Къде в Бургас? (48)

• 84 210
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Ехе, това е чудесна новина. Толкова неща съм набелязала в сайта, но умишлено не поръчвам. Нямам търпение да отворят!  Party

# 346
# 347
...моля препоръчайте ми къде да отида на кола маска в района на хотел Атаген ....  намеря читава скубарка - и като професионалист и като човек.
Цитирам поста си от малко по -назад .
Цените на тези места са  нормални  .
За съжаление никоя не е  в района  на Атагена  . Тази в Лазур бл. 155 не е далече, но не  е най-любезната и приятна   ,но  работи много безболезнено ,  момичето на Гурко -салон Ева  е  многооо приятна .
 Ако  намериш своята  , сподели моля - и на мен в района на Атагена  , Трета поликлиника  ми е най-близао .
Аз мога да дам отизви само  за кола маска на триъгълник -на следните места я правят много леко и  безболезнено :

Галя 0894 876 680- салон Ванеса  - Лазур- ул Калофер - бл 155  - за кола маска на триъгълник  работи  с шпатула - много безболезнено .
 Но за крака и ръце не знам - виждала съм и ленти  , така че не знам   с какво и как .

Салон Белисима - Възраждане - Бургас, Възраждане, ул. Шейново 46
0896 817 561- също работи много леко , но пак не знам- освен за  триъгълник  , останалото с какво работи

Студио  Ева -Бургас, Център, ул. Генерал Гурко 36
0897 880 401

пп. публикувах и телефоните , защото така или иначе ги има из нета- фейс, грабо  и т.н. и не предоставям лична информация , но ако не е удачно -нека бъдат изтрити .

Благодаря, до тук само тази Ева ми е удобна, ще мина да говоря с нея. Междувременно търсенето ми е активно, може и друг да се включи.

# 348
  • Бургас
karzz, тази фризьорка има ли фейсбук страница или сайт?
Да,https://www.facebook.com/miglena.n.todorova?fref=ts
Заповядай!

Аз да попитам,някой да знае къде в Бс могат да се намерят скарпини на нормални цени?
Става въпрос за обувки за народни танци  Wink

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 19:50 от karzz

# 349
Преди няколко години се возих на влакчето в морската градина, от гъбката до фитнес уредите в долната част.Има ли го все още това влакче?

# 350
  • Бургас
Влакче има в Морската  Peace

# 351
Преди няколко години се возих на влакчето в морската градина, от гъбката до фитнес уредите в долната част.Има ли го все още това влакче?
Това влакче от няколко години не съм го виждала.
Влакче има в Морската  Peace
Не е влакче, а електромобил, който е от Морска гара до Мостика

# 352
  • Бургас
И влакчето съм виждала!

# 353
  • Бургас
И влакчето съм виждала!
Тц, знаеш ли откога го дебнем, че дребния ми е надул главата за любимото си влакче, но го няма от миналата година Tired Другото си е електрическото микробусче, за което пише Рамацоти, но то не "ни" е хванало окото нещо... Ако видиш наистина влакче, стопирай го и разпитай, плийз Mr. Green

# 354
  • Пловдив
Няма го старото влакче, моят също много го обича и търси, но тц  Crossing Arms

# 355
ЕЕЕ, жалко, щерката се е затръшкала да я кача на влакче.А електромобила къде на Морска гара можем да го намерим, за колко пари и къде е Мостика Embarassed

# 356
Здравейте. Разбрах, че някъде в Бургас имало склад за очила. Някой знае ли къде се намира?

# 357
ЕЕЕ, жалко, щерката се е затръшкала да я кача на влакче.А електромобила къде на Морска гара можем да го намерим, за колко пари и къде е Мостика Embarassed
Електромобила тръгва от Фиестата до Солниците и струва 1 лв,мисля,че от морска гара до моста пак има,но не съм сигурна. Peace

# 358
В момента има ли намаления в H&M или всичко е на нормални цени?

Да попитам пак  Grinning

# 359
  • Бургас
Електромобилите са в два маршрута- р-нт Фиеста-Солниците и обратно, и Мостта до Морска гара и обратно.
Влакчето го няма вече за съжаление.
За Икея супер- само дано не поставят минимална стойност на покупките за да е безплатна доставката  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт