Какво ли ще е ЯНУАРСКОТО мъниче - момче или момиче? - Тема 4

• 45 952
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте мами. Браво на всички, които са разбрали пола на бебо. Бях на ФМ тази седмица и всичко е наред две от бебетата са по 280 гр., а третото е 250. Лошото , че все още съм анемична и имам проблеми с кръвното. Вече ги чувствам бебоците по често.
Бях на сватба миналата седмица и след това три дни се съвземах и не знаех на кой свят се намирам...

# 481
Браво на трите бебета, добре се развиват. За анемията сигурно са ти изписали хапчета , но така или иначе трябва да наблягаш на месото.

# 482
Три бебета звучи страхотно! Това е невероятно и ти желая леко бременеене както и на всички Януарски мами. Моята девойка скоро започна да ме ритка толкова настоятелно че да я усещам и е страхотно, на втората ФМ казаха че върви с две седмици напред, не разбирам как е възможно и дали е ок това- на някой случвало ли се е?

# 483
Повечето вървят напред не се притеснявай всичко е наред, моя беборан е седмица и половина спрямо размерите го смятат  Rolling Eyes

# 484
Запис в новата тема. Много съм изостанала с четенето и затова не се включвам.

# 485
  • NE
Не е лошо да вървят напред. Първото ми дете беше също седмица напред. Това компенсира, че се роди 14 дни по-рано и с хубавите 3.400 гр. После свалят и си трябва добър старт.

# 486
на 28 август ми изтича платеният отпуск след втората година майчинство. Налага ми се болничен заради втора бременност. Възможно ли е той да ми бъде издаден на 27 или 28 август, или непременно трябва да е на 29-и? Благодаря предварително за отговора.

# 487
на 28 август ми изтича платеният отпуск след втората година майчинство. Налага ми се болничен заради втора бременност. Възможно ли е той да ми бъде издаден на 27 или 28 август, или непременно трябва да е на 29-и? Благодаря предварително за отговора.
Предварително дори и един ден не издават, най-добре 29ти, за да не те върнат, то и тогава е работен ден, 27,28 са почивни  Wink

# 488
Здравейте мамчета 😇 ще ме приемете ли във темичката , че и аз съм за Януари 😊 ... по прочетох някои ваши публикации и искам да попитам има ли момичета от Варна 😇😇😇

# 489
Здравей SteliNiki  Simple Smile И аз съм от Варна  Grinning

# 490
Охааа още попълнения, май само нашата група е такава голяма.Добре дошли  Hug

# 491
  • София
Здравейте.  Simple Smile Аз тази нощ се събудих към 2 часа с ужасно главоболие, от което няма заспиване.  Беше ужасно. Премерих кръвното, беше си ок. Напръсках се със студена вода, излязох малко на въздух, едва заспах.

Мислите ли, че може пълнолунието да има нещо общо? Rolling Eyes newsm78

# 492
Предварително дори и един ден не издават, най-добре 29ти, за да не те върнат, то и тогава е работен ден, 27,28 са почивни  Wink
  а ако си прекратя отпуската ден по-рано,не става ли тогава да дам болничния?не мога да уговоря АГ да ми издаде накъв с късна дата. Дали ЛЛ ще се съгласи?

# 493
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=929392.msg33595996;topicseen#msg33595996
Питай в тази тема. Много са отзивчиви и точни. Аз периодично питам по нещо.

# 494
Molssi, Flowerr Fairy, благодаря, успокоихте ме, а и бебка е доста ритлива в 17та гс седмица, въпреки че док ми обясни че за първа бременност няма да я усетя до 20та, явно и размерите имат значение Wink

Общи условия

Активация на акаунт