Къде в Бургас? (48)

• 84 184
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Къде ще бъде ИКЕА? Извинявам се ако е обяснено, но не намерих информация.
  В Мол Галерия Peace

# 301
ИКЕА ще е в Мол Галерия. В момента правят вход, за да се влиза отвън, А не да се минава през мола.
В Тера нова в Галерия също има намаление, но нищо кой знае интересно. В Плаза така ли е?!

# 302
В Икеа ще има ли някакви мостри за разглеждане?Във варна било така, но аз никога не съм посещавала тамошната Икеа. И някаква конкретна дата има ли упомената?

# 303
  • Пловдив
В Икеа ще има ли някакви мостри за разглеждане?Във варна било така, но аз никога не съм посещавала тамошната Икеа. И някаква конкретна дата има ли упомената?

Някакви ще има, то това е целта на центъра за поръчки.Поне ще си спестим безумните  цени за доставка при онлайн поръчка.

# 304
Точно като във Варна ще е. Мострена зала с по малко артикули и другото по каталог. След една седмица идваш и си взимаш поръчката.

# 305
Еми, супер! И това е нещо.

# 306

Някакви ще има, то това е целта на центъра за поръчки.Поне ще си спестим безумните  цени за доставка при онлайн поръчка.

Дали? Във варненската тема споделяха, че транспортът до там пак се плаща ...

# 307
  • Пловдив
Ако пак се плаща 36 лв за две тави , които струват 15 лв общо, не виждам за какво изобщо ще отварят .. Crossing Arms

# 308
Наистина какъв е смисъла от магазина ако ще си плащаш доставките.. Rolling Eyes

# 309
  • Бургас
Откъде отвън ще се влиза, той нали е на втория етаж? Отвътре няма ли да може?

# 310
Здравейте, знаете ли къде се продават кафеварките на марката Биалети?Препоръчаха ми ги като добри newsm78.

# 311
някой с лични впечатления за занимания/курсове по анлийски език за младеж на 3г ?  засега съм преслушала "Школата" и ми допадат, но нямам познати които да спа пробвали с толкова малко дете там или някъде другаде  newsm78

# 312
Правят вход до  кафето точно. Може би ще има и асансьор. Имайте търпение!
Септември ще видим  Simple Smile

# 313
Някъде да продават хищни /насекомоядни/ растения?

# 314
  • Burgas
Някой да знае от къде мога да купя Борна киселина? В аптеките в Славейков няма....

Общи условия

Активация на акаунт