Къде в Бургас? (48)

• 84 047
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
В компютърния център преинсталацията включва ли почистване и офис пакет за тази цена?
В това е включен целият софтуер /Windows, офис пакет, скайп, антивирусна ,Acrobat  /. Профилактиката е отделно зависела от лаптопа.

# 136
  • Пловдив
Разбрах, благодаря.Имах предвид само почистване с компресор, не цялостна профилактика  Peace

# 137
  • Бургас
Искам да си купя панталон цвят горчица седем осми памучен или ленен.Ако видите някъде,пишете ми,моля! Grinning

# 138
Знаете ли какъв концерт има тази нощ? Започна едно кънтене около полунощ някъде откъм Морската градина, плажа? newsm78

# 139
  • Бургас
Метал групи.Племенницата ми е там.Било яко. Grinning

# 140
Метал групи.Племенницата ми е там.Било яко. Grinning

Така ми звучат и на мен - като метал ритми. Там може и да е яко, но настрани как гадно кънти...  ooooh!

# 141
Знаете ли какъв концерт има тази нощ? Започна едно кънтене около полунощ някъде откъм Морската градина, плажа? newsm78
На стадиона на нефтохимик са. Фестивал Summer Chaos има.

# 142
Славка, мернах панталон на витрината на един магазин на Александровска, с/у кафе Барселона, ако ти е по път-погледни. Аз си търся блуза/риза в такъв цвят.

# 143
  • Бургас
Знам, че въпроса е задаван многократно, но търсих в последните теми и не открих отговора. Blush
Къде в Бургас има магазини за перилни препарати, т.нар паралелен внос?

# 144
  • Пловдив
Знам, че въпроса е задаван многократно, но търсих в последните теми и не открих отговора. Blush

Има един на Републиканска, на 50 м от Славейковото пазарче в посока светофара на К и М, аз пазарувам най-често от магазина на Македония, който е на десетина метра от фурната, в посока Ботева.

# 145
  • Бургас
.... аз пазарувам най-често от магазина на Македония, който е на десетина метра от фурната, в посока Ботева.
Благодаря, Горгона! Не очаквах този магазин да е от търсените от мен. Често минавам оттам, но не съм влизала. Ще се поправя!

# 146
  • Пловдив
.... аз пазарувам най-често от магазина на Македония, който е на десетина метра от фурната, в посока Ботева.
Благодаря, Горгона! Не очаквах този магазин да е от търсените от мен. Често минавам оттам, но не съм влизала. Ще се поправя!

Ами той е комбиниран тип - има и паралелен внос, има и бг продукция.За мен е много удобно защото с едно влизане купувам препарати, таблетки за миялната , пасти за зъби и друга козметика. Simple Smile

# 147
Здравейте,
 къде в Бургас мога да купя торбички за опаковане на течности за вътре в самолета?

# 148
На Калоян, в близост до светофара със Сливница има едно магазинче за торбички, опаковки и др. подобни.

# 149
Има магазинче на Калоян, като тръгнеш от Краснодар към Иван Вазов се пада от дясната страна на улицата. На 1-2 минути от Краснодар е.

Общи условия

Активация на акаунт