Къде в Бургас? (48)

• 84 194
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
В кои магазинив  Бургас в Центъра по възможност да са  /а не из Изгрев или Славейков /  се продават детски пантофки - търся по-качествени ,с  дишаща подметка , отворен модел като сандал -Befado имат такива модели.

Бях в  един магазин на ул .Македония мисля  е / по Александровска като се спускам към центъра в една пресечка вдясно /-   магазин за детски обувки   , но  има само затворени модели  или няма номера.
В магазините зад Бургаския Университет-Компас ли бяха -два един срещу друг - също няма .

Моля, ако някой пише да даде адрес или упътване къде се намират други магазини  за качествени детски пантофи  , понеже не познавам добре града .
В МОЛ-овете дали има  , за да се разкарвам до там ?

Благодаря ви .

# 331
  • Където морето целува небето...
Пантофи хубави има в магазин Дъмбо до бившето Барче Гъзарче. Имат и станица във фейсбук, където може да се разгледат моделите. Полски имат, подобни на Бефадо, които са дишащи

# 332
За фризьор - последно останах много доволна от Ваня, салон V, намира се на Оборище до пресечката с Гурко. Има едно кафе - до кафето. На този етап мисля, че ще стане постоянната ми фризьорка, макар да не бях сменяла моята повече от 10 години, още повече, че много съм доволна и от маникюристката и от известно време ходя само при нея на маникюр.

За миялната споменатите таблетки не са ми познати, от години купувам всичко от dm - отделно соли, гланц и прах, тяхната си марка. Много съм доволна.

Сега важното за мен - моля препоръчайте ми къде да отида на кола маска в района на хотел Атаген. Не трябва да сваля кожи - преносно и буквално. Казвам буквално, защото едно време затова спрях да се скубя - барабар с космите ми отлепяха и кожата. Обаче вече страшно много ме мързи да се обезкосмявам сама, така че търсенето ми е важно и спешно. Освен това обичам да ходя винаги при един и същ човек, така че се надявам от раз да си намеря читава скубарка - и като професионалист и като човек.

# 333
Момичета, разбрах че където беше Рубаят в морската градина до Парк Хотел, сега е друго заведевие. Ходили ли сте и какви са ви впечатленията?

# 334
  • Бургас
Къде от центъра мога да взема хубави кърпи за кръщене? Зодиака до билата до колко часа работи?

Виждала съм табела, че предлагат такива кърпи / мисля, че пишеше и за бродерия върху тях / на едно магазинче срещу входа на у-ще " Кирил и Методий " - до странджанките. Аз пазаря от там и съм доволна. Малко е, но е много заредено.
Ще погледна утре. Мерси

# 335
Знаете ли до колко часа работи Джъмбо???

# 336
Пантофи хубави има в магазин Дъмбо до бившето Барче Гъзарче. Имат и станица във фейсбук, където може да се разгледат моделите. Полски имат, подобни на Бефадо, които са дишащи

Благодаря  !
 Не че знам бившо Барче Гъзарче къде е било , но ФБ страницата им ме ориентира с точен адрес на магазина и ще мина от там днес.

И ако знаете къде продават непромокаеми чаршафи /протектор за легло - търся голям рамер 1,60/200  на нормални цени в Бургас - не познавам магазините  тук  , а бременнна  да обикалям всички  за спално бельо и проверявам  , ще се скапя   или да си поръчам он лайн ?

http://hometex.bg/bg/%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%A2%D0%95%D0%9A%D0%A2% … -products618.html

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 07:56 от sladka_torat_vkusna

# 337

Благодаря  !
 Не че знам бившо Барче Гъзарче къде е било , но ФБ страницата им ме ориентира с точен адрес на магазина и ще мина от там днес.

И ако знаете къде продават непромокаеми чаршафи /протектор за легло - търся голям рамер 1,60/200  на нормални цени в Бургас - не познавам магазините  тук  , а бременнна  да обикалям всички  за спално бельо и проверявам  , ще се скапя   или да си поръчам он лайн ?

http://hometex.bg/bg/%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%A2%D0%95%D0%9A%D0%A2% … -products618.html
В момента на сайта на Дилиос има намалени-24,40 лв.  е размерът,  който търсиш.

# 338
В момента има ли намаления в H&M или всичко е на нормални цени?

# 339
  • Бургас
Момичета, разбрах че където беше Рубаят в морската градина до Парк Хотел, сега е друго заведевие. Ходили ли сте и какви са ви впечатленията?
Да, казва се La vie. На мен не ми хареса.

# 340
...моля препоръчайте ми къде да отида на кола маска в района на хотел Атаген ....  намеря читава скубарка - и като професионалист и като човек.
Цитирам поста си от малко по -назад .
Цените на тези места са  нормални  .
За съжаление никоя не е  в района  на Атагена  . Тази в Лазур бл. 155 не е далече, но не  е най-любезната и приятна   ,но  работи много безболезнено ,  момичето на Гурко -салон Ева  е  многооо приятна .
 Ако  намериш своята  , сподели моля - и на мен в района на Атагена  , Трета поликлиника  ми е най-близао .
Аз мога да дам отизви само  за кола маска на триъгълник -на следните места я правят много леко и  безболезнено :

Галя 0894 876 680- салон Ванеса  - Лазур- ул Калофер - бл 155  - за кола маска на триъгълник  работи  с шпатула - много безболезнено .
 Но за крака и ръце не знам - виждала съм и ленти  , така че не знам   с какво и как .

Салон Белисима - Възраждане - Бургас, Възраждане, ул. Шейново 46
0896 817 561- също работи много леко , но пак не знам- освен за  триъгълник  , останалото с какво работи .

Студио  Ева -Бургас, Център, ул. Генерал Гурко 36
0897 880 401

пп. публикувах и телефоните , защото така или иначе ги има из нета- фейс, грабо  и т.н. и не предоставям лична информация , но ако не е удачно -нека бъдат изтрити .

В момента на сайта на Дилиос има намалени-24,40 лв.  е размерът,  който търсиш.

Направо се засилих  да поръчвам и видях , че пише в описанието , че има и вата , което ми се  стори странно и първо  ще уточним какъв точно е  техния протектор , защото другите  са гумирани отдолу и  отгоре лицевата страна е като тънка хавлиена материя , за да  приляга   чаршафа по- добре  ,  и се пере лесно  и съхне бързо -а този с ватата не знам .

# 341
  • Бургас
Някой има ли скорошни наблюдения върху мебелния магазин "Хелиос" в Поморие? Още ли си е на старото място, има ли разнообразие в него?
Ако се сещате за магазин за нискобюджетни мебели, моля да ми препоръчате (извън Айко, Мобо и пр.).

Някой беше хвалил в темата някакъв Ангел, дето бил майстор на мебели и взимал прилично. Ако може телефон?

# 342
Аз питах за Ангел, но така и не съм се обадила още....
Това са ми дали като телефон - 0988905077

# 343
  • Бургас
Относно Икеа, ето какво гласи рекламата им за тук:

"Съвсем скоро IKEA ще стане част от голямото семейство на Mall Galleria Бургас!

В ИКЕА Център за поръчки Бургас ще можете да се вдъхновите от красиво аранжирани стаи и да изберете от пълния асортимент, наличен в магазин ИКЕА в София - желаните от вас мебели и аксесоари ще бъдат доставени безплатно до Центъра за поръчки."
  Това с безплатната доставка определено ми харесва! Whistling

# 344
Относно Икеа, ето какво гласи рекламата им за тук:

"Съвсем скоро IKEA ще стане част от голямото семейство на Mall Galleria Бургас!

В ИКЕА Център за поръчки Бургас ще можете да се вдъхновите от красиво аранжирани стаи и да изберете от пълния асортимент, наличен в магазин ИКЕА в София - желаните от вас мебели и аксесоари ще бъдат доставени безплатно до Центъра за поръчки."
  Това с безплатната доставка определено ми харесва! Whistling
  и мен ме устройва така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт