Къде в Бургас? (48)

• 84 137
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!Кажете някоя добра фризьорка и да взима по-евтинко. smile3503
newsm78 newsm78 newsm78

Кажи какво искаш да си правиш и максималния бюджет, който може да отделиш.Всеки има различна представа за евтино и скъпо.

Искам обикновенна подстрижка.Просто до сега ме подстригваше сестра ми,а вече не живее тук и незнам никакви фризьори. Wink Wink Wink До към 8-10 лева.

# 286
Къде се намира ню йоркерб

# 287
Къде се намира ню йоркерб
Имаш предвид магазина ню йоркър ли??

# 288
# 289
Намира се в Мол Плаза на втория етаж. Wink

# 290
  • Бургас
Здравейте!Кажете някоя добра фризьорка и да взима по-евтинко. smile3503
newsm78 newsm78 newsm78

Кажи какво искаш да си правиш и максималния бюджет, който може да отделиш.Всеки има различна представа за евтино и скъпо.

Искам обикновенна подстрижка.Просто до сега ме подстригваше сестра ми,а вече не живее тук и незнам никакви фризьори. Wink Wink Wink До към 8-10 лева.
Салон Маги е Славейков до Ла Луна и Каристо.
Също и салон Муци на Морска 19,но е по-скъпо.Страхотен професионалист!

# 291
Благодаря ви за отговорите за хартията за печене  Peace

# 292
Някой скоро посещавал ли е Teranova в Плазата,казаха че има доста намалени неща вярно ли е ?

Вчера бях там, всичко е намалено и пише,че ще затварят магазина. Дрехи има и по земята, наблъскани по закачалки..много тъжна гледка.

# 293
ИКЕА Септември трябва да отворят. Имат вече нает персонал. Отвън правят вход само за този магазин.

# 294
  • Бургас
къде това

# 295
Благодаря ви, страхотни сте бургазлийки! Посетихме и двата мола, и се оказа че мол плаза е с  повече намаления.

# 296
Някой скоро посещавал ли е Teranova в Плазата,казаха че има доста намалени неща вярно ли е ?

Вчера бях там, всичко е намалено и пише,че ще затварят магазина. Дрехи има и по земята, наблъскани по закачалки..много тъжна гледка.
Наистина е пълен хаос в магазина.Наистина ли ще го затварят? Аз не съм забелязала надпис. Rolling Eyes

# 297
karzz,колко е подстрижката при Маги в Славейков? newsm78

# 298
Кога ще го затворят магазина,само летни дрешки ли има,много ли са намалени ?

# 299
  • Където морето целува небето...
Къде ще бъде ИКЕА? Извинявам се ако е обяснено, но не намерих информация.

Общи условия

Активация на акаунт