Къде в Бургас? (48)

• 84 084
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • ту тук, ту там
Май ще ми се наложи да търся ендокринолог в Бургас, препоръки за такъв? За консултация по време на бременност става въпрос.

# 91
  • Бургас
Д-р Йорданка Корудерлиева, работи по каса в "Св. София". Възрастна е, с много опит и много любезна.

# 92
elleni , сподели моля  мнение , когато и когото посетиш - аз също трябва да намеря ендокринолог  в Бургас за коснултации  през бременността , макар засега да се  консултирам с лекаря ми в София .

# 93
  • ту тук, ту там
Д-р Йорданка Корудерлиева, работи по каса в "Св. София". Възрастна е, с много опит и много любезна.
Благодаря! А ако реша да пробвам по каса (че ми писна да давам пари за неща, които уж ми се полагат), направлението от кого го взимам - от ЛЛ или от наблюдаващия АГ?

Тортичке, писах ти и аз ЛС! Когато имам отзив, ще споделя! Simple Smile

# 94
  • Бургас
Мисля, че може и от двамата, но от АГ може би ще стане по-лесно?

# 95
Кажете ми добри магазини за пердета,без айко и домко на нормални цени и да предлагат и ушиване?

В Хоуммакс има пердета и ушиване, но незнам цените как са  Peace

# 96
Мисля, че може и от двамата, но от АГ може би ще стане по-лесно?
Който ти даде  !

През първата ми бременност  /  в  друг град /   ЛЛ и АГ  ме прехвърляха един на друг  , че другия трябвало да издаде направление за ендокринолог .
А  на мен реално ми трябваше само за хормоните ТСХ и ФТ4 , че си минават по ЗК  ,а  ходех на частно при ендокринолог .

Сега при последния ми опит в Бургас да  отида на ендокринолог - преди да забремение  е било -записах час за ендокринолог, излязох по-рано от работа , за да успея ... И платих такса  при ЛЛ, платих такса при ендокринолога , който ми даде само за ТСХ направление , ама искал да си  пусна и антитела (като си ги платя ) ...
 Накрая  пак с лекаря в София на частно се консултирах  .
А редовно има про оферти от лаборатории Лина и Бистра Тошкина -за двата хормона за 10 лева или  единия  само за 6  лв ... Так , че за хормоните човек да си ги палти директно , излиза по- бързо и спокойно 

# 97
  • ту тук, ту там
Мерси! Мен ме смущава цената на прегледа по-скоро, не на изследването! Макар че ОГТТ с инсулинови нива е от порядъка на 50 лв, без тях е около 5, естествено че няма да се занимавам (както и направих днес).  Но АГ ми е платено изцяло (щото този по ЗК нищо не върши, та и сега едва ли ще ми даде), изследванията и те така се случиха, та взе да ми писва! А си плащам съвестно всеки месец осигуровка като безработна. Извинете за емоционалното отклонение!  Blush
Между другото, в Лина до края на август ТСХ е на промоция - 6 лв. Някой ако има нужда, може да се възползва!

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 17:33 от elleni

# 98
Продължавам да търся козметичка, която работи с топла кола-маска, с дървена шпатула, не с ленти.

С топла кола маска и дървена шпатулка за триъгълник работи и Жани от студио Велвет , намира се в уличката под стоматологията. Ако Ви интересува телефона пишете ми на ЛС.

Преди няколко години съм ползвала услугите и на една козметичка в к/с Славейков, студио Дали в бл.47. Казваше се Шели. Също работеше с топла кола маска и израелска козметика и бях изключително доволна.

# 99
Здравейте!

Предстои 9-ия рожден ден на сина ми. Предвид възрастта - нито малки с малките, нито големи с големите от 2 дни търся варианти за отпразнуването му. Детето иска да има аниматор, за да ги организира, тъй като на рожден ден без аниматор той самият не се е забавлявал и смята че не би се получило забавно партито му без такава помощ. В къщи не можем да съберем около 15 деца и съответно родителите им /капацитета на заведението е по-малък  Mr. Green/
Говорих с няколко парти агенции, но предлагат предимно изнесени партита. Но трябва сами да си намерим терен.
Моля за вашите впечатления и предложения за място/заведение и съответно парти агенция която умее да забавлява и по-големи деца.

Виждала съм деца да празнуват рожденни дни в Щура лаборатория. Може да погледнете и страничката им: https://www.facebook.com/madlabshowBG/home

Тук във фермата в Атия също правят рожден ден: https://www.facebook.com/biotifulfarm/

# 100
# 101
около Краставицата има склад за памперси и подобни,някой знае ли точно къде се намира?

# 102
  • Бургас
Моля ви да ми препоръчате раница за първокласник и къде да търся?
Спряли сме се на Herlitz и Belmil, искам да е здрава и лека. Някъде в Бургас мога ли да ги видя на живо или опцията е само поръчка през интернет?

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 11:43 от vessita

# 103
  • Бургас
Tintina,ако все още търсиш козметичка,която работи с шпатула,мога да ти дам един телефон.Ходя при нея от 8 години и съм много доволна.Триъгълник и мишници работи с шпатула и черна кола,а краката с ленти,но пак дърпа на ръка,не използва ролка.Поне според мен така не боли.Аз даже придрямвам на процедурите. Grinning

# 104
  • Пловдив
Моля ви да ми препоръчате раница за първокласник и къде да търся?
Спряли сме се на Herlitz и Belmil, искам да е здрава и лека. Някъде в Бургас мога ли да ги видя на живо или опцията е само поръчка през интернет?

Аз купих Herltz от немския Амазон на намаленията , в Бургас може да ги видиш в офиса на http://www.moliv.bg/, намират се на Дебелт 14, може да ти доставят и модел, който в момента не е в наличност.Качеството им е страхотно! Има и някаква книжарница около площад К и М, но не знам къде точно, там също предлагали марката.

Общи условия

Активация на акаунт