аз нали съм чак за 30.01 😃 ) .Има време да расте.
Още не усещам бебето 🙁, искам и аз вече ритничета.
Хубава и спокойна вечер!

# 467
Привет от мен!
Бяхме на почивка и след това веднага се върнах на работа (която започна вече да ме изморява) и чак сега се отчитам в темата.
Много се радвам за хубавите резултати, дано само такива да имаме до края.
За стриите с първата бременност се мазах с Мама Дона на Чико и съм много доволна. Попива бързо, не оставя следи, никога не съм усещала опъване. Качих тогава 20 кг и нямам нито една стрия по корема. Съжалявам че тогава мазах само корема  #Cussing out, защото ми се появиха стрии на гърдите и по бедрата, а тях дори веднъж не намазах.
От десетина дни усещам бебче, но не постоянно, все още доста рядко, вероятно само по силни ритници.

# 468
При мен на първата фетална за това ми спряха утрогестана и ми казаха, че нещата ще се гледат допълнително към 24 имало шанс да се вдигне и отмести...ще видим, дано и при двете да се избег е защотот нещата там не са розови май Shocked
Какво общо има Утрогестана с превия? Не действа ли? Embarassed
Не в моя случай имаше опсаност самата плацента прекалено много да се врастне или имплантира, понеже бременността е инвитро и имах високи дози утрогестан-3 по 3, около 14 седмица след прегледа доктора установи, че плацентата си е като нормална бремнност и трябваше да прекратя превантивния прием от 2 на ден, за да не се стигне до превия, поне така ми беше обяснено от д-р Сигридов и го спрях.
До сега и аз нямам никакви прокървявания или тежки усложнения, дано да продължи така и да се вдигне, защото и аз искам нормално раждане  Rolling Eyes
Благодаря, Молси.  Аз ще съм на Утрогестан до 32 г.с.  Поне така каза гинеколожката ми последния път.  С предна плацента съм.  Уж не е ниска.  На преглед съм във вторник.
Успех на прегледа, дано по-рано ти го спре, че знам колко е неприятен особено в по-високи дози Peace

# 469
Здравейте! Повече пиша във фейсбук-групата,защото там по-отчетливо следя темите и се включвам,публикувам снимки. Тук като че ли не мога или не става от тел.                                     Мазала съм се редовно по време на първата б еменност с вакедонския крем за редукция на сгрии и зелулит Mum Care.Най-евтивтино го продават в аптеката срещу входа на Шейново,където е една уличка,дето излиза на Цар Освободител.Ефектът: никакви стрии и минимален целулит. Тогава наддадох само 7 кг общо за цяла бременност. Сега вървя още с един винус в кг и тпябва да почвам да качвам. Пазя и купих някои дрехи за бременни. Може да ги пубрикувам във фбгрепата. Хубав ден от мен!

# 470
  • София
Да се отчета и тук.  Laughing

Минах ФМ. Всичко е идеално.  Peace Чавеева каза, че това е най-хубавото бебче и мечтата на всяко АГ.  Blush Обърна се с лице към нас и ни показва всичко. Най-вече ни показа между краката Grinning Официално мъж! 20 г.с. - 353 гр., 25 см. Не спря да позира и да дава поводи за снимка. Броихме пръстчета на ръце, на крака, глава, сърце и всичко, което трябва. Премери ми и шийката на матката - 3,3 см. Каза, че е супер. Плацента добре разположена. И така Simple Smile Ето и няколко снимки на моето чипоноско.  Heart Eyes Препоръча ми за мое спокойствие да направя ФК в 24 г.с. Чавеева е лекар, който си обича работата. Заслужаваша се си чакането  Peace

Ето и снимки малко Flutter
Скрит текст:

# 471
  • София
Щастливка, много се радвам за вас  Heart Eyes

# 472
  • София
Страхотна новина, Щастливка. Аз също нямам търпение вече за срещата с Чавеева, но ще е чак на 31 август. Дано при всички ни нещата се развиват добре!  Hug

# 473
Как мога да се вклча във фейсбук ?

# 474
Хора, много ще ви помоля, когато влезете в някоя тема/група, или т.н.,
ЧЕТЕТЕ ПЪРВА СТРАНИЦААА!
Най-вероятно там ще намерите каквото ви интересува. През ред някой пита как да се включи във Фейсбук. Мисля, че пише.
 Crossing Arms

# 475
Адичка не се ядосвай, излиза като скрито изображение и не всеки знае, че трябва да чукне там, за това и въпросите валят Heart Eyes

# 476
  • София
Не излиза като скрито.

Пише си "За достъп до фейсбук групата на Януарки 2017 г. пишете на Arhinora, DiDeTO_, аdi4ka-maslinka или Щастливка."

# 477
Здравейте , мами! И аз се присъединявам към вас. Терминът ми е на 20.01, първа бременност. Все още не знаем пола на бебо, пъпната му връв беше между крачетата и се скри от нас Simple Smile) Преди да разберете пола, имахте ли предчувствие какво ще е бебчето и оправдаха ли се тези ваши усещания:)  newsm12

# 478
  • София
Аз също още не знам пола, не е и от значение за мен. Един ден имам усещане за момче, друг път за момиче хаха, объркана работа  Laughing

# 479
Здравейте , мами! И аз се присъединявам към вас. Терминът ми е на 20.01, първа бременност. Все още не знаем пола на бебо, пъпната му връв беше между крачетата и се скри от нас Simple Smile) Преди да разберете пола, имахте ли предчувствие какво ще е бебчето и оправдаха ли се тези ваши усещания:)  newsm12
  и двата пъти предчувствиьтя бяха за момиче и се оказват момчета. Мен ме подвеждат предчувствията и после съм тъжна.

Общи условия

Активация на акаунт