Какво ли ще е ЯНУАРСКОТО мъниче - момче или момиче? - Тема 4

• 45 915
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • NE
И аз държа на българските имена. Все пак децата си носят българското и трябва да се чува.

# 571
Дъщеря ни е кръстена на нея си - Виктория, мислим и бебко да е така. Понеже не знаем пола имаме някакви варианти вече и за мъжко , и за женско- Симеон и Вероника. Но пък има още доста време...може още за някой вариант да се сетим като узнаем пола. В интерес на истината по берзо се споразумяхме за женското.😀
И моят мъж всички навива да стискат палци за момче. 😉Мъжка им работа!😉

# 572
Аз пък държа на имена, които звучат добре на всички езици, по-международни. В този свят не се знае къде ще бъде детето ми и не ми се иска да е Панайот или Янка например и да се чудят как да го произнесат. (не, че не са хубави имената) Затова съм фен на универсални имена като Виктор, Даниел, Мартин, Александър/Алекс, Самуил/Самуел, или Александра, Мария, Катерина/Катрин, Ана и т.н. Почти навсякъде ги има в света.

# 573
За момиче бяхме измислили име, което идва от нашите имена - Малина и Илия. Толкова се радвах. Името е Мила. Страхотно! Но...ето на видяхме пишок. И сега съм много объркана. Искаме да го кръстим на свекър ми - Васил, но съм си втълпила, че е циганско това име.. Честно казано се надявам да се роди на някакъв ден, защото за тях имам избрани имена.
Ако е на 20.12 - Игнат.
Ивановден - Йоан
Йорданов - Теодосий

За други не се сещам. Mr. Green

Теодоси или Теодосий е единственото име, което събира тези на татко и майка.

# 574
Ехее вече за имена говорите Simple Smile

При нас се очертава да търся женско име със "С" , понеже сме Орлин, Полина, Радина и сега мъжа ми каза, че трябва да е следващата буква от азбуката.Това абсолютно случайно разбира се Simple Smile. Радвам се че все български имена избирате. Аз държа името да има значение. Simple Smile
любимо женско име за мен е Сияна - красива и прекрасна.

# 575
  • София
А колко от вас ще се съобразят с именните дни, около които се очаква да родим? Аз сигурно бих се съобразила, само ако е на датата (о, дано не е Ивановден, защото първият ни син се казва Иван). Simple Smile

# 576
  • Стара Загора
Кристина ми харесва също много ама за момченце нищо не ми хрумва  newsm78

# 577
Аз лично няма да се съобразявам с именните дни , а и съм с термин 30.01 и тогава вече са по- малко ,шансовете да уцелим някой намаляват.Искам името да ни харесва и не съм суеверна.

# 578
Ехее вече за имена говорите Simple Smile

При нас се очертава да търся женско име със "С" , понеже сме Орлин, Полина, Радина и сега мъжа ми каза, че трябва да е следващата буква от азбуката.Това абсолютно случайно разбира се Simple Smile. Радвам се че все български имена избирате. Аз държа името да има значение. Simple Smile
любимо женско име за мен е Сияна - красива и прекрасна.

За мен е Стефани или Стефания  Heart Eyes

Аз мисля да свърша работата преди Коледа и да пропусна именните дни  Whistling

# 579
Затова съм фен на универсални имена като Виктор, Даниел, Мартин, Александър/Алекс

И ние се колебаем м/у тези, както и Андрей, Кристиян. На мен много ми харесва и Алек, но няма да го бъде  newsm78. Други, които горе-долу стават - Ивайло, Мирослав, Теодор, Антон, Адриян, Павел, Деян, Михаил, Никола и май свършиха Grinning

# 580
Всички имена са хубави каквото и да се избере , но и аз съм за по - българските имена и не за друго ами за да има имен ден 😂 повод за още един празник ... а аз да разводня темата малко с извинение разбира се ... гледате ли за колички и по скоро за марка и модел ... има ли значение цената за качеството 😃 ... искам някаква лека количка тъй като съм дребна и по слаба и все пак ще я мъкна по стълби и незнам , но сякаш по магазините все едни огромни колички предлагат 😐

# 581
Аз пък най-вече държа да не е име с което се казва всеки втори. И в класа им да има пет деца в това име например. По принцип синът ми нямаше да е кръстен на никой, бях избряла Кристиян, но точно тогава всяко второ го кръщаваха така. Затова избрах Пресиян ( не че не стана популярно и то в последствие) и така взе първата буква на баща ми и свекървата. Сега обаче искам да вземе поне буквата на майка С. Та бях измислила Селина, но казаха момче та най-вероятно ще е Самуил

# 582
Ние мислим за интернационално този път, ама аз искам и да има имен ден. Дори ш на празник да се роди, за нас няма значение.
Относно количките. Харесах си модел. Но нямам място вкъщи и ще купуваме декември. Иначе отдавна да сме взели.

# 583
Ние гледаме само да ни харесва името. И така ни е трудно, какво остава да се съобразяваме с празници или на кого да е кръстено. А и не бихме го кръстили с името на празника, за да си има отделно имен и рожден ден. Повече празници - по-весело!

SteliNiki, количка сме купили вече, Jane Muum, писала съм и преди. И за мен основното беше да е лека. Има хубави и на по-ниски цени, бях харесала една, но дръжката ми идваше много високо и се отказах. Имай предвид, че повечето леки са с орязани функции (като случая с дръжката - няма различни позиции). И все пак се усеща разликата в качеството между най-евтините и скъпите. Но и не мисля, че си заслужава да се купува нещо на цената на малък автомобил, което ще се ползва максимум 2 години, затова я взех втора ръка.

# 584
  • NE
Бебешката количка трябва да е лека и удобна за майката. А съм кинта и половина и си избрах ниска количка. Наистина има марка и марка. Около мен бяха много доволни от полските колички - Baby design, Adbor, както и Espiro. Също е хубаво кошницата за кола да се прикача на шасито на количката, че да събудиш бебе за да го преместиш от точка А до точка Б си е предизвикателство и настава драма.
И все пак количката се ползва до прохождането на детето. Баткото директно излизаше от коланите и хукваше в движение.

Общи условия

Активация на акаунт