Къде в Бургас? (48)

• 84 066
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
В Метро ще има раници от четвъртък.Може да разгледате онлайн каталога/предстоящи/.

# 106
Моля ви да ми препоръчате раница за първокласник и къде да търся?
Спряли сме се на Herlitz
В Метро ще има промо на тази марка. 120лв с ДДС Peace

# 107
къде в Бургас мога да намеря светещи LED детски маратонки

# 108
  • Бургас
Tintina,ако все още търсиш козметичка,която работи с шпатула,мога да ти дам един телефон.Ходя при нея от 8 години и съм много доволна.Триъгълник и мишници работи с шпатула и черна кола,а краката с ленти,но пак дърпа на ръка,не използва ролка.Поне според мен така не боли.Аз даже придрямвам на процедурите. Grinning

Да, не бих отказала телефон. Ще пробвам всички препоръчани, докато намеря "моята".

# 109
около Краставицата има склад за памперси и подобни,някой знае ли точно къде се намира?

Да, намира се срещу входа на детската градина в една от кооперациите отдолу. Мъничко е, от улицата се виждат кашоните с памперсите. Но най-изгодно си остава в Зайо Байо като цени за памперси.

# 110
Момичета искам да попитам за перманентен грим на вежди. Моля за препоръки и отзиви в Бургас. Благодаря Simple Smile

# 111
  • Бургас
Много ви благодаря за отговорите за Herlitz  Hug

# 112
  • София

Снощи питахме една майка до морската откъде е купила светещите маратонки на детето. Каза, че са от Веселата уличка в Созопол, 60 лв.

Момичета искам да попитам за перманентен грим на вежди. Моля за препоръки и отзиви в Бургас. Благодаря Simple Smile

Идва козметичка от Димитровград през уикенда тук в Салонът на Шейново 70. Тя има сайт във ФБ reni
Uzuni make up, друг вариант е Гергана от студио Милен на Раковска.
Моля ви да ми препоръчате раница за първокласник и къде да търся?
Спряли сме се на Herlitz
В Метро ще има промо на тази марка. 120лв с ДДС Peace

Изключително доволна съм, за съжаление в Бургас само от Метро. Нашата я купих от вносителите в София до летището, вече 4 година ще я ползваме, в този смисъл си изби парите напълно.

# 113
  • Бургас
Tintina,писах на ЛС.
Раниците за 1 клас по-различни ли са от другите?
Искам да купя за племенницата и се спрях на Кимидоли в Хеликон.
Има отделна тема за раници,но там ще стана разногледа от мнения. Simple Smile

# 114
  • Бургас
Понеже коментирате раници да кажа, че миналата седмица видях на книжарницата срещу Стоматологията табела за 10 % намаление на такива. Нямам представа какви марки предлагат и на какви цени, но дано съм била полезна на някой.

# 115
  • Пловдив
Понеже коментирате раници да кажа, че миналата седмица видях на книжарницата срещу Стоматологията табела за 10 % намаление на такива. Нямам представа какви марки предлагат и на какви цени, но дано съм била полезна на някой.

Там предлагат Gabol основно, почти цялата им гама.

A Herlitz в Бургас не само в Метро, писала съм по-назад.

# 116
Къде в Бургас продават зеолит?

# 117
  • Бургас
Къде в Бургас продават зеолит?
В био магазините съм виждала да продават и по-конкретно в био магазина отстрани на Триа-та.

# 118

Снощи питахме една майка до морската откъде е купила светещите маратонки на детето. Каза, че са от Веселата уличка в Созопол, 60 лв.

да, и ние си купихме от там вече, иначе проверихме в търговския център на Младост имаше, 55лв. но малките детски номера бяха само бели. А иначе и в созопол ги взехме за 55лв.

# 119
Можете ли да ме насочите към добър водопроводчик или друг, занимаващ се със сериозно запушени тоалетни? От няколко дни имаме проблеми с тоалетната, вероятно предизвикани от съседите над нас, и явно не можем да се справим сами  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт