Къде в Бургас? (48)

• 84 190
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, знаете ли къде се продават кафеварките на марката Биалети?Препоръчаха ми ги като добри newsm78.
В Метро съм виждала да продават Peace Даже беше по-евтина отколкото е в Италия

# 316
  • Бургас
някой с лични впечатления за занимания/курсове по анлийски език за младеж на 3г ?  засега съм преслушала "Школата" и ми допадат, но нямам познати които да спа пробвали с толкова малко дете там или някъде другаде  newsm78

Понеже ме тормози сходен въпрос за същата възраст - консултирах се с моя позната, която имаше школа за ранноезиково обучение, била е и учител в реномирано частно училище в София. Каза ми, че е безсмислено дете на такава възраст да учи чужд език, преди добре да овладее родния си език. Ходила е преди време в разни занимални в градините - да наблюдава, не да преподава и ми каза, че това, което правят, не помага, а вреди. Много примери ми даде и се отказах. И други учители са ми казвали, че децата първо трябва да научат български и чак след това английски, т.е след 4 клас. Преди това е загуба на пари и излишно натоварване на децата.

# 317
  • Бургас
karzz,колко е подстрижката при Маги в Славейков? newsm78
На мен ми взе 8 лв,при доста дълга коса.
Много съм доволна от резултата.  Peace

# 318
По мое време Английски език се учеше от пети клас.Сега от градината , но водещо е печеленето на пари.
Мое мнение: Чужд език се учи най добре в гимназия .

# 319
По мое време Английски език се учеше от пети клас.Сега от градината , но водещо е печеленето на пари.
Мое мнение: Чужд език се учи най добре в гимназия .

По мое веме, времето на соца, пак си имаше школа за учене на чужди езици. Тогава живеех в София и имах съученички, които ходеха от 6 годишни в Алианс.

За всяко дете е различно, моите започнаха да учат английски в предучилищната група. С две ръце препоръчвам Училища Европа.

# 320
  • Бургас
Къде от центъра мога да взема хубави кърпи за кръщене? Зодиака до билата до колко часа работи?

# 321
  • Пловдив
някой с лични впечатления за занимания/курсове по анлийски език за младеж на 3г ?  засега съм преслушала "Школата" и ми допадат, но нямам познати които да спа пробвали с толкова малко дете там или някъде другаде  newsm78

Понеже ме тормози сходен въпрос за същата възраст - консултирах се с моя позната, която имаше школа за ранноезиково обучение, била е и учител в реномирано частно училище в София. Каза ми, че е безсмислено дете на такава възраст да учи чужд език, преди добре да овладее родния си език. Ходила е преди време в разни занимални в градините - да наблюдава, не да преподава и ми каза, че това, което правят, не помага, а вреди. Много примери ми даде и се отказах. И други учители са ми казвали, че децата първо трябва да научат български и чак след това английски, т.е след 4 клас. Преди това е загуба на пари и излишно натоварване на децата.

Като учител  и родител мога да кажа, че това е най-разпространената заблуда.Децата са много, много по-адаптивни отколкото си мислим.Никога пеенето на песничка за числата в градината няма да навреди. Peace

# 322
  • Бургас
Къде от центъра мога да взема хубави кърпи за кръщене? Зодиака до билата до колко часа работи?

Виждала съм табела, че предлагат такива кърпи / мисля, че пишеше и за бродерия върху тях / на едно магазинче срещу входа на у-ще " Кирил и Методий " - до странджанките. Аз пазаря от там и съм доволна. Малко е, но е много заредено.

# 323
karzz, тази фризьорка има ли фейсбук страница или сайт?

# 324
  • Бургас
Надписани такива кърпи за кръщене мернах вчера в едно магазинче в Безистена, последното на първия етаж към вътрешната улица.

# 325
Къде в бургас сега дрехите са намалени,от къде пазарувате ?

# 326

Като учител  и родител мога да кажа, че това е най-разпространената заблуда.Децата са много, много по-адаптивни отколкото си мислим.Никога пеенето на песничка за числата в градината няма да навреди. Peace

Значи да не се учудвам че от броенето на стъпалата по които се прибира вечер, може да брои до 15-20 на 3 езика   Wink  Hug
С таткото сме преценили че момента е подходящ да се занимава с чужди езици, интересуват ме мнения за конкретни школи и курсове, а не дали ще си хвърля парите на вятъра  Peace

# 327
Къде в бургас сега дрехите са намалени,от къде пазарувате ?
По принцип пазарувам от моловете,там в момента навсякъде има намаления,но повечето са на летни дрехи. Peace

# 328
  • Бургас
Днес в немския магазин на главната (до "Елитис", вляво) видях немски хапчета за миялна, 60 бр. на цена 8.45 лв. Бяха три различни марки, до една непознати за мен. Някой да е ползвал и да даде отзиви?

# 329
Г-жа Рамацоти, Благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт