Какво ли ще е ЯНУАРСКОТО мъниче - момче или момиче? - Тема 4

• 45 914
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Ние пък сме измислили имена и за момиче и за момче още от преди да забременея 😂 ... само дето още незнаем пола и вде пак остават няколко дена до ЖК и дано да го видим какво ще е бебето че поне на име да му говорим вече ...иначе за момче -Даниел , а за момиче -Димана (свекърът ми се казва Димо и искаме да е на негово име тъй като го заслужава ) 😉

# 556
На мен вчера след инцидентен преглед ми казаха, че до 32 г.с можело да има изненади - при някои момченца по късно им се виждали топчестите части  hahaha

# 557
  • Стара Загора
 За момиче съм измислила Йоана или Мила.
За момченце много ми е трудно. Още не знаем пола  Heart Eyes

# 558
Мима, Матеа е абсолютно прекрасно име Heart Eyes Никак не ми е екстравагантно, библейско е - Матей е покровителя на данъчните Wink На мен мъжкият вариант ми беше сред фаворитите за мъчжко име, когато избирахме за сина ни Flutter
Сега много много се дразня, че още не знам пол, не мога да се отпусна да мисля имена, макар и за двата пола да имам любими. При сина ми още в 15 или 16 седмица знаехме вече пол, сега ни мотаят, ще чакаме феталната, ама тя е чак 13.09. и вече умирам от любопитство. Нямам време излишно, иначе досега 20 пъти а съм отишла на частно ей така за да видят пол само. Много ми е любопитно вече, искам да купувам малко по малко някакви неща, за да не ми се струпат разходите, че все пак и покрай сина ми си вървят, обаче не и не, решило да се крие Sad Мръъъън Crossing Arms

# 559
  • София
За момиче бяхме измислили име, което идва от нашите имена - Малина и Илия. Толкова се радвах. Името е Мила. Страхотно! Но...ето на видяхме пишок. И сега съм много объркана. Искаме да го кръстим на свекър ми - Васил, но съм си втълпила, че е циганско това име.. Честно казано се надявам да се роди на някакъв ден, защото за тях имам избрани имена.
Ако е на 20.12 - Игнат.
Ивановден - Йоан
Йорданов - Теодосий

За други не се сещам. Mr. Green

# 560
Щастливка,

Братовчед ми се казва Василен - кръстен на дядо си Васил и му казваме накратко Васи, а не Васко  Wink и пак празнува на 01,01  Hug

# 561
  • Варна, Пловдив
 При нас мъжкото име е най-лесното - Петър, на определен човек, така решихме и двамата, много ще се зарадва татко. Засега е момче, но докато не получа второ мнение на ФМ не купувам нищо за момче. Трудност има при женското, че и там искаме да с "П",  но засега ни се разминава чуденката с женските имена. Grinning
Василен е хубаво име, не го бях чувала досега в мъжки вариант, познавам човек с името Веселин, невероятно позитивен и весел човек, ако случайно не искаш Васил. Аз съм кръстена на баба си Василка  - Веселина.

# 562
Ние също с ММ не искаме бебето да вземе името на някой...искаме да си е кръстено на него си Simple Smile За сега на прегледите казват,че ще е момиченце и сме се спряли на Карина ! Влюбена съм в това име...ако се окаже момченце обаче там е по-сложно...нямам никаква идея как да се казва Simple Smile

# 563
Мъжките имена са ужасни. Има около 5-6, които стават, но са хипер разпространени, така че и ние още мъдрим име.   #Crazy

# 564
На мен вчера след инцидентен преглед ми казаха, че до 32 г.с можело да има изненади - при някои момченца по късно им се виждали топчестите части  hahaha

Таткото ако го чуе това - ще е тоооолкова щастлив  Mr. Green
Че след прегледите тия дни страда, понеже са 2 девойки Grinning

# 565

Таткото ако го чуе това - ще е тоооолкова щастлив  Mr. Green
Че след прегледите тия дни страда, понеже са 2 девойки Grinning

трябваше да снимам моя, да видиш как се зарадва, че все още има някакъв шанс  Laughing

# 566
Веселин е много хубава алтернатива на Васил, макар че и Васил ми харесва. А, Щастливка, мислили ли сте да му вземете само първата буква и да е друго името? Пак ще се радва според мен. Разбира се, пристрастно си предлагам името на сина ми, което обожавам като име - Виктор. Има имен ден ноември. Или Валентин, Валери, Владимир, Владислав, Велизар, Велимир? Някакви такива ми хрумват Mr. Green

Аз пък не мисля, че мъжките имена са ужасни..Има толкова хубави имена, които не са и често срещани. На нас ни беше трудно да изберем, харесвахме толкова много имена.. Разбира се, за момиче са повече имената

# 567
  • NE
При нас трябваше да кръстим с Д бебето, но взехме решение да не се спираме на тази буква защото нито едно мъжко име с нея не ни допада. Затова измислихме име, което да отговаря на името на баткото, който е Вилизар. Измислихме пак историческо име.

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 09:11 от Flower Fairy

# 568
  • София
Ехее вече за имена говорите Simple Smile

При нас се очертава да търся женско име със "С" , понеже сме Орлин, Полина, Радина и сега мъжа ми каза, че трябва да е следващата буква от азбуката.Това абсолютно случайно разбира се Simple Smile. Радвам се че все български имена избирате. Аз държа името да има значение. Simple Smile

# 569
  • София
г-ца Магнетична, онзи ден казах на ММ за това име - Василен, а той ми вика... "Как Василен бе? Това не било мъжко, а на мен ми харесва. Crazy

Ади, той свекър ми се казва Веселин точно. Ако го кръстим така ще е баш на името му Laughing

Общи условия

Активация на акаунт