Какво ли ще е ЯНУАРСКОТО мъниче - момче или момиче? - Тема 4

• 45 881
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • NE
Има разлика между носене на бебето в кенгуру и ергономична раница или слинг. От тях най-неправилния вариант за косната система на бебето е кенгуруто. Една приятелка чак сподели, че с кенгуруто посинявали крачетата на бебето. Повече тук.

# 631
  • София
Със сигурност кенгуруто не е за постоянно носене, ползвали сме го единствено за преходи в планината. Горе долу към 4тия месец беше първата разходка. Ще разгледам раниците, изглеждат по удобни. Слинга също е вариант, но там май килограмите вече имат значение...

# 632
да ви се похваля, след като ми писна да се разхождам с клин или с клин, днес си взех дънки за бременни от h&m. имаше много хубави модели, които стоят доста добре. направо се изненадах  Grinning. но са за малко по-хладно време, тъй като обхващат целия кръст.

# 633
Здравейте момичета.  Явно няма само аз да съм с проблеми с количките  Laughing. Но аз и с креватчетата нещо не мога да се разбера  Crossing Arms .
Въпросче и аз имам дънки за бременни, но никак не мога да ги нося, хващаме съклет направо като ги обуя и нося само по широки дрехи, че иначе не мога да се понасям. А на работа имаме дрескод и не може сме с къс ръкав, да ни се виждат пръстите на краката, само с чорапогащник, токчето трябва да е минимум 5 см, а на мен така ми се подуват краката в края на деня направо не мога да стъпвам. Макар че аз откакто съм бременна съм повече болничен.
Да ви питам вие купували ли сте нещо за бебоците?

# 634
само музикална играчка, за да му я пускам  Mr. Green. изчаквам 7ми месец

# 635
Здравейте момичета.  Явно няма само аз да съм с проблеми с количките  Laughing. Но аз и с креватчетата нещо не мога да се разбера  Crossing Arms .
Въпросче и аз имам дънки за бременни, но никак не мога да ги нося, хващаме съклет направо като ги обуя и нося само по широки дрехи, че иначе не мога да се понасям. А на работа имаме дрескод и не може сме с къс ръкав, да ни се виждат пръстите на краката, само с чорапогащник, токчето трябва да е минимум 5 см, а на мен така ми се подуват краката в края на деня направо не мога да стъпвам. Макар че аз откакто съм бременна съм повече болничен.
Дес каква е тая работа с толкова изисквания към дрескода...няма ли такъв и за бременни  Shocked

# 636
Дес каква е тая работа с толкова изисквания към дрескода...няма ли такъв и за бременни  Shocked

Работя в счетоводна кантора, но шефката ми е луда и е супер стриктна какво впечатление правим на клиентите и да не им даваме поводи или да им правим неприлични намеци и оттам с изискванията към облеклото

# 637
Дес, не можеш ли да я питаш за обувките, за момента да не си на ток? Малко разбиране трябва да прояви...

Ние купихме бодита, чорапки, повивалник, изплетох одеалце. Остава ни леглото, козметика, по-дебели дрешки и шезлонг.

# 638
  • София
Eee, стига де!  Close Чак толкова! Шефовете ще проявяват разбиране.  smile3515 При нас също е препоръчително да си с костюм, защото се ходи по срещи в разни министерства, но пък им казах да не ме слагат мен по тия срещи и днес съм си с клин и кецове.  newsm18 Така мисля да изкарам до края на месеца и после вкъщи.  smile3522

Между другото вчера си харесах възглавница за бременни във Вис Виталис и не беше хич скъпа. Simple Smile

# 639
Ами чак разбиране не, професионализма е над всичко за нея.
А аз не успях да се стърпя и купих бодита с надписи по тях  Laughing много са готини. По принцип за момента само гледам, че е раничко. Но нямам търпение да направя един див шопинг Grinning купувам предимно за мен дрехи, козметика

# 640
аз вече си мисля, че ми е време да решавам и при кой точно ще раждам, май не остава кой знае колко много време  newsm78

# 641
  • Стара Загора
Щастливка каква ти е възглавничката и какви парички?

# 642
Здравейте мамчета!
Имам нужда от вашия съвет. От 2-3 дни изпитвам дискомфорт в областта на стомаха, когато вдишам или издишам по-дълбоко; наведа се; вървя...и т.н.Не бих го определила като болка, но усещам неудобство, което понякога е леко болезнено, а друг път оприличавам на мускулна треска. В 19-та седмица съм, имам миома, която преди 2 седмици беше 9см. Чудя се дали това не е причината и, че органите се разтягат/наместват?!  

# 643
  • София
Щастливка каква ти е възглавничката и какви парички?

Ето такава -

Доста голяма и много удобна ми се видя. Струваше 18 лв. Аз даже се изумих... Simple Smile

# 644
Да кажа за тази възглавница - точно 2 използвах през предната бременност - защото се скапват бързо, платът се разтяга, съответно пълнежа се разпределя неравномерно и става на топки. Не бих си взела сега такава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт